ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
...
לא. לא אשאל מי אתה, זה לא כזה מעניין אותי, סלח לי.
עם זאת, אפנה את תשומת לבך למה שכתב פות"ש:

ציטוט נכתב במקור על ידי Amit1234 צפיה בהודעה
בבדיקה הכל יצא בסדר חוץ מתושבת מנוע שעברה ריתוך ובעל המוסך אמר להחליף אותה ב350 שח ואין בעיה.
היום פעם ראשונה שניקיתי את האופנוע ושמתי לב שיש בשילדה ממש ליד המנוע והשרשרת שבר שרותך ונשבר בשנית.
מה שראה פות"ש זה מה שהסבירו לו בבדיקה. זה שהוא עושה סלט מהדברים זו לא הבעיה לא שלי ולא שלך. זה שהוא סותר את עצמו גם לא בעיה שלי. זה שאמרו לו שיש תושבת שעברה ריתוך והוא לא ביקש לראות... נו, הבנת- גם הבעיה שלו.

אז כולכם חברים בפייסבוק. יופי לכם. אולי שם דברים מסופרים אחרת ולכן התגובות שלכם בהתאם. לי כבר אין פייסבוק, נפטרתי מהרעה החולה הזאת.
לפי מה שאני קורא בפוסט הזה (והבנת הנקרא שלי בדר"כ לא לוקה בחסר) הבחור הלך לבדיקה- הבעיה שהוא מתלונן עליה נמצאה והוסברה לו ואפילו ניתנה לו הצעת מחיר להחלפת חלק. אין עם זה שום בעיה.
זה לא משנה אם זה המוסך של אבי או של שלמה או של דוד, כל עוד יודעים שזה מוסך של אדם מקצועי, רציני, ו"מורשה" ק.ט.מ- זה נותן הרגשה שהאבחנה והפתרון הם מקצועיים, נכונים, ולא הצעת תיקון של איזה מוסך מדרכה שמנסה לרתך שילדות עם רתכת של 500שח.

תסבירו לי בבקשה, כי אני לא מבין- מה הבעיה בלהחליף תושבת מנוע שבורה באחת תקינה (חדשה/משומשת- אנחנו לא יודעים מה הציעו לו),
ואם כל שאר האופנוע נמצא תקין אז לקנות אותו ולרכב בראש שקט. באמת שאשמח להסבר.