ems is the worst of the worst of them all.
ממש נבלות.
הזמנתי פילטר אוויר ב-EBAY דרך משלוח רגיל, המוכר החליט "לפנק" אותי במשלוח EMS...
הם כמובן החליטו לפנק מוצר פטור ממכס בעמלות שעולות כמעט כמו המוצר כדי לשחרר אותו מהמכס (למרות שהוא אמור לעבור חלק), ובמידה ולא בא לי את הפינוק שלהם אז אני יכול לשלם להם עמלת ניירת של 82 שקל (WTF) ותוספת תשלום של 70 שקל ללשכת השירות (???!!) על זה שהם כולאים לי את החבילה ואני הולך לשחרר אותה לבד. אה, ולעמוד בתור שעות (ככה כתוב לפחות בדף שקיבלתי בדואר אחרי שהחבילה כבר שבוע מתייבשת אצלהם, כי למה לשלוח הודעה לטלפון...?).
אז מסתבר שאחרי השיחה עם הנציגת שירות, אפשר ללכת לכל סניף דואר ולבקש שישלחו את החבילה חזרה לשולח כשהוא נושא בעלויות, כדי שיראה כמה אתם מבסוטים על השיטת שילוח שלו.
וברצינות עכשיו - איך השירות הזה עדיין קיים בישראל? איך זה הגיוני שב-2019 אני צריך לשלם לחברה כושלת 150 שקל כדי שאני אעשה בשבילם את העבודה ולהמתין בתור?
האבסורד הכי גדול הוא שאם זה לא היה EMS - הייתי כבר מקבל את החבילה ללא עלות. אני פשוט לא מבין על מה הם גובים כסף.
זהו, פרקתי... אתם יכולים להמשיך ביום שלכם.
ems is the worst of the worst of them all.
ממש נבלות.
אני אענה ישירות לשאלה שבכותרת.
האמא שלהם דווקא מסתדרת מצוין. מסתבר שיש לא מעט כסף בלשכב עם גברים תמורת כסף.
הרבה פעמים ויתרתי על קניה מצוינת רק בגלל שהמוכר לא הסכים לשלוח בשיטות "נורמליות". בכל מקרה אני מציין ב"הודעה למוכר" שבשום פנים לא לשלוח דרכם, כדי להיות מכוסה אם בטעות זה קרה.
אני עם אותה הבעיה, הוזמן חלק בסכום של 1000 ש"ח בדואר רגיל, כהסתכלתי במעקב המשלוחים ראיתי שנשלח ב EMS ועומד במכס בארץ.
Welcome to the sgt. peppers fucked up EMS club
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
איך אז נמנעים משילוח EMS? דורשים מהמוכר לא לשלוח ככה?
וואו, הוציאו לי את הנשמה...
שלחו אותי לדואר, בדואר לא היה להם מושג מה אני רוצה מהם, נתנו לי כתובת מייל ולא ענו, בסוף שלחו אלי טופס למילוי (בקשה להחזרת דבר דואר לשולח בחו”ל)שאמרו שיעבירו לדואר ישראל.
וכל זה עם בערך שעה וחצי סה"כ של המתנה לנציגי שירות...
כנראה שמה שיקרה זה שיעברו כמה שבועות והם יזכרו לשלוח את זה חזרה כי לא אספו את זה.![]()