מכוון שגובה השמן בעוקה משתנה בחום או קור וגם יש את עניין השמן שיורד לאט מהצילנדרים והגיר לתוך העוקה היצרנים החליטו על הדרך שהם רוצים שהבדיקה תתבצע, אין כאן טוב או רע, רק פשוט אם לא תעשה כמו בספר כמות השמן לא תיהיה כמו שהיצרן רצה שתהיה
מכוון שגובה השמן בעוקה משתנה בחום או קור וגם יש את עניין השמן שיורד לאט מהצילנדרים והגיר לתוך העוקה היצרנים החליטו על הדרך שהם רוצים שהבדיקה תתבצע, אין כאן טוב או רע, רק פשוט אם לא תעשה כמו בספר כמות השמן לא תיהיה כמו שהיצרן רצה שתהיה