עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 23 מ 23

אשכול: שילדה שבורה

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    לא מדובר בעבודת ריתוך בלבד, תיקון מקצועי יכלול גם בנייה, חיזוק נוסף ועיבוי האוזניים.
    צודק.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    תחזיר את האופנוע וקח את הכסף, זה רק הדבר הראשון שגילית, אתה תגלה עוד אם תשאיר אותו אצלך.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    תושבת מנוע היא לא תושבת לפנס הקדמי וכדאי להפקיד על תיקון מקצועי.
    350 תעלה עבודת ריתוך חובבנית כמו כזו שבתמונה.
    עבודה טובה תעלה פי 2 +.

ומצטרף אליך נגד המלעיזים.
    מי שישמע...אתם כנראה כאלה חכמים שמעולם לא טעיתם.

הבחור פתח לפחות שני שרשורים על זה שהוא מצא כלי במחיר נמוך עם בעיות כאלה ואחרות.
    הוא הוזהר ע"י כמה משתמשים פה שזה סיכון ובכל זאת בחר ללכת על כלי בסגנון.
    כבר שאלת אנשים (בפורום מקצועי), ענו לך, ומה עשית? בדיוק הפוך.
    אז כן, לטעות אפשר אבל למה אתה בכלל מתאמץ לשאול ואז לעשות הפוך?
    הוא חיפש צרה, ומצא אחת.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אני לא מבין את התגובות של הרוב פה.
    הבחור לקח אופנוע לבדיקה, בדק אותו מישהו מיקצועי מאוד (אבי ברמן ממומנט אופנועים, בחור שהיה כותב פה הרבה בגלגול הקודם, בחור טכני ומקצועי מאוד).
    האופנוע נבדק ונמצא תקין חוץ מרג׳קט אחד שעלות החלפתו היא 350 ש"ח. הריג׳קט נמצא בבדיקה ולא חלף מעיני אף אחד.
    "תחזיר עת האופנוע", "לך תתבע", "תדרוש את הכסף חזרה"..... מה עובר עליכם? מישהו פה בכלל קורא את הפוסטים לפני שהוא מסתער על המקלדת, העיקר כדי לרשום משהו?

מר פות"ש- אם מה שכתבת הוא נכון ועלות החלפת (לא תיקון- החלפה) התושבת היא 350₪ אצל אבי- לך תחליף ותרכב אל עבר השקיעה בשקט. לא רואה פה שום בעיה.
    אם כל עניין התושבת היה נכתה לפני בדיקה כנראה שגם אני הייתי ממליץ להתרחק. אם האופנוע נבדק אצל מישהו מקצועי ואמר לך שזו הבעיה היחידה- תטפל בה ותמשיך הלאה!

*אי אפשר לערוך מהטלפון-
    למען הסר ספק- אני לא מטפל אצל אבי, אין לי אצלו מניות, ופגשתי אותו אולי 6 פעמים כל החיים, מה שנקרא "שלום- שלום".
    שלא יתפרש כאילו אני בעל מניעים נסתרים.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    *אי אפשר לערוך מהטלפון-
    למען הסר ספק- אני לא מטפל אצל אבי, אין לי אצלו מניות, ופגשתי אותו אולי 6 פעמים כל החיים, מה שנקרא "שלום- שלום".
    שלא יתפרש כאילו אני בעל מניעים נסתרים.
    מצטרף למה שאמרת בהודעה הקודמת. אני כן מטפל אצלו לפעמים ויכול להגיד בפה מלא שהוא מקצוען אמיתי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אני לא מבין את התגובות של הרוב פה.
    הבחור לקח אופנוע לבדיקה, בדק אותו מישהו מיקצועי מאוד (אבי ברמן ממומנט אופנועים, בחור שהיה כותב פה הרבה בגלגול הקודם, בחור טכני ומקצועי מאוד).
    האופנוע נבדק ונמצא תקין חוץ מרג׳קט אחד שעלות החלפתו היא 350 ש"ח. הריג׳קט נמצא בבדיקה ולא חלף מעיני אף אחד.
    "תחזיר עת האופנוע", "לך תתבע", "תדרוש את הכסף חזרה"..... מה עובר עליכם? מישהו פה בכלל קורא את הפוסטים לפני שהוא מסתער על המקלדת, העיקר כדי לרשום משהו?

מר פות"ש- אם מה שכתבת הוא נכון ועלות החלפת (לא תיקון- החלפה) התושבת היא 350₪ אצל אבי- לך תחליף ותרכב אל עבר השקיעה בשקט. לא רואה פה שום בעיה.
    אם כל עניין התושבת היה נכתה לפני בדיקה כנראה שגם אני הייתי ממליץ להתרחק. אם האופנוע נבדק אצל מישהו מקצועי ואמר לך שזו הבעיה היחידה- תטפל בה ותמשיך הלאה!
    לא מכיר את הבחור ולא הייתי אצלו במוסך אף פעם, וחוץ מלקרוא עליו ועל המוסך שהוא פתח אותו והתפרסמה כתבה בפולגז ומדי פעם בקבוצות בפייסבוק אין לי מושג מי זה.

אבל אלוהים, להגיד על דבר כזה 350 שקל, לא להראות את זה בעין לבחור שקונה את האופנוע ולקרוא לזה "ריג'קט" כלשונך, זה על הגבול של החוסר אחריות ומוכיח הכי טוב את הגישה של אנשים ושל מוסכים במדינה הזאת. כול פעם אני נדהם מחדש, מזכיר לעצמי איפה אני חי, ושוכח שוב עד המקרה הבא.

600 ירושלמי, עכשיו תצא להגנתו עם סיפורים הזויים ותתחיל לשאול "מי אני" כחוויתנו מלפני שנה.. נדוש.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    ...
    לא. לא אשאל מי אתה, זה לא כזה מעניין אותי, סלח לי.
    עם זאת, אפנה את תשומת לבך למה שכתב פות"ש:

ציטוט נכתב במקור על ידי Amit1234 צפיה בהודעה
    בבדיקה הכל יצא בסדר חוץ מתושבת מנוע שעברה ריתוך ובעל המוסך אמר להחליף אותה ב350 שח ואין בעיה.
    היום פעם ראשונה שניקיתי את האופנוע ושמתי לב שיש בשילדה ממש ליד המנוע והשרשרת שבר שרותך ונשבר בשנית.
    מה שראה פות"ש זה מה שהסבירו לו בבדיקה. זה שהוא עושה סלט מהדברים זו לא הבעיה לא שלי ולא שלך. זה שהוא סותר את עצמו גם לא בעיה שלי. זה שאמרו לו שיש תושבת שעברה ריתוך והוא לא ביקש לראות... נו, הבנת- גם הבעיה שלו.

אז כולכם חברים בפייסבוק. יופי לכם. אולי שם דברים מסופרים אחרת ולכן התגובות שלכם בהתאם. לי כבר אין פייסבוק, נפטרתי מהרעה החולה הזאת.
    לפי מה שאני קורא בפוסט הזה (והבנת הנקרא שלי בדר"כ לא לוקה בחסר) הבחור הלך לבדיקה- הבעיה שהוא מתלונן עליה נמצאה והוסברה לו ואפילו ניתנה לו הצעת מחיר להחלפת חלק. אין עם זה שום בעיה.
    זה לא משנה אם זה המוסך של אבי או של שלמה או של דוד, כל עוד יודעים שזה מוסך של אדם מקצועי, רציני, ו"מורשה" ק.ט.מ- זה נותן הרגשה שהאבחנה והפתרון הם מקצועיים, נכונים, ולא הצעת תיקון של איזה מוסך מדרכה שמנסה לרתך שילדות עם רתכת של 500שח.

תסבירו לי בבקשה, כי אני לא מבין- מה הבעיה בלהחליף תושבת מנוע שבורה באחת תקינה (חדשה/משומשת- אנחנו לא יודעים מה הציעו לו),
    ואם כל שאר האופנוע נמצא תקין אז לקנות אותו ולרכב בראש שקט. באמת שאשמח להסבר.