מה, לא נמכר אף מוטו-גוצי?!
כנ"ל SWM... אף סופרדואל לא מצא קונה? ההוא בסוכנות סיפר לי שהוא מסר כבר "כמות", אם כי זה לא נשמע אמין...
אחרי רבעון ראשון נוראי עם ירידות של כ-20% במכירות, השוק הדו-גלגלי מתאושש ברבעונים 2 ו-3 ומתייצב על מספרים דומים לאלו של 2018; ומי המותגים המובילים, מי עלו, מי ירדו, ואיך מחולק השוק מבחינת יבואנים? כל הפרטים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a0%d7%aa%d7...4%d7%a2%d7%a8/
מה, לא נמכר אף מוטו-גוצי?!
כנ"ל SWM... אף סופרדואל לא מצא קונה? ההוא בסוכנות סיפר לי שהוא מסר כבר "כמות", אם כי זה לא נשמע אמין...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
4 מוטוגוצי, 4 אפריליה, 7 SWM - מהם 2 סופר-דואל.
יש עדכון אם היבוא של טריומף נסגר ואם כן מתי יתחילו לשווק בארץ?
Tracer 900
MV אגוסטה – 10.
דוקאטי – 108.
ארץ קטנה עם שפה.
לדעתי היה יותר מבצעים מהתקופה המקבילה שנה שעברה, אחרי שהם ראו שהרבעון הראשון היה נמוך.
צפוי קרב מעניין דרבי אנגלי נורטון נגד טריומף.
איטליה דוקטי נגד שאר המחוזות דוברי האיטלקית בקרב מכור מראש ובהתערבות המאפיה.
מטרו במשחק כפול של קאווסקי/יאמהה
אקזטיקה נוברישית בליגת העל
ול-ב מ וו חוקים משלו.
וממזרח מזנבים במחירים עממים שמות מהעבר.
חגיגה בביצה
מבולבלים, חכו לעוד שנתיים...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא יהיה שום דרבי.
טריומף יתפסו איזשהו נתח מהשוק... בעיקר אם אלבר יבנו מערך שירות ראוי.
נורטון יתחרו אולי ב-MV, וימסרו במקרה הטוב (מאוד) 10 כלים בשנה.
מספיק שתראה את התמחור שלהם בארה"ב - הדגם הכי בסיסי עולה כ-20 אלף דולר,שזה בדיוק באמצע בין דוקאטי מולטיסטראדה 1260 "רגיל" למולטיסטראדה 1260S.
זה אומר - סדר גודל של 160 אלף שקל בארץ, לדגם הבסיסי ביותר כאמור. קשה לי לראות במדינתינו יותר מכמה משוגעים עשירים ובודדים, שמוכנים להוציא מהכיס סכום כזה על אופנוע פשוט עם מנוע טווין ו-80 כ"ס...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
השוק הישראלי עובר שינוי משמעותי ואני יכול לראות אותו בברור ממרחק שנותיי על הכביש, אם נחלק את התקופות משנות ה-60
ועד היום בקפיצות של עשר שנים, אז העשור האחרון נפתח לקבלת דברים חדשים וייחודים, לפני 2 עשורים אף אחד כמעט לא התקרב
לדוקאטי הם המריאו גוצי נשארו במקום, אופנועי הנישה לא היה להם מקום ובטח לא ליקרים מאד, וב.מ.וו הציפה את הביצה באופנוע
הכי פחות מתאים והכי יקר בכמויות שגורמות לרמי לוי לשקול להביא גם.
אז אם זה הצליח לה אז אני לא רואה למה הקומנדו לא יוכל להצליח כאן לטיולי סופ"ש במסגרת המועדון הבריטי.
היית מאמין לפני עשרים שנה שמישהו ידבר על אופנוע חשמלי כמשהו נחשק? השוק השתנה והרוכבים אחרים, כבר לא שמן וגריז אלה
קלט ופלט, אפליקציות ומחשב.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה אופטימי מדי. לטריומף יהיה קשה מאות להתחרות למערך שירות של במוו. אנשים שקונים אופנוע ביותר מ-100 אלף לא יחפשו מבצעים - אלא שירות.
מוסך הכי קרוב אלי מטפל (לדוגמא) בדוקאטי נמצא 100+ קמ ממני. לטריומף מצב יהיה דומה מאוד.
נורטון לא ילך לשום מקום. הוא לא ״יוקרתי״ כמו אינדיאן ולא טוב כמו דוקאטי. יתחרה ב-MV בקטגוריה ״אופנוע מוזר״.
Sent from my iPhone using Tapatalk