תריץ שוב את הסרטון, הרוכב לא היה בשוליים, גם לא על הקו. היה פשוט בחלק הימני של הנתיב. מכאן שהנהג חייב לו זכות קדימה
אני גם חושב שהרוכב אשם כאן, אבל להגיד שהנהג היה בסדר זה פשוט לא נכון. הנהג הזה התנהג בצורה מסוכנת. כמו המון נהגים אחרים(אולי כמו רוב הנהגים אפילו)
אני מסכים שסיכוי טוב שהרוכב היה בשטח מת של הנהג, אבל זה לא מסיר אחריות מהנהג
אבל יש פה הרבה אשמה על הרוכב לדעתי. מי שמחליט לרכב בארץ על דו גלגלי צריך לקבל ולהסתגל למציאות בכבישים, לא להיות צודק או לנסות לשנות אותה כי זה לא יוביל לשום מקום.
המציאות היא שהרוכב היה צריך להיות דרוך, זהיר במיוחד ומוכן לרכב שיתפרץ לו לנתיב , במיוחד במצב הזה שהנתיב שלו זורם והנתיב השמאלי לא זז. אבל להגיד שהנהג בסדר? ממש לא
הסתכלתי שוב ושוב בסרטון, מהרגע שהרוכב חוזר מהשול ועד שהרכב נכנס לנתיב עוברות כ3 שניות.
מבחינתי סיכוי די סביר שנהג הרכב הביט במראה
וראה נתיב נקי ושהרוכב היה בשטח מת.
גם אם הנהג היה בן זונה כמו נהגים רבים (ורוכבים רבים) האשמה העיקרית היא על הרוכב שזלזל בחיים שלו בזמן שהתנועה צפופה.
כולנו יודעים שבפקק אנחנו כולנו עצבניים יותר והחובה שלנו הרוכבים לשמור על עצמנו.
אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהרוכב אינו האשם העיקרי בסיפור.
אולי לא היחיד אבל בהחלט העיקרי.
יאללה ביי
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
שם איתך כסף מזומן שאם זאת היתה משאית דוהרת בנתיב פנוי ב90 קמ"ש ורכב בא מנתיב פקוק של פוני-שמאלה בלי לאותת ו/או להסתכל,
והיתה נגמרת שם משפחה שלמה ברכב (כמו הרבה לאחרונה), היו:
א. מאשימים את הנהג משאית, כמה קל, הוא נכנס מאחור אז הוא אשם, השאר לא מעניין, בנוסף, הוא כנראה בן דוד (או רוסי אבל שוב זה לא מעניין, הוא אשם נכון?)
ב. כמובן מאסר על הנהג, כי בישראל לומדים רק בענישה.
ג. עוד תקנות תעבורה, מצלמות, הגבלות מהירות, ענישה קשה יותר, שוטר אישי לכל נהג משאית או אוטובוס שיסתכל עליך שאתה לא נוגע בטלפון תוך כדי נהיגה וילווה אותך עד לדלת של השירותים. כי בישראל לומדים רק בענישה.