האחות הקטנה משתחררת וצריכה רכב שיחליף את הפוקוס המושבת שלה. להלן הדרישות של הגברת:
*אוטומטי בלבד (יש רשיון לידני!)
*לא האצ'בק
*לא רכב מיני
*תאוצה סבירה פלוס
*חסכוני ככל האפשר בטיפולים ובעיקר בדלק (הפורד היה מנוע 2 ליטר וזלל כמו משאית בטון)
*ואני מצטט - "רק שחור"
תקציב - כ-15 אלף, רצוי כמה שפחות, עם עוד כ-5 לביטוח/בדיקה/טיפול.
היות ולי אין אפילו רשיון לרכב, אבקש את עזרת הקהל. אני חשבתי בכיוון של סיוויק או מזדה 3, הן נפוצות ועם מוניטין טוב.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
נשארת רק עם הסדאן הקוראנים או היפאנים
אולי יונדאי אקסנט?
אני מניח שהיא לא תרצה תיבה רובוטית, אז נשאר רק פלנטרית רגילה.
מומלץ לפתוח יד 2 ולהתחיל לסנן לפי מה שנראה לכם, היא רוצה רכב שחור?- לפי דעה לא רווחת רכבים שחורים ננהגים בידי ערסים, לא חושב שיש רכב שחור מליסינג.
במקרה כזה לא כדאי להינעל על דגם מסויים או יצרן מסויים או בכלל צבע מסויים.
הרכב הכי חדש שתוכלו למצוא שיתאים לכם, שלא קרעו אותו אמור לעבוד טוב.
מה שכן, אולי כדאי ללכת איתה לאיזה מגרש טריידאין כדי שהיא לפחות תשב בכמה מכוניות שתחליט מה מתאים לה.
ואני בסופו של דבר ממליץ על פיקנטו/I10, אבל הבחורה רוצה סדאן.
אולי שוב פעם פורד? איזה מודל ושנה היה הפורד?
הרכבים האלו לא גרועים אם אתה מתרגל לגיר המיוחד שלהם(אם זה היה הדגם עם הגיר לא הפלנטרי).
הרכב ישמש אותה להגיע לעבודה בעיר/מחוץ לעיר (מה שתמצא), יציאות מחוץ לעיר בסופי שבוע, גג 50 ק"מ לכיוון.
לגבי הפורד - פוקוס האצ'בק 2004, דגם ה-2.0 עם 130 כ"ס. היא לא סובלת את ההיגוי הקשה שלו ופשוט לא מתחברת גם לעיצוב, לצבע או לצריכת הדלק.
פיקנטו - אוהבת, לא רואה את עצמה באחת. מתחברת לרכבים כמו המאליבו של הזקן, בימרים וכו' (כן, רחוק שנות אור מהתקציב או מלהיות כל הגדרה של "חסכוני" במובן כלשהו אבל זה הראש של הילדה).
לגבי הצבע - נדבר איתה על זה.
הייתי מחפש מאזדה 3 בגלל האמינות והתחזוקה הזולה. כמה שיותר חדש, כמה שיותר שמור.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מחילה, אבל-
בתקציב הזה שהגברת תנמיך את רף הציפיות והדרישות.
לא נאה לה פיקנטו? רוצה במוו ב15 אלף?
שיהיה בהצלחה. שיהיה גם לך בהצלחה. אם אתה מלווה אותה בתהליך הקנייה אתה זה שגם ילווה אותה למוסך כל יומיים.
בחורה צעירה, עם תקציב מוגבל (מאוד), שמחפשת רכב לשם התניידות?
פיקנטו, i10, ספארק, סוזוקי אלטו, פיאט פנדה וכו'. שלא תתפנק עכשיו כדי שלא תבכה אח"כ.
אם היא תתגמש עכשיו היא תודה לך אח"כ.
והיא תגדיל לעשות אם תקנה רכב גיר רגיל. בסגמנט הזה כבר אפשר למצוא ממש מציאות במחיר הזה. אבל ממש!
רכבים פשוטים דלא אוהבים לשתות דלק וגם כשנכנסים למוסך הם לא אוהבים חלקים יקרים.
רשימת דרישות הזויה לגמרי.
כל עוד אין לה ילדים, מה שהיא צריכה - זה רכב ידני, האצ'בק, קטן. אז גם יש סיכוי שהוא יהיה חסכוני בדלק ובטיפולים (כי הוא יהיה חדש משמעותית באותו סכום כסף).
אני הייתי מציע לה לרדת מהעץ שהיא טפסה עליו, ולרכוש לעצמה פיאט פנדה ידנית שנת 2013-2015 במצב שמור ככל הניתן.
מציע לך לא לתמוך בהזיות שלה ולא לעודד אותה לקניה של סיוויק/מזדה 3 ישנה, חבוטה וזללנית.
אם אתה בכל זאת רוצה לתמוך בדרישות המפוקפקות האלה, אני יכול לחבר אותך עם חבר שאולי ירצה למכור מאזדה 3 שנת 2009, עם ק"מ סביר מאוד (סביב ה-120-130K). הרכב חבוט מכל עבר ונראה לא משהו חיצונית, אבל הוא במצב מכאני טוב מאוד, מטופל היטב ואמין. צבע לבן.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קח, תציע לאחותך.
מאמין שב-15-17 אתם סוגרים.
https://www.yad2.co.il/s/c/ootcve
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual