ציטוט נכתב במקור על ידי MinorScale צפיה בהודעה
אתה מציע לו ללכת לקנות קטנוע בשביל ללמוד איך לפתוח 4 ברגים, להוציא ולהכניס פילטר (רק לא הפוך, מצויין בכל סירטון ובכל ספר רכב נורמלי), לסגור את הברגים (עם ההה-מוט מומנט הזה שכל כך חשוב כדי לא לאכול הברגה, בדיוק כמו שאמרת) ולשפוך שמן לתוך חור?
מה אני אגיד לך
מילא הוא לא היה יודע איך לסובב מברג והאופנוע שעומד לו בחצר הוא S1000RR
כולה דיוק 250
אם יש אופנועים להתאמן עליהם בתיקון זה אחד מהם.
תמיד אפשר לפחד מכל דבר ולהזמין איש מקצוע בשביל להחליף נורה בבית, מי שכזה לא היה מעלה את הנושא של לטפל לבד בכלל.
יודע מה, כן.
לא יזיק לקנות קטנוע ב-200 שקל כדי ללמוד לסגור 4 ברגים... אם זה מה שיגרום לאחד הברגים האלה לא להחרש על "פרודקשן".
מר זה-כזה-פשוט. אני מת לראות מכונה שאתה תחזקת במשך שנה-שנתיים. בא נראה כמה ריג'קטים אני מוצא...

אני כרגע חי בדיסונס קוגניטיבי. מצד אחד, האופנוע הפרטי שלי (סוג של בוטיק איטלקי) לא נכנס למוסכים. כנ"ל רוב הכלים של החברים הקרובים שלי.
מצד שני, אם הייתי מחפש אופנוע, ורואה כלי ש"טופל בבית" - סביר שהייתי בורח ממנו כמו מאש.
למה?
כי אני יודע יותר מדי טוב כמה דברים יכולים ללכת עקום. ואני בטוח שרובם גם ילכו עקום, כי למכונאי-חצר הישראלי הממוצע אין את הידע, החוש הטכני, הכלים והרצון ללמוד כדי להוציא עבודה באיכות טובה. ולכן, רוב הכלים שטופלו "עצמאית" מעידים רק על תפרנות קיצונית של הבעלים, ומהווים סרטן על שני גלגלים.