ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
יאללה, בוא נפתח את זה.

בוא..
מזדקן מהר? WTF? מה מזדקן בדיוק?

מעט מאד מכונאים חדשים מבינים בקרבורטורים והם הופכים לנדירים ביותר, ככל שהזמן חולף יש גם פחות מכשירים לכיוון, הפלסטיקה מתייבשת וכל מחלות הזיקנה קופצות לבקר .
יד אמן לקרבורטורים? הנה, אני לא סתם בודק אותך - אני חולק עליך בהפגנתיות. אחלה אני מת על זה! הקרבורטורים בבנדיט שלי כוונו פעמיים על פני 100 אלף ק"מ - פעם ראשונה אחרי הקניה במוסך, פעם שניה (אחרי עוד 70 אלף קילומטר) אני שיפצתי וכיוונתי אותם באופן יזום אחרי שחלפתי מנוע. דווקא זה אחד הקרבורטורים שלא נוטים לצאת מכיוון, להתרגש ממזג אוויר וכיוצ'"ב. אפס תחזוקה בשוטף. איך כיוונת? לפי האוזן בערך, עם דינו מד ואקום? מאיפה חלקים? דיאפרגמות נקרעות ונפגמות בדקת מחיר?

חזק מדי? 100 כ"ס (על הנייר בקראנק, בפועל בגלגל) חלקים, נעימים ונשלטים ללא התפרצויות. עליתי מדיוורז'ן 400, והמנוע סיפק לי בעיקר הנאה. בשביל זה בדיוק הוספתי סימן שאלה, לך זה היה בסדר, זה תופס לכל אחד? אגב גם הידע שלך שווה כסף וחוסך לך מוסכים האם גם לאחרים זה נכון??
טיפולים של 4 בשורה? מה זה בכלל? ומה לגביי הואראדרו - טיפולים של וי-טווין, משמע - 2 ראשי מנוע לפרק, 2 שרשראות טיימינג, ועדיין 16 שסתומים לכוון? ועוד עם פירוק של כל האופנוע (שכנהוג בהונדות היקרות, בנוי צפוף, דחוס ולא נגיש)? שאל כל מוסכניק לאיזה מנוע יש את הטיפול הכי יקר.
איך בכלל בראש של אנשים מספר הצילינדרים מתקשר לעלות תחזוקה, מה -

לפות"ש: אני גם בדעה שה-TDM הוא הפשרה המושלמת בשבילך. רק אני בספק שתצליח למצוא אחד במצב מושלם במחיר שאתה מעוניין לשלם, כי אין הרבה כלים כאלה בשוק. במקומך, לא הייתי מתפשר על אחד שהוא פחות ממושלם, כי זה פשוט לא משתלם.
אגב, בכלל לקנות אופנוע "סטנדרטי" מתחת לשנת 2013-2014 זה לא משתלם. פער במחירים לא מצדיק את תוספת השנים והקילומטרים.

נ.ב. אחרון - לגבי הורסיס:
נכון, היו לא מעט כלים עם שסתומים דפוקים. ובכל זאת, רוב הכלים ה"דפוקים" כבר עברו החלפת מנוע או נמכרו לחלקים. אני לא חושב שורסיס עם 60-70 אלף ק"מ ומעלה יכול עדיין לשאת את הסרטן הזה בתוכו, הוא היה כבר שופך מנוע (לרוב - זה קרה בין 20 ל-40 אלף ק"מ).
כך שאם אתה רואה ורסיס עם 60-70-80 אלף, סביר להניח שהסתומים בו תקינים... ודווקא בגלל הסיפור הזה, במחירים של הורסיסים הישנים ברצפה, ולי זאת נראת האופציה הזולה ביותר לרכישת אופנוע כביש עם יכולות סבירות, שייתן תמורה מלאה למעט כסף שמבקשים עליו.
ענית על גבי הגוף, ותזכורת אחרונה מה שנכון לך עם כל הידע שלך והיכולת שלפעמים אני מקנא בה מאד, לא נכון לכל אחד ועל אחת כמה וכמה לשואל.