אני הולך להפגנה
https://t.me/joinchat/JzFynFfNqr2sdU...g2e23Ed_mEPzt4
קציני משטרה מראים עבודה ותפוקה לפי נתונים סטטיסטיים. הגזירה הנוכחית היא דרך נוספת להגדיל את התפוקה ולהראות עבודה לטובת קידום עתידי. שום תועלת ציבורית לא קשורה, תועלתנות אישית של קציני משטרה אטומים ואינטרסנטים.
אני יודע מיחידת המתנדבים הרכובה של משטרת התנועה שמחפשים עבירות איכותיות ולאו דווקא תפוקה.
אם יש לך מידע שמאשר או מוכיח ששוטרי תנועה צריכים להביא תפוקות אשמח לקרוא.
למה להתאמץ ולהעניש רק את הנהגים המסוכנים כשאפשר להעשיר את קופת המדינה בקלות?
אף אחד לא מתעניין בחיי האזרחים במדינה האכזרית הזאת.
אף אחד לא יעז למקד מאמץ בכבישי צפון הנגב הפרוע ולהסתכן בהתעסקות עם הבדואים, או להתמקד בעבירות אור אדום ושאר עבירות מסוכנות באמת. לשוטרים לא נעים להתעסק עם עבריינים, הרבה יותר פשוט וזול ובריא לפנסיה ללכת על הקל והפשוט.
האזרחים לא שווים פה כלום והם לא מעניינים אף אחד. שלום הציבור והסדר הציבורי? חרטא ברטא.
אני יכול להעיד על עצמי שלעולם לא עובר את ה60 קמ"ש בשול. מה הבעיה לעזוב אותי בשקט ולעצור את מי שנוסע בפראות בשול? כי זה יותר פשוט ולא דורש מאמץ. השוטר בשטח לא צריך להכנס להגדרות של נהיגה לא אחראית וכו', נסיעה בשול קלה להוכחה והופ נכנס כסף לקופה.
וסתם כי בא לי להכליל: אנחנו עם דפוק.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
אז מה המסקנות לקראת תחילת שבוע חדש? אתם מתכוונים באמת להמנע מרכיבה על השול?
Sent from my S60 using Tapatalk
נראה לפי ההתפתחויות. כרגע זה רק דיבורים ואיזה המסמך. מה יקרה בפועל יכול להיות סיפור אחר.
אם הם באמת יאכפו אז עוד באותו יום כולנו נדע... שלא נדע. זה באמת סיוט.
https://www.ynet.co.il/wheels/article/H1MtOTU2r
פרסום ראשון. כמובן שלא ביקשו תגובה של אף גוף כזה או אחר בנושא.
ביזיון פשוט ביזיון! משאירים אותנו לחסד עליון. אלפי כלים דו גלגליים עכשיו יזגזגו בין מכוניות בפקק תנועה זה פשוט טירוף!
ציתות מהכתבה
"מיקוד האכיפה יתבצע נגד רוכבים שישתוללו, יסכנו, יסעו מהר, יזגזגו על השול. אין שום דבר גורף".
אולי יש סיכוי שאם נרכב על השול על 40 קמש זה עוד יעבור בשקט.
*
Sent from my S60 using Tapatalk
יש התארגנות להפגנה?
אין לי פייסבוק כך שאני אשמח אם יעדכנו פה על משהו בנושא.