ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
תחשוב שהיום אין תחנות חשמל שעובדות על פחם או מאובנים או נפט או דלק. רק גז.
זה הצריך שינוי יקר והמדינה החליטה לעשות זאת למעננו.
אבל לכל אחד מאיתנו שיוצא מהבית 2020 בבוקר יושב על תחנת כוח ששורפת דלק שמן ושאר מרעין. לא טוב.

הסוללה מעבירה את הבלאגן למקום אחר לחברת החשמל שהם יזהמו (בצורה הרבה יותר מבוקרת כך אני מקווה) לא טוב.

מימן. אם יעשה מאנרגיה מתחדשת (יש טכנולוגיה וישראל בגלל המדבר והשמש מקום אידאלי) לא מעביר את הבלאגן לשום מקום ויוצא רק מים מהאגזוז. טוב.

טיעון נוסף להיעלמותו של המנוע הבעירה הפנימית הינו המנוע החשמלי.
תשמעו הדבר הזה טס. כל זירו שיצא מהסוכנות עושה 0-100 ב 4 שניות. בלי דרמה בלי רעש מי שרוצה יש אפליקציות לרעש שמתחבר לדיבורית מסתנכרן מול הסלד של המנוע. אפשר להוסיף רעידות ויברציות ריח למי שממש צריך (אביזר נוסף כדי לרצות את אלו שהמירו מהמכונה נוטפת הדלק שלהם).
יש לך כמעט שליטה ישירה על הגלגל. לא צריך לחכות לסל״ד מסויים על הסקאלה. מומנט כמעט שטוח וגבוהה מאוד.
מה לעשות החשמליים טובים יותר 2020. והם רק בתחילת דרכם.
תחזוקת מנוע חשמלי לעומת תחזוקת מנוע כפי שאנחנו מכירים. נו שויין.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לא שותף לרומנטיקה שלך לאופנוע חשמלי, יש לו כמה יתרונות אבל חסרון אחד גדול וידוע.
לא איכפת לי סוג המנוע אבל בו נדבר על זה שרכב חשמלי התעלה על בנזין במחיר והשימושיות עד אז שזה אחרי 2030 נחזור לדבר על זה.

לרכב החשמלי בהחלט יש נישה שעוד תיגדל אבל לא יותר מזה

אגב גרמניה שורפת פחם כאילו אין מחר אבל כולם מסתכלים כמו מהופנטים על טורבינות הרוח ומרגישים ירוקים.

אנחנו בסוף נעבור ממנוע הבעירה הפנימית למשהוא אחר או מגוון פיתרונות אחרים אני רק אומר שזה עוד רחוק מאיתנו ונקודת האל חזור של גריטה לא באמת קיימת.