אלי אקספרס חיפשת?
ערב טוב רבותיי.
אז אחרי שקניתי לבת שלי נעליים שתלבש לחודשיים שלושה ועלו כמעט 200 שקל בחנות שנחשבת הכי זולה באיזור מגורים שלנו,
הבנתי שיש גבול לכל תעלול.
איפה אני יכול להזמין נעליים לפעוטות? הילדה בת שנה ושמונה, מידת נעליים היום 22. אני רוצה להזמין מידה 24 אבל כל מה שאני רואה באיביי זה לפי חודשים שהמקסימלי זה 12-18 חודשים. מה שאני כן מוצא לפי בחירת גודל זה נעלי ילדים. הרבה יותר מידי גדול עבורה.
אנא, צדיק שיכול לתת לי לינק או להפנות אותי לאתר עם מחירים שפויים.
Next.
אחותי קונה את רוב הדברים לאחיינים שלי משם.
לעומת הסינים, יש להם משלוח די מהיר לארץ וגם שירות לקוחות סבבה ככה שיש עם מי לדבר במקרה הצורך.
אני לא אוהב להזמין בגדים מעלי אקספרס כי:
1. האיכות שלהם פח (אפילו ביחס לסינים).
2. המידות לא תמיד תואמות לעולם המערבי.
ללא ספק נקסט, אני קונה שם הלבשה והנעלה לארבעת ילדיי, מחירים סבירים, איכות סבירה פלוס,משלוחים בפחות משבוע.
אם יש בעיה במידה אפשר להחזיר להם והם מזכים מיידית.
מחיר משלוח חוזר בדר"כ נע בסביבות ה 20 שח +- ואם אתה משתמש בפיפאל מחזירים לך גם את העלות הזאת.
שווה מאוד בהצלחה
מצטרף להמלצה על next.
רק קח בחשבון דבר אחד חשוב, ברגע שתכיר לאשתך את האתר (אם היא לא מכירה כבר) תתכונן להכין את הפרצוף הכי נחמד שלך לבחור של הדואר, כי אתה תבלה שם לא מעט.
אנחנו קונים ב next בגדים לשלושת הילדים (גילאי 8,4,1.5) כולל נעליים, ובגדים לאשתי ולי. חשוב לשים לב שההזמנה לא תעלה על 75$ כולל משלוח, ולא לעשות שתי הזמנות קרובות כדי שלא יאחדו משלוחים (נשלח בד''כ תוך 24 שעות).
קניתי כמה פעמים נעליים בעלי אקספרס. לוקח קצת ניסוי וטעיה להגיע למידה הנכונה ולסחורה טובה. לנעלי הליכה יומיומית, אפילו לילדה קטנטונת, הייתי מזמין משהו באיכות טובה יותר כדי לא לדפוק לה את הרגלים. הנעליים מעלי היו בעיקר חג/לבריכה/סנדלים.
חברים תודה רבה. שתזכו לאריכות ימים
עריכה: אתם מתכוונים לCO.UK? כי עולים לי מלא תוצאות. גם ישראלי..
נערך לאחרונה על ידי 400SM; 04-11-2019 בשעה 18:11.
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
מזמין לילדה מעליאקספרס.
נעליים ובגדים, עם הבגדים לפעמים חוטאים במידה אבל עם הנעליים- תמיד יש פירוט של איזה אורך כל מידה מהעקב לבוהן. מטר/סרגל יש בבית?
יצא לי להזמין גם נעליים ב5 דולר שיצאו סבבה לגמרי..
אז אם מזמינים ארבע פריטים ובאחד טועים... לא נורא. עדיין שווה מאוד את המחיר.
וכמו שכתב אורי- עם קצת ניסוי וטעיה לומדים את הסינים.
את נקסט לא מכיר. אבדוק עכשיו מה זה.
ואגב- עדיין לא פיצחתי את השיטה איך לקבל החזר על מוצרים מעלי שלא מגיעים אבל המוכר טוען שזה כן הגיע.
אפשר הסבר לה(א)דיוט המצוי?
תפתח דיסיפיוט בעלי. אם אין מספר מעקב ואתה לקוח עם הרבה הזמנות, אחרי קצת בלבולי שכל מהמוכר - אתה תקבל את הכסף.