נכתב במקור על ידי
KKatkov
1. מאיפה הנתונים על ה"צריכה הגרועה" בבנדיט? ב-4 שנים שהיה אצלי אחד כזה, הצריכה לרוב הייתה 1/17-1/18 כל עוד יד ימין לא משתוללת (קרי - שיוט 140).
לגבי "ספורט-תיור/נייקד"... מה אכפת לך איך זה מוגדר, כל עוד זה נוח? אתה רוכב על הגדרה או על אופנוע?
לגבי "למשוך את האופנוע" - הצחקת אותי. בנדיט זאת נושאת מטוסים. מ-2500 סל"ד ועד ל-9000 יש לך פשוט רמה שטוחה של כוח.
גמגומים - רק אם הקרבורטור לא מכוון. אם הוא מכוון כמו שצריך, ולא התעסקו ב"שיפורים" (בעיקר - פוד פילטרס) אז הוא הרבה יותר חלק בתגובה לגז מרוב מערכות ההזרקה.
כמה חלק? תעשה כיכר בהילוך שלישי, בסל"ד סרק כמעט, בלי לגעת בקלאץ' ותבין.
2. 100 אלף זה לא מעט, אבל גם לא הרבה. כשאתה מדבר על אופנוע בן 15, זה פרמטר משני (ולא מהימן). אם נטען שאופנוע בן 15 נסע 50 אלף, אז אני רוצה לראות הוכחות...
מדי פעם עולים ויסטרומים עם ק"מ נמוך ויד נמוכה. גם אם זה מעל התקציב, הרבה פעמים עדיף להוסיף עוד כמה אלפים שיחזירו את עצמם בשנה הראשונה...
3. למצוא TDM מהשנתון האחרון (2008-9 נדמה לי) עם ק"מ לא גבוה, יד נמוכה ומטופל טיפ-טופ... בהצלחה בחיפושים. יש אולי כמה בודדים כאלה בארץ, יכול לקחת גם שנתיים כדי שאחד מהם יעלה ללוח (ואז הוא יכול להיות "מעל התקציב", כמו הויסטרומים).