הקישור השני לא עבד לך?
בוא. תרשה לי לנסות לעזור -
http://fullgaz.co.il/forums/search.p...vBForum_Thread
הקישור השני לא עבד לך?
אסף, כיום הכלי נמכר כרשום יד יבואן בתור אופנוע ה250 סמ"ק הזול והחזק ביותר בישראל.
יש ביקוש ער מאוד לכלי, אך מכיוון וכעת הוא נמכר במחיר של 21,900 למודל 2019 רשום יד יבואן, המחיר שאתה דורש על דגם 2018 הוא קצת גבוה.
יש לך 3 אופציות:
למכור עכשיו ולהוריד מחיר (אני מעריך שהכלי יביא כ17k ריאלי)
לחכות שייגמר המלאי, אבל בטח עד אז תעבור שנה והמחירון שלך יירד, ואז הכלי במחירון כבר לא יהיה 20 ויתקרב ל17 (ועם החורף וכל זה, אתה תראה כסף רק באביב)
למכור לסוחר, שבהערכה גסה שלי ישלם 14k
בהצלחה![]()
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
אני רק שאלה:
לפי ההיסטוריה של הפות"ש הכלי נרכש אחרי ה22.09.19 או אחרי 12.09.19
למה אני מניח ככה?
ב22.09 הוא שואל על הדיוק וב12.09 הוא שאל על z300 כלומר או שבדיוק נרכש אחרי ה12.09 אבל סביר להניח אחרי ה22.09.
לא עבר חודש והוא מעוניין למכור?
משהו לא מסתדר לי עם השרשור הזה ועם המשתמש הזה.
ולכן המלצתי להסתכל על הרקורד שלו לפני שמוסיפים כאן מלל.
הוא גם לא ממש נוטה לחזור לשרשורים שהוא פותח.
שהבחור יהיה בוט זה לא כזה משנה, בסופו של דבר אני בטוח שעוד שניים שלושה לפחות ימצאו יום אחד את הפוסט הזה רלוונטי ולכן כדאי לענות תשובה ראויה ולא לנבור בהיסטוריה של המשתמש
אם היית נובר בהיסטוריה אז היית רואה שלא פעם עניתי לו תשובות "ראויות" וזה המקור להמלצה שלי לאחרים לוותר.
אבל אתה כמובן מוזמן להתעלם ולענות לו בפרוטרוט.
לעניין הפדגוגי, הסבירות שאדם נוסף ימצא את השרשור הזה רלוונטי בעתיד שקולה בעיני לסבירות שמשתמש שלא התחבר כבר כמה שנים לאתר פתאום ישים לב שמישהו הקפיץ שרשור היסטורי ושאל אותו בפנים שאלה.
היי חברה חחחח אני חייב לאמר שחזרתי וצחקתי וגם הייתי מופתע מכמה שהפורום הזה רציני ממש לא ידעתי שאקבל ככה תשובות רציניות ודעות שונות.. מקשיב לכם-מוכר ב18 נראה אם יביא קונה.. אין לחץ אבל מצד שני כמו שאמרתם ומקשיב-עדיף לא להגיע ל2020.. כי הישראלי הממוצע גם אם הוא נקנה בדצמבר ברגע שעבר חודש הוא כבר שנה אצלך.. מכירים את הסחורה.. ננסה ב18 עם גמישות ל17.. ואגב, חג שמח ומועדים לשמחה לכולם!
אם כבר כולם מדברים על דברים לא קשורים, מישהו יכול להמליץ לי על רוטב טוב שהולך עם מוקפץ?