כלי כזה בן ארבע הוא בשיא כוחו. מהפן הזה אין חשש.
לגבי הגב-
תבדוק מה אתה עושה לא נכון. זה לא בהכרח האופנוע.
אהלן, אני רוכב יחסית חדש, כשנתיים על הכביש עם לא מעט קילומטראז'. כרגע יש ברשותי דיאלים דייסטאר 250.
אני ממש רוצה להעלות נפח מנוע, והעיקר לשנות תנוחת רכיבה למשהו זקוף ונוח יותר. בעיקרון דרישות לפי הפורט:
תקציב: עד 20 אלף אם יש אופנועים ישנים ואמינים. אם לא תהיה ברירה אאלץ לחכות ולחסוך עוד פשוט.
רישיון A1 ושנתיים על הכביש כמו שכתבתי
הדרישות העיקריות מהאופנוע: נסיעות בכביש, גם עירוני וגם בינעירוני למרחקים(אני רוכב בממוצע 100ק''מ ביום)
בעיקר לבד אבל עדיף משהו עם מושב אחורי נוח. וכמה שיותר מקום לארגזים.
בתכלס העין שלי מאוד נתפסה על הcb500x של הונדה, הקטע הוא שאני לא מכיר ומבין מספיק כדי לדעת אם כלי כזה בן 4שנים+ שווה קניה היום או שהוא יכול לפרוש לדוקים מחר פתאום?
כן זה תקציב קטן, ושוב הוא לא סגור אני אחסוך עוד אם אין ברירה, אבל זה כל-כך לחוץ(הגב כבר כואב בטירוף) שאין לי בעיה לרדת גם מתחת ל2010 במידה והמכניקה אמינה ועושה את העבודה. ואופנועים בסגנון הcb500x נראלי בול מה שאני מחפש מבחינת יעילות..
תודה רבה!
כלי כזה בן ארבע הוא בשיא כוחו. מהפן הזה אין חשש.
לגבי הגב-
תבדוק מה אתה עושה לא נכון. זה לא בהכרח האופנוע.
אני לוקח את מילותיך כאחד שמבין עניין(לא לציטוט בבית משפט חחח לא לדאוג) אבל אם כך, כמה היית הולך אחורה בגיל של cb500x? עד איזה שנה זה לגיטימי לדעתך? ולדעת אחרים?
לא הייתי חושש מכלי בן 4 שנים.
כמובן עם הסתייגות של קילומטרז' גבוה או מספר ידיים גבוהות.
מכיוון שאתה מדבר על נסועה שנתית של כ24 אלף ק"מ (ציינת 100 ק"מ ביום) לא הייתי הולך אחורה יותר מ4 שנים.
אגב, אולי כדי בעתיד להוציא רישיון A, הכלים שם כנראה יותר "יתאימו" לנסועה שלך, גם מבחינת אמינות וגם מבחינת נוחות.
מה אתם אומרים על בורגמן אקסקיוטיב 650 שנת 2013? יש מצב שהוא קצת זקן מידי?