זה קורס שם תמיד.
בד"כ אפשר לראות את הסדקים הרבה לפני.
כדי לחסוך לעצמי את העוגמת נפש של איבוד לוחית, עשיתי הרגל להעיף מבט כשאני משחרר את השרשרת מהגלגל האחורי.
נוסע לעבודה, עובר לידי אופנוען ומסמן לי לעצור.
חושב לעצמי:"הוא לא שוטר אז מה הסיפור"?
אומר לי שעפה לי לוחית הרישוי כמה מטרים אחורה.
אנחנו על כביש 4, גשר של מסובים.
הולך, מחפש ולמזלי מוצא אותה בשוליים ולא באמצע הכביש.
למה מזל?
כי אם האופנוען הנחמד לא היה אומר לי ולא הייתי מוצא אותה הייתי צריך ללכת למשטרה בשביל לוחית חדשה.
נוסע למכון רישוי, 110₪ כי הלוחית היא חדשה (קטנה).
רק במדינה שלנו מקטינים דברים ולוקחים יותר כסף.
לגבי הלוחית הישנה,ניתן לראות שהיא קרסה בדיוק בהברגות:
http://www.up2me.co.il/v.php?file=6746658.png
זה קורס שם תמיד.
בד"כ אפשר לראות את הסדקים הרבה לפני.
כדי לחסוך לעצמי את העוגמת נפש של איבוד לוחית, עשיתי הרגל להעיף מבט כשאני משחרר את השרשרת מהגלגל האחורי.
110 ש"ח לוחית ? מזהב ?
תעלה לירושלים, 50 ש"ח סגרת פינה.. ונשאר לך עודף, וזמן איכות ב apex-motors..
לגבי ההברגות - גם לי היו עפות לוחיות כמו גרביים, עד שהוספתי בורג שלישי למטה ומאז לא מכיר את מוכר הלוחיות..
או לחלופין לקנות מסגרת כזו (אליאקספרס) שהלוחית נכנסת לתוכה והיא מקובעת טוב למחרשה..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אם הלוחית נאבדה אסור לייצר לך חדשה בלי אישור משטרה.
מי שעושה את זה עובר על החוק, והאמת היא שאפילו עשו על זה כתבה באחת ממהדורות מחרחרי הריב בטלוויזיה.
110?!!
שחטו אותך, לוחית קטנה בהזמנה מיוחדת עם הטבעה של אספנות לא עלתה לי 110 ש"ח
זוכר שקיבלתי תגובות כאן לאחר שקניתי מוצרים. מתקשה להבין במה זה עוזר לתת למישהו הרגשה שהוא פראייר, במיוחד בהבדלים של 50 ש"ח.
אתה תייר?
פה זה ישראל. התכונה הכי מאפיינת ישראלים זה "לא יצאתי פראייר". זו גם הסיבה שלא ייתנו לך להשתלב לנתיב, לעקוף בתור או כל דבר אחר היכול חלילה להתפרש כ"אדיבות".
אתה אדיב? לא- אתה פראייר!
ולענייננו- הישראלי יותר נהנה לדעת שמישהו אחר הוציא יותר כסף ממנו מאשר שהיה נהנה אם היו נותנים לו הנחה באותו סדר גודל. אם מישהו נדפק יותר ממנו- הוא לא יצא פראייר וכך יכול לישון טוב יותר בלילה.
אני לא מרגיש שיצאתי "פראייר".
לקחתי בחשבון את המחיר הגבוה, שקלתי את היתרונות מול החסרונות והחלטתי שזה הפתרון הכי טוב עבורי בנקודת הזמן הנוכחית.
מכיוון שגם ככה מדובר בהוצאה חד פעמית (פעם ראשונה בעשור שאני מחליף לוחית) ומכיוון שאבסולוטית (לא ביחס לכלום) המחיר הוא רק 100₪ החלטתי לשלם.
זה לא שבמקום אחר הייתי מקבל בחינם, מניח שהעלות היא באזור ה50-60₪ ככה שמדובר על חיסכון של 40-50₪ (שלא שווה לי כי כל מקום אחר הוא לא ליד העבודה שלי)
חושבים שיצאתי פראייר? סבבה, זכותכם.
חחח איזה שטויות, אני פיפי כאן...
50 שקל יותר או פחות וואו איזה פראיר לא להאמין... בואו נעמוד כולנו בתור ונדפוק אותו מרוב שהוא פראיר.
בחיי משועממים, על ארוחת צהריים אני מוציא לפעמים יותר מזה.