הלכתי , חזרתי.
אתמול המוטוGP :
נמלה אחת מול המון צהוב. מזנק מאחור בגלל סיכול של רוסי שחסם אותו בהקפה הכי מהירה שלו. מענין מה היה קורה אם זה היה הפוך ומארקז היה מפריע למלך?. לכרות את ראשו ומייד.! ומרקז הרים יד מול רוסי לאותת לו אני רואה את זה כטעות. קיבל עוד מוטיבציה. האם המלך נענש? האם הוא אמר סקוזה / סליחה?. קדחת. אבל אז הגיע המרוץ הנמלה מזנקת מאחור , כנגד ההמון הצהוב מנצח בהקפה האחרונה. איזה ניצחון מול המון ששורק לו בוז , אבל העשן הצהוב נעלם והאלוף נשאר.
יש משהו משותף בן האיטלקים לביינינו -לא רואים ממטר. מארקז אוייב העם.
וואמוס שבוע הבא קטלונייה.
ועד אז .
(סקוזה שבוע הבא ארגון ספרד,. עדיין אווירה בייתית . )
נעם 1 היקר " הונדה מארקז לא משחקת עם רוסי ימאהה. " .. רוסי משחק עם מארקז וחוסם אותו במקצה הדרוג, כי זה הדרך היחידה שאלוהים יכול על נמלה -לשחק" איתו.
משחק מכוער . רוכב אחר כולל מארקז היה נענש . אבל איך אפשר להעניש את אלוהים.
ולמרות הכל וכנגד,כל איטליה
יש לנו מנצח.
שלום.
זה פשוט לא נכון. מרקז עושה את התרגיל הזה כל העונה. לקראת סוף Q2 מרקז מתזמן את היציאה שלו אחרי אחד הרוכבים המובילים שחייב לתת 101% בהקפות האחרונות של הדירוג כי הוא ממוקם לאחור. מרקז מנצל את אותו רוכב כנקודת יחוס ולא במעט מקרים זוכה כך בעמדת הפול פוזישן.
לו מרקז היה מניח לרוכבים אחרים את אותו תעלול הייתי מניח לנושא. אבל מרקז לא.
הפעם רוסי חירבש לו את הניסיון הראשון כשהצמד רכב 2.5 שניות מעל הזמן המהיר. בהקפה האחרונה מרקז חרג מגבולות המסלול מיד אחרי העקיפה שלו על רוסי. בנקודה הזאת כל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה. לטעמי, זה פוגע בספורט, ומרקז ורוסי שניהם אשמים באותה מידה.
איללכא...וארגון טוב
"פוגע בספורט "? מה שפוגע בספורט זה ההמון הצהוב , קריאות הבוז , והמלך המזדקן .
אבל הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
כן כאן במיזאנו /אקי אקי (כאן כאן) הניצחון הוא מתוק יותר.
להיות ספורטיבי זה
היכולת לפרגן .
אני מניח שבעתיד הקרוב לעין אנחנו נגלה כמה מארק מרקז יפרגן לקואטררו... שזה בדיוק עד הנקודה שבה מרקז יחשוב שקואטררו הוא איום אמתי.
בינתיים, העגלה בת ה +40 מדורג שישי בטבלה אחרי 3 DNF רצופים כשמאחור מזדנבים להם עדר צעירים.
אז אולי המלך מזדקן.
אולי מרקז הוא טלית שכולה תכלת.
אפשר להעריך את רוסי ואת מרקז באותה מידה ולהבין שמה שקורה בין שני ענקים הוא חלק מהספורט של מרוץ אופנועים. ספורט יחידני שבו מושקעים מיליונים על מיליונים של יורואים או דולרים או השד יודע במה משלמים שם...אולי קורגרנדים עשויים זהב.
איללכא...