שום דבר פרט ליפניות לא מחזיק מעמד כגרוטאה.
חפש הונדה, סובארו, מיצובישי, טויוטה, אפילו סוזוקי בלנו. (בקיצור, תראה מה אנשים קנו ל'גרוטראלי' למשל)
וספציפית היונדאי הזו הייתה שתיינית דלק נוראה גם כשהייתה חדשה
רוצה לקנות רכב בנוסף לאופנוע, ישמש כגיבוי לקניות, גשמים, וסידורים למיניהם.
תקציב-נמוך , נגיד עד 3k. יש רכבים במחירים אלה, השאלה מה עדיף?
למישהו יש נסיון עם גרוטאות כאלה?
דרישות בסיסיות - שיניע כשצריך, מזגן יעבוד, ולא יתקע. זהו בגדול, מחפש מזגן על גלגלים.
חשבתי על יונדאי אקסנט, שנת 98-99-יש דעות?
שום דבר פרט ליפניות לא מחזיק מעמד כגרוטאה.
חפש הונדה, סובארו, מיצובישי, טויוטה, אפילו סוזוקי בלנו. (בקיצור, תראה מה אנשים קנו ל'גרוטראלי' למשל)
וספציפית היונדאי הזו הייתה שתיינית דלק נוראה גם כשהייתה חדשה
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מעדיף מעל שנת 98,מספיק לי 2 טסטים בשנה עם האופנוע. יפניות בשנים האלה מעל התקציב, או מתות לגמרי.
פשוט את היונדאי אני מכיר, היתה לחברה שנת 97 לפני כ3 שנים. זולה לאחזקה, ללא יומרות, וללא בעיות כלל כ3 שנים.
נ. ב. עניין הדלק לא פרמטר קריטי מבחינתי, לא מתכוון לנסוע ברכב יותר מדי. כמו כן הנוחות ואיבזור.
אין עדיפות לדגם ספציפי, יש עדיפות לרכב כמה שיותר צעיר, כמה שפחות ידיים, כמה שפחות ק"מ וכמה שיותר היסטורייה מתועדת, בלי קשר לארץ מוצא.
אני מכיר 2 בעלי דייהטסו שרייד, שניהם מחזיקים ברכב כשנה וחצי ושניהם מרוצים מאמינות וצריכת דלק.
גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום.
גם אם אחותך מתחרה במירוצי כביש בשטחים כדבריך
עדיין גרוטאות זה גרוטאות.
# מכיר הרבה יותר פיאט פונטו שמיררו את החיים לבעליהם עוד כשהיו חדשות יחסית...
אבל עזוב, זה רק סטיגמות.
תקנה דלתא - הכי טוב!
פחחח
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
קטקוב כל רכב בפוטנציאל נסיעה גם אחרי 20 שנות שימוש - השאלה היא מה תיצטרך להחליף בשביל זה ובאיזה ק"מ.
תחפש ביד 2 לפי הקריטריונים שציינת.
הרכב בעבודה שלי - יונדיאי גטס עומד בכל מה שציינת אך הוא לא למכירה עכשיו.
לדעתי אתה תוכל למצוא רק עסקאות כאלו.
רכב ב 3000 ש"ח זה כבר שיקול להרבה אנשים פשוט למכור לברזל/חלפים ב 1000 ש"ח ולא להתעסק במכירה
לא אמרתי מרוצי כביש.
וכן, עומד מאחורי המילים שלי. סטיגמות מעפנות.
אם בא לך לחשוב שאירופאים לא יודעים לבנות רכבים שמחזיקים יפה, תחשוב.
רק תזכור לציין שזה נולד בתוך הדימיון שלך.
איחולי בהצלחה מבעלים של אלפא רומיא 07' עם 142 אלף ק"מ, שבסביבתו הקרובה נוהגים על:
*פונטו 98' עם 205 אלף ק"מ.
*רנו (דצ'יה) לוגאן 09' עם 210 אלף ק"מ.
*גולף 97' עם 220 אלף ק"מ.
היה בחבר'ה גם שני מרצדס ויטו, אחד מהם עם מעל חצי מיליון.
כל הרכבים עם מנוע וגיר (ידני, מן הסתם) מקוריים ככל הידוע לי. חלקם עדיין על הקלאץ' המקורי.
בעצם... ב"ידני" כבר איבדתי את הישראלים הנאורים, עוד לפני שהגעתי ל"אירופאי". אחזור לשטחים, טוב לי שם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם תמצא איזו סקודה או סיאט קטנה, מהשנים שאחרי ההשתלטות של פולקסוואגן אז זה נראלי כמו אופציה לא רעה.
ניסן אלמרה זו גם אפשרות לא רעה. רנו קנגו ודומיו גם יכול להיות אופציה, בהנחה והוא לא שחוט מידי.
בגדול אני מסכים עם קקטקוב, רכב ידני יעלה כנראה פחות מאוטומטי, יחזיק יותר זמן, ויהיה יותר זול לאחזקה. אם אשתי היתה בעניין הייתי מחליף את הקיה המשפחתית במשהו ידני, אבל גם ככה אני כבר לא נוהג הרבה כמו בעבר, ואת החוויה של ההילוכים אני מקבל מהאופנוע.