עיזות אני שם במעשנה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
עיזות אני שם במעשנה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא השארת שומן. יתייבש, חראם.
אז יצאנו שוב א' ואני לבדוק אופנועים זרים, ההבטחה הייתה 2 אפריקות לשעה+ אחד אדוונצ'ר ואחד רגיל
אוטומט בפועל קיבלנו אחד רגיל ו-CBR500 דרדלה.
אז על האוטומט ויתרנו כי רצינו להתחשב גם באחרים א' יצא חמוש ב-CBR אדום כפרצופו של רץ מרתון בישורות
האחרונה אחרי כל הרצים ואני על האפריקה השחורה (בלי קשר לבלאק פריידיי).
אז איך היה?
אחרי שהתגברנו על האכזבה הראשונה התיישבתי והרגשתי בבית, לא טרחתי ללמוד את הכיוונים אות שלל האפשרויות
של הכפתורים רק את ההכרחיים ביותר. הרגשתי בבית כבר בהתחלה.
הזינוק מחייב יד נדיבה בגז בניגוד לורסיס שצריך רמז קל, אבל מיד אחרי הזינוק איסוף המהירות והכוח ניכרים מאוד
ומצאתי את עצמי לא פעם במהירות החוקית בכביש 6 בהילוך 2 או שלישי ללא דרמה או צרחות מיותרות.
גיהוץ המהמורות בכביש והאחיזה נהדרים והכידון רגיש מעט הכידון של הורסיס, כביש נס הרים לא מהווה אתגר עבורו
ומעבר לשינוי ברוחב הכיסא מהדגם הקודם האופנוע עצמו מרגיש קליל יותר וזריז יותר עם רזרבות של כוח מתפרץ.
הילוך 4 הספיק לביצוע על המשימות בכביש בעוד ההליכים הגבוהים ממנו כבר הצריכו בחירת קו מדויקת והטיה גדולה
יותר.
אל מול הורסיס מדובר ביריב ראוי אולם ההבדלים בצורת המנוע ניכרים ואישית אני מעדיף את ה-4 בשורה בגלל זמינות
הכוח בכל הילוך והמומנט הבשרני שמתקבל מהאופנוע.
מי שאינו מתכוון לרדת לשטח ומחפש אופנוע כביש בלבד הורסיס החדש והאלקטרוני עדיף עליו ולדעתי גם זול יותר.
מי שרוצה לרדת לשטח מדובר בכלי נהדר שטוב לדעתי מהיאמהה סופר טנרה או לפחות משתווה אליו. לפחות בתחושות.
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!