שלום לכולם,
קודם כל אתחיל בזה שדיברתי עם המורה בהתחלה אמרתי לו שאנ ימעדיף קבלנות אמר לי אין בעיה, לקח סכום של 16 שיעורים וטסט ועשה קווטץ קטן למחיר.
הייתי בסדר עם זה.
כללללל השיעורים שלי מתנהלים בתוך מגרש של שליטה זה עם הפס הישר סללום ושוב פס ישר סללום ולפעמים ( על דעת עצמי לפי הרגשה) הולך לעשות שמניות ושוב פס ישר וסללום.
ככה במשך 2 שיעורים שזה כ 45 דקות לשיעור.
הנסיעה היחידה בכביש היא מהמשרד למגרש וחזרה מודבר על נסיעה של כ 200 מטר שמתוכם כ 70 מטר בתוך חניה.
המורה שלי אמר שהוא רוצה להגיש אותי לטסט , חשבתי שאני מוכן והכל בסדר,
אני שיעור 12.
העניין הוא שבטסט לפני שהתחיל נתנו לנו לרכוב שם להתאמן , שאלתי את המורה אם אני נוהג בסדר אמר אני לא מדבר עד אחרי הטסט.
נכנסתי ללחץ מהטסט.
הטסט התחיל מבחן שליטה עבר בסדר, בניסעה והעצירה הורדתי 2 רגלים, הטסטר ביקש שאעשה שוב כי צריך להוריד רק רגל אחת ( לא ידעתי אבל סבבה)
יצאנו לכביש בחלק השני ומפה הכל התחרבש לי
הטסטר ביקש שאהייה שלישי ( לפניו) כל הרגשת הלחץ עלתה לשמים, יציאה לכביש לקחה כמה שניות התבלבלתי בן ההילוכים כל הזמן האופנוע נכבה לי כי רכב של זיגזג ( חברת שליחויות) חתך אותי ועצר אז בלמתי ונכבה לי האופנוע ביציאה לאחר מכן נכבה האופנוע שוב ביציאה מפניה ופעם שלישית כבר ברמזור כשהיה ירוק, הטסטר כבר התייאש ממני ופשוט המשיך לשאר התלמידים .
יצאתי מהטסט עם ברכיים נעולות ותכושת תסכול וייאוש מאוד גדולות.
אני לא כזה והכביש לא חדש לי אני על הכביש כבר כמעט 20 שנה פשוט כל התהליך היה לי קודר מאוד.
עכשיו המורה רוצה להגיש אותי לטסט שוב אמרײ לו שאני לא מוכן ואני רוצה לעשות עוד שיעור או שניים לפני כן.
במגרש השליטה שלי על האופנוע היא אחלה .
אשמח לטיפים והמלצות מה לעשות .
חייב לציין כי כל השיעורים שלי הם סוג של עצמאי אני עולה לאופנוע ואז רוכב עד שנגמר השיעור , המורה ב 90 אחוז מהזמן יושב בצל ומדבר בטלפןון .
לעזוב אותו עכשיו? אחרי שכבר שימתי על כל השיעורים למרות שעוד לא עשיתי את כולם?
אני יכול לבקש חלק מהסכום? זה אפשרי בכלל? זה נכון?
מה לעשות אני באמת מתוסכל
אתמול ישבתי יום שלם ופשוט תפסתי את הראש כדי להבין מה לא היה בסדר חוץ מהלחץ
אשמח לחיזוקים ממכם