בדרך כלל יבואני רכב סוגרים את הרישוי רק לאחר שהרכב יוצא מהסוכנות. בדיוק בשביל מצבים כאלה שיהיה צורך לבטל את הרישוי.
שלום חברים,
לפני מס׳ ימים קניתי קטנוע. טרם קיבלתי אותו מהחברה. היום נמסר לי שהוצא לו רישיון רכב במשרד התחבורה. בעקבות כיבוד הורים (חולי לב), החלטתי להישאר עם הרכב הפרטי.
מהיבואן אמרו לי שהם לא יודעים איך לבטל את הרישוי, לאחר שכבר הוצא.
מחר בבוקר אנסה לשוחח עם פקיד של משרד התחבורה.
האם מישהו מכם יודע האם רישום הקטנוע על שמי, שבוצע אך היום, הוא הפיך או שנתקעתי עם הבעלות על שמי?
בדרך כלל יבואני רכב סוגרים את הרישוי רק לאחר שהרכב יוצא מהסוכנות. בדיוק בשביל מצבים כאלה שיהיה צורך לבטל את הרישוי.
אם הוצא כבר רישוי במשרד התחבורה, לא ניתן לבטל .
גם בחוק הגנת הצרכן מקרה זה נכלל החריגים שלא ניתן לבטל עיסקה.
תוכל למכור תוך כדי ספיגה של הפסד כספי כלשהו.
http://www.consumers.org.il/category/group-6
Sent from...
יבואני רכב מוציאים רשיונות רכב בעצמם. בדרך כלל הם מזינים את הפרטים למחשב של משרד הרישוי רק לאחר שהרכב יצא מהסוכנות ועלה על הכביש. לפחות ככה זה היה לפני מספר שנים.
אני קניתי בדיוק אופנוע כמו המקרה הזה.
המוכר שקניתי ממנו אותו הביא אותו בגיררה הביתה ובעצם קניתי אותו עם 0 קמ מבן אדם פרטי.
אז המלצה אם כבר אין דרך חזרה תביא אותו בגיררה ולא בנסיעה בשביל לא לצבור קמ. אופציה נוספת אם כמובן הסוכנות תאשר להשאיר אותו בסוכנות ולא לאסוף אותו ולנסות למכור אותו דרכם.
בכל מקרה פרסם איזה קטנוע אולי היו מתעניינים.
טל.
מספר רישוי יש עוד הרבה קודם לכן (לכל יבואן יש הקצאה של מספרים והוא בוחר איזה מספר לתת לאיזה רכב. ככה גם המקורבים מקבלים מספרים יפים).
אחרי הצבא עבדתי אצל יבואן רכב. מה שכתבתי נכתב מידיעה אישית. ביטלנו רישיון רכב לא פעם ולא פעמיים. המבחן היה האם הקובץ רישוי נשלח למשרד הרישוי או לא.
מצד שני יכול להיות שדברים השתנו מאז.
היום הכל עובד on-line, למיטב ידיעתי. אין משלוח קבצים.
Sent from...