תפרסם גם ביד 2 וגם בMarketplace בפייסבוק יש שם הרבה יותר קונים פוטנציאלים.
אם לא הצליח אחרי זמן מה, יש אופציה של מכירה לסוכנות שכמובן יקחו עמלה גבוהה יחסית לכיס שלהם.
היי מוכר דיוק 250 שעשה 4570 קמ סהכ.. שנת 2018.. ואני גמיש והכל אבל רוצה למכור עכשיו כי יורד מהתחום.. גם מביא קסדות והכל רמה גבוה.. הבנתי שיש חנויות שקונות ממך גם בלי לעשות טרייד פשוט במחיר נמוך משמעותית.. יש באמת חייה כזאת..? אני רוצה למכור ביד 2 ב20.. ילך לי חושבים?
תפרסם גם ביד 2 וגם בMarketplace בפייסבוק יש שם הרבה יותר קונים פוטנציאלים.
אם לא הצליח אחרי זמן מה, יש אופציה של מכירה לסוכנות שכמובן יקחו עמלה גבוהה יחסית לכיס שלהם.
קודם כל יעזור לך אם תבין שמדבור בקטנוע, אם תפרסם אותו כאופנוע תתאכזב כי כל מי שיכנס להודעה ומחפש אופנוע ידלג
ואלה שמחפשים קטנוע לא יכנסו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
צ'מע... תרגיל קטן בחשבון.
חדש כזה עולה 27. לקראת סוף השנה, בטח ימכרו עודפי מלאי בהנחה של כמה אלפי שקלים לפני שירשמו יד יבואן - בוא נגיד, 24.
אתה מציע ב-20 אופנוע ש:
כבר ראה כביש - וזה לא אופנוע שידוע באמינות המופלגת שלו לאורך השנים.
שיש לו כבר שנה פחות לאחריות יצרן.
שאף אחד לא יודע איך בוצעה עליו ההרצה.
שיש לו כבר בלאים כאלה ואחרים (הצמיגים לא חדשים, השרשרת כנראה לא חדשה וכו') - ושוב, אני מתייחס לרמת אחזקה וצורת רכיבה שאופיינית לכלים האלה. אולי שלך יוצא דופן, אבל אני מניח שלא. אם היה מדובר בויסטרום, הייתי אומר שהאופנוע עוד בתול - אבל מנסיוני עם הדיוק 200 מלפני 5 שנים, כבר ב-10K ק"מ הכלים דורשים השקעה בבלאים כי הרכיבים לא הכי איכותיים מלכתחילה, והבעלים קורעים את האופנועים ללא רחמים.
לי אישית, נראה שהמחיר אינו מפתה. כנראה שגם קהל היעד שלך חושב דומה, ולכן אתה מתקשה למכור.
אם אתה רוצה למכור מהר, תראה האם חיתוך של עוד כמה אלפים מהמחיר מביא לך טלפונים ואנשים שבאים לראות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
ניסית למכור ולא הצלחת? אתה יד ראשונה? האופנוע לא עבר תאונה? אם התשובות הן "כן ולא" עצה שלי אל תמהר, הנתונים של האופנוע טובים. תשווה מחירים בלוחות המכירות ותעקוב אחרי המבצעים של היבואן. בנוסף תבדוק את מחיר האופנוע במחירון של מוטו ובמחירון של לוי יצחק. אל תמהר לגשת לסוכנויות תיווך ומכירה כי יש גם לזה מחיר (גבוה בד"כ) שינוכה ממחיר האופנוע. נוחות עולה כסף.
עם איך שאתה מציג את זה, הוא צריך להגיד תודה אם מישהו בכלל יקח את האופנוע חינם..
תשמע שלב ראשון תראה מול מי אתה מתחרה ביד-2, אם יש הרבה כמו שלך - תמונות טובות ומחיר אטרקטיבי (אך לא נמוך מידי) תמיד יעשה לך טוב על פני אחרים.
בעיה ראשונה יכולה להיות תקופת מכירה פחות פורחת.
עכשיו כשמתחילים להתקרב לחורף, לעניות דעתי אופנועים עם נפח נמוך פחות סחירים בתקופה זאת בגלל שנפחים אלה בדרך כלל הולכים לאנשים פחות "חולי כידון" ולכן רוב הסיכויים שלא ירכבו בחורף.
הפתרון הוא להיות עקבי ולא לפחד מאופציה של אחזקת הכלי עד אזור פסח שם הוא כנראה ייתחיל להיות יותר מבוקש.
בעיה נוספת שיכולה להיות היא אזור מכירה לא אטרקטיבי.
זה לא סוד שרוב הזירה הדו-גלגלית מתבצעת באזור גוש דן, אחר כך חיפה ובאר שבע, אם אתה מחור מסויים בצפון או בדרום הסיכויים שיפנו אלייך יירדו שכן לפעמים אנשים יעדיפו לשלם עוד אלף-אלפיים על אופנוע קרוב על פני נסיעה ארוכה לאזור שאינם מכירים בשביל לראות את האופנוע שלך.
הפיתרון יכול להיות פרסום עיר גדולה ולא רחוקה ממך במודעה, והגעה לשם במקרה של התעניינות רצינית מקונה פוטנציאלי, או פרסום עיר מקום עבודתך אם מדובר בעיר גדולה גם כן, והצגת הכלי בשעות הללו.
כמובן לא לנסוע עבור כל קונה שמתקשר לעיר ותמיד עדיף קודם כל לבקש אם הוא יכול להגיע אלייך או להפגש באמצע.
איפה ראית את המילה "בחינם"?
במשך שנים ארוכות, אנשים שהעמידו אופנוע למכירה חשבו שיש להם זהב ביד.
המצב השתנה מאז הורדת מס היבוא על כלים קטנים הפריחה במכירות.
בפער של אלפי שקלים בודדים בין חדש למשומש, מעטים האנשים שיבחרו לקנות משומש.
בנישה של אופנועי A1, אנחנו קרובים יותר מתמיד לארה"ב, שם אופנוע חדש מאבד 20% מערכו ברגע שנרשמת לו יד עוד לפני שהניעו אותו.
מי שלא מוכן לזה - נתקע חודשים ארוכים בלי למכור.
העצה שנתת לפות"ש (לחכות לאביב) היא העצה הכי גרועה שיש.
מה שישתנה עד אז - זה שהשנה תהיה 2020 ולא 2019, והואפנוע שלו יהיה "בן שנתיים" ולא "בן שנה". על הדרך, תקופת האחריות שנותרה תתקצר.
זה אומר רק שהוא יצטרך להוריד עוד 10% מהמחיר שהוא יכול לקבל עכשיו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני לא יודע מה המחירון של הדיוק אבל ה250 נייקד הכי זול חדש זה cfmoto ובנלי שעולים 23 אלף שקל, מי שרוצה יכול לקנות אותם שיהנה.. אבל זה לא קטמ, עם כמה שאני לא חובב קטמ.
ולא אמרתי לו לחכות לאביב, חבל לעוות, אמרתי לו שלא יפחד "להתקע", עוד חודשיים 2020 וכרגע יש הרבה מבצעים אז הוא נמצא בעמדה נחותה יחסית לתקופות אחרות.
הפתרון שלך הוא להוריד מחיר, מה שתמיד עובד, אני מנסה להביא כיוונים אחרים של מחשבה.
בסוף אם דחוף לו למכור הוא ימכור לאיזה מגרש ויפסיד את האלפים שהיה מפסיד בגלל ירידת ערך של 2020 ולפחות היה נהנה מהאופנוע עד אז..
http://fullgaz.co.il/forums/search.php?searchid=2502985
קצת מרגיש לי חבל על כל המלל.
כנראה שהאתר מגביל את תוצאות החיפושים בזמן.
זה היה קישור להיסטורית השרשורים שפות"ש פתח בעבר.
החיפוש הוא פר קליינט. אתה לא יכול לעשות לו שר
אין קשר לזמן
בהחלט יכול להיות גם תלוי קליינט אבל אותו הקליינט אצלי לא מסוגל כרגע לפתוח את הקישור.
בכל מקרה, זה אמור לעבוד בכל מצב:
http://fullgaz.co.il/forums/search.p...r&userid=12142