- באיזור ה-120, אני שומע את הרוח היטב גם עם אטמים (יש לי כאלה
https://www.amazon.com/Howard-Leight...dp/B000RMFGGY/). סביר? יש אטמים מוצלחים במיוחד?
עשיתי אצל אודיולוג'יק (ת"א) אטמים מותאמים אישית, יקר (300 ש"ח) אבל שווה כל שקל. מומלץ בחום (לא עובד\מכיר וגו.)
- אתם שמים אטמים גם ברכיבה בתוך העיר?
אם אין לי אטמים, אני לא רוכב. חבל על השמיעה שלך. (אבל זה אני)
- כשקיבלתי את האופנוע, המראות היו כך שיכלתי לראות את הנתיב מאחוריי במראה הימנית. המליצו לי לכוון את המראות יותר לצדדים, לכאורה כדי לא לסובב את הראש. זה עוזר לדעת מה קורה מהצדדים בקרבתי המיידית (למרות שלא מרגיש בנוח בלי בדיקה ישירה ועדיין בודק במבט, גם כדי לאותת בעוד דרך לנהגים שאני עומד לעבור).
אבל עכשיו אני לא יודע אם מתקרבים אליי מאחור. יוצא שאם אני מגיע לצומת, או נע בנתיב שמאל ורוצה לבדוק אם יושבים לי על הזנב, אני מזיז את הגוף ימינה להסתכל במראה ימין. מרגיש לי מעפן. סביר? יש מישהו ששם את הפנורמיות הקטנות על/מעל המראה הרגילה?
סדר את המראות בתצורה שהכי טובה לך, חלק קטן מהכתף שלך נראית במראה והשאר על הדרך. יש מראות פנורמיות כמו זה http://www.riderscan.co.za/
קניתי אחד כזה, אבל בסוף לא התקנתי אותה, נראה לי מעט לא נוח ומסיח את הדעת.
בכל עקיפה, תזוזה לנתיב אחר אני מעיף מבט לצד ואחרכך למראה. תמיד זה רעיון טוב לדעת מה נמצא בסביבתך, כדי שלא תופתע.
לא פעם ולא פעמיים חיי ניצלו (ליטרלי) כי הזזתי את הראש לצד רק כדי לראות טיל דו"ג עף לצדי ונעלם אל האופק, גם מכוניות..
האמריקאים קוראים לזה head check והבריטים life saver. פשוטו כמשמעו - מציל חיים.
- בעלי אופנוע ללא מד הילוכים - אתם סופרים הילוכים תמיד, כלומר יודעים על איזה הילוך אתם בכל עת?
לא (-: , גם כשאני מנסה לזכור , שוכח מהר מאוד כי אני מתמקד במה שקורה בכביש.
אתה פשוט מרגיש את המנוע ולפי יודע מה ואיפה אתה צריך להיות מבחינת הילוך, אני גם שומר עם הקלאצ' מוכן שאם טעיתי אני מיד יכול לנטרל את הטעות ולחזור להילוך הנכון. באחד מהקורסים שהייתי בהם, אמרו לי משהו מעניין: זה לא באמת משנה באיזה הילוך אתה, העיקר שאתה במצב שאתה מרגיש שהמנוע נוסע חלק- ולא מעמיס מדי ולא איטי מדי כדי שתוכל לתת גז במקרה הצורך. בקיצור - תרגיש את המנוע .
- יש לפעמים קו הפרדה מפוספס עם פנסי/ריבועי מתכת משני הצדדים. פחדתי לעבור נתיב דרכו, הרגיש לי שאם שני הגלגלים שלי יעלו על המתכת בו זמנית (הקדמי יהיה על החיצוני בזמן שהאחורי על הפנימי) אני אהיה בבעיה.
הגיונית יש משהו בדבריך, מעשית מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת.