תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: האם התקנת מגן מנוע יכולה להזיק?

Junior Member

האם התקנת מגן מנוע יכולה להזיק?

היי, התקנתי מגן מנוע לפני כמה ימים ומאז אני מרגיש שהדליקו לי מפזר חום מתחת לרגליים (לפני כן היה אויר חם רק באזור כפות הרגליים ועכשיו בכל האזור של הראדיטור ממש כמו מפזר חום, המון אויר חם יוצא) חמש שעות אחרי הנסיעה המנוע עוד קצת חם!!!. כמוכן האיזון נדפק לדעתי כי אני מרגיש הרבה פחות יציבות ושליטה. רק אציין שמדובר במגן מנוע של קאפה והיו צריכים להוציא את הפיירינג כדי להתקין. ההתקנה בוצעה על ידי המקום שרכשתי את זה ולא על ידי.
    האם זה הגיוני להאשים את המגן מנוע או שסתם פתאום עכשיו התחלתי לשים לב לכל נושא החימום.... פשוט חושש שלמרות שהמתקין היה מקצועי (אני משער) הוא פשוט דפק שם משהו. תודה רבה וסליחה על החפירה
    YAMAHA WR125R
    HONDA CB500X
    BMW F750GS

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי forcty צפיה בהודעה
    היי, התקנתי מגן מנוע לפני כמה ימים ומאז אני מרגיש שהדליקו לי מפזר חום מתחת לרגליים (לפני כן היה אויר חם רק באזור כפות הרגליים ועכשיו בכל האזור של הראדיטור ממש כמו מפזר חום, המון אויר חם יוצא) חמש שעות אחרי הנסיעה המנוע עוד קצת חם!!!. כמוכן האיזון נדפק לדעתי כי אני מרגיש הרבה פחות יציבות ושליטה. רק אציין שמדובר במגן מנוע של קאפה והיו צריכים להוציא את הפיירינג כדי להתקין. ההתקנה בוצעה על ידי המקום שרכשתי את זה ולא על ידי.
    האם זה הגיוני להאשים את המגן מנוע או שסתם פתאום עכשיו התחלתי לשים לב לכל נושא החימום.... פשוט חושש שלמרות שהמתקין היה מקצועי (אני משער) הוא פשוט דפק שם משהו. תודה רבה וסליחה על החפירה
    מגן מנוע לא יכול לעשות את מה שאתה מתאר.
    אם באמת יש שינוי זה יכול להיות רק בגלל התקנה או בעיה שהייתה קיימת ללא קשר.
    צריך להוריד פרינג ולבדוק לפחות כהתחלה את הצינורות שאין צביטה, שהחיבורים של היוניט חום והוונטה מחוברים כמו שצריך ולהמשיך משם.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    איזה אופנוע זה? תעלה תמונה של המגן מנוע
    בקשר לחימום זה עוד איכשהוא יכול להיות קשור אבל יציבות ושליטה?? איך זה נראה לך קשור??

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    איזה אופנוע זה? תעלה תמונה של המגן מנוע
    בקשר לחימום זה עוד איכשהוא יכול להיות קשור אבל יציבות ושליטה?? איך זה נראה לך קשור??
    פגיעה באווירודינמיות שבאה לידי ביטוי בהתנגדות זרימת אויר. אם מדובר באופנוע קליל זה בהחלט יורגש.