התיאוריה שלי גורסת שגם אם נשים כיסו את הפערים של כישורים טכנים ואוריאנטציה במרחב -
כעת ההעצמה הנשית גורמת להן להילחם בכביש בבחינת - "למה שאתן לך לעבור.לעקוף.להשתלב? זה בגלל שאני אישה ???"
המשולש אצלך גדול יותר.
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A0%D7%95%D7%AA
יתווסף לבטא.
נהגות הם האחרונות שיתנו למישהו להשתלב. יותר מעצבן ממסוכן.
הצטרפתי אחרי השרשור.
כדברי טראמפ:
IT'S A HUUUGE PROBLEM
גירסת הבטא:
רוכבים יעברו למקום ראשון.
עיבוי האפיונים של קבוצות שונות. עזרה תתקבל בברכה.
-בקשה קבוצה נוספת או פיצ'ר נוסף?
שינוי סדר?
אז בוא אני אגיד לך מה שיקרה.
שום דבר, זה פשוט חברה שלא אכפת לה מהאחר.
אנחנו תמיד נהיה הבני זונות שעושים רעש בלילה ושחותכים מהשוליים.
שרוצים שישמרו עליהם אבל זורקים 1000 זין בפנים של אנשים.
תמיד יחתכו אותנו ותמיד נהיה החוליה החלשה.
נראה לי שהקורקינטים/אופניים חשמליים הרוויחו את מקומם בסקציה הריקה 4
שכחת:
11.רוכבי דו-גלגליהציבור עם השליטה הטובה ברכב ומודעות מרחבית גבוהה למרות זאת, מרבים לזלזל בחוק ובנהגים שסביבם ולא חוששים לסכן את חייהם.
לוקים בתחרותיות מוגזמת ושאיפה לתצוגות ראווה. לא שומרים על הימין. לא מודעים לכמה הם עצמם מסוכנים לעצמם.
סממני זיהוי- תסתכלו במראה.
אפילו לא הייתי צריך לשנות יותר מידי...
פארטי פופר
לצערי זה נכון שיש מגזרים/מגדרים בעלי מסוכנות יותר גבוהה בכביש.
לא חושב שמישהו ערך סטטיסטיקה והאמת זה לא משנה.
אני פשוט משתדל להזהר בכל מקום בו אני נמצא.
אחרי כ30 שנות רכיבה בעיר ירושלים שבה יש חרדים, ערבים, אשכנזים וחבריי לה פאמיליה אני למדתי פשוט להזהר מכל מה שמסביבי.
זה תמיד נחמד לקרוא לכל הכללה כגזענות בייחוד היום שמעצר של אתיופי זה בוודאות גזענות לא משנה שבדיוק הוא כיסח לשוטר את העצמות ויש אחריו שורה של רישומים פליליים וגנב רכב שנתפס על ידי שוטר ורץ לעברו עם מברג נורה על בסיס גזעני וכמובן שכל המשטרה מנאייק כי ככה זה במסגרת ההכללות.
אני בייחוד אוהב את התגובות של אלו שאם זה ערבי שבדיוק מקפלים כדי להכניס לניידת יצעקו כל הכבוד למשטרת ישראל וכל הערבים זונות ואם זה איזה סתם וואחש יהודי שבדיוק עורך טברנה ב00:00 מתחת לחלון של הילד אז הקללות שהשוטר יספוג יהרגו את אמא שלו הילדים והסבתא רבאק שלו.
ואצל החרדים זה תמיד יהיה מעצר על רקע השכינה ואיך עושים את זה לצדיק שבדיוק מקפלים על הריצפה בגלל התנגדות למעצר אחרי שסירב להזדהות בשבת.
כולנו מונעים על-ידי דעות קדומות מזן כזה או אחר
חלקן מבוססות על מציאות וחוויות ואילו אחרים כתוצאה של תרבות.
אני מפחד מנחשים לא מתקרב למגרשים שלהם.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מדוייק
...
1. רוכבי דו גלגלי
זה אנחנו שעוברים על החוק, מתעלמים משאר משתמשי הדרך וסטטיסטית גורמים ליותר תאונות מכולם.
יש כאלה שיפרידו בין רוכבי הקטנועים לאופנוענים אמיתיים אבל כשהקוף לוקח פיקוד, אנחנו מסוכנים.
נתונים וציטוטים:
"בשנים 1999-2005 היו בישראל 18,132 תאונות שבהן היה מעורב אופנוע (לאו דווקא נמספר נפגעי רוכבי האופנוע). מהן, 263 היו תאונות אופנוע קטלניות. 1453 מתוכן היו תאונות עצמיות של האופנוע.
לפי אותו מחקר, תאונות בלילה חמורות יותר מאשר תאונות ביום, וכך גם ככל שנפח מנוע האופנוע גדול יותר."
"בממוצע, מהירות האופנועים גבוהה ממהירות כלי הרכב הפרטיים בכ-10 קמ"ש. "
"בחצי השנה הראשונה של 2017 מראים הנתונים כי מעל 50% מההרוגים בתאונות אופנוע הם כתוצאה מתאונה עצמית”.
בשורה התחתונה כקבוצה אנחנו הכי מסוכנים.
סממני זיהוי- דו גלגלי עם לוחית רישוי.
2. בדואים
הציבור עם השליטה הטובה ברכב ומודעות מרחבית גבוהה למרות זאת, מרבים לזלזל בחוק ובנהגים שסביבם ולא חוששים לסכן את חייהם של אחרים.
לוקים בתחרותיות מוגזמת ושאיפה לתצוגות ראווה. לא שומרים על הימין, לא יפנו את השמאלי ולא יאפשרו עקיפה בטוחה.
סממני זיהוי- חלונות כהים, דגמים של סקודה הונדה ולנדקרוזר קצר. לרוב מספר אנשים ברכב.
3. ערבים
נוטים להתעלם מהסביבה ומזלזלים בחוק במה שנראה כהתרסה. רבים מהם לא יפנו עבורכם את השמאלי גם כשהכביש ריק.
מובילים ציוד בדרך לא בטוחה, תולים אביזרים שמסתירים את שדה הראיה, נוהגים ברכבים תקולים, נוטים לתחרותיות ולא שומרים על הימין.
רבים מבעלי הטנדרים מתחום הבניין והשירותים כולל רכבי הובלות ומסחריים.
סממני זיהוי- קישוטים על המראה. דגמים של סקודה והונדה טנדרים ומסחריות.
4. חרדים
הציבור המנותק ביותר מהסכנות בכביש.
חוסר מודעות לנעשה מסביב, שמשות מלוכלכות, חסימת שדה ראיה בחפצים, רכבים תקולים, צמיגים לא מנופחים , פנסים מסנוורים או כבויים.
לא שומרים על הימין. מפתיעים נהגים אחרים ובאופן כללי אדישים לזהירות ולחוק. האחרונים להגיב לצפירות, הבהובים וחריקות בלמים.
סממני זיהוי- האוטו הכי מאובק בסביבה, מספר מושבים גדול.
5. נשים
שליטה נמוכה ברכב בשילוב מודעות מרחבית נמוכה, לחץ נפשי גבוה, חוסר ריכוז ונטיה להסחות דעת יזומות.
לא מבחינות בנסיעה עם תקרים, הבהובים, ללא אורות, גרירת חפצים ואנשים. מבצעות פעולות בתזמון ואופן לקוי שמפתיע אחרים.
נלחצות במצבי גשם וחשיכה. האחרונות לאפשר לאחרים להשתלב בתנועה. לזכותן יאמר שהבוגרות יותר זהירות ונטולות שופוני לחלוטין.
סממני זיהוי - כיסא תינוק ואביזרים בחלון האחורי, פעולה מפתיעה.
6. ערסים
יש ערסים ערבים ויש ערסים יהודים ושניהם לוקים בתחרותיות, ראוותנות ולרוב סובלים מכישורי נהיגה נמוכים.
הערסים מהבהבים, נצמדים, וגם כשהם רגועים לא שומרים מרחק. רכבים עם אורות מסנוורים. לרוב לא שומרים על הימין.
מנותקים מהסביבה במוסיקה רועשת ועסוקים בשיאי מהירות.
סממני זיהוי- גיל טיפש, דגמי קופה וספורט, תספורת ותאורה מוגזמים, מוסיקה בווליום, נצמדים לרכבים אחרים.
7. צעירים
ציבור שכולל נשים וגברים מכל העדות והמגזרים. מרוחקים מתרבות מוטורית בעלי שליטה נמוכה ברכב ותפיסה מרחבית מוגבלת (כנראה המסכים).
יוזמים גירויים וניתוק מהסביבה ע"י מוסיקה, חלונות סגורים ו\או השתתפות בשיחה ערה ברכב. מרבים יותר מכולם להתעסק בניידים בנהיגה.
לא שומרים על הימין ואם הבחינו ברוכב ויפנו את השמאלי עלולים לתמרן בצורה שלומיאלית ומסוכנת.
סממני זיהוי- שיוט בין נתיבים עם הראש בנייד.
8. בהמות הג'יפים
נהגים שלא יורדים שטח וקנו רכב בגלל הגודל והרושם.
חלק ניכר מבעלי הדגמים היקרים משתייכים לציבור הערסים אבל הקבוצה מגוונת ולצד מאפיוזו כבדים נמצאים גם הייטקסיטים ואנשי עסקים "מהיישוב".
נוהגים בחוסר התחשבות (מכאן שמם) כולל חניה על מדרכות ומקומות לנכים, מבצעים עצירות ופניות במקומות אסורים לעיני כל.
האחרונים לעצור במעברי חציה להולכי רגל. לא שומרים על הימין. בעלי נטיה לתחרותיות ושופוני, נצמדים לרכבים כשהם מודעים לאורות המסנוורים.
סממני זיהוי- הנהג שמהבהב לאחרים ממרחק של חצי ק"מ שהוא עומד להגיע.
9. נהגי מוניות ורכבי הסעות
מתעלמים מהסביבה. לרוב מסתפקים באיתות וביצוע פעולות בקצב מתון בהנחה שהרוכב יבחין בהם במקרה הטוב.
במקרה הרע משתלבים בנתיב שלך בזווית קהה מבלי לבדוק במראות. לא שומרים על הימי ולא מפנים את השמאלי לאופנוע גם אם הבחינו בו.
לא הכי מסוכנים אבל כנראה שהציבור המעצבן ביותר.
סממני זיהוי- אור או סימון צהוב.
10. זקנים
אנשים שהניסיון וכישורי הנהיגה נפגעו עד לסיכון עצמי ושל הסובבים אותם.
לא מסונכרנים עם הקצב המהיר של התחבורה בימינו. לוקים בעיקר בחוסר מודעות סביבתית ותגובות מאוחרות.
איטיים בצורה שאינה תואמת את תנאי הנסיעה, במיוחד בחשיכה.
סממני זיהוי- איטיות, מהלכים בלתי צפויים.
הערות
א. השתייכות הנהג למספר קבוצות במקביל מעלה עקרונית את רמת הסיכון לרוכב אך מצד שני מגדילה את מרווח הטעות ומובהקות האלפיון במדרג הלא הסטטיסטי.
לדוגמא: נהגות צעירות מהמגזר הבדואי (חלק מהציבור הערבי) לאו דווקא יהיו המסוכנות ביותר בגלל הגודל ביחס לשאר הקבוצות. כנ"ל לגבי נהגי מוניות צעירים ממוצא ערבי.
ב. המינימום להופעת ציבור ברשימה הוא מאות אלפי נהגים ברכב מנועי.
ג. לא מדובר במאפיין העיקרי של כל קבוצה ברשימה אלא הסכנה המשותפת שנובעת מהקבוצה לרוכבי הדו גלגלי.
יש באג בגירסה הזו. זה בכלל עבר QA לפני שזרקת את זה לפרודקשן?
כתבת "עשרת הציבורים המסוכנים לרוכב" אבל כללת את הרוכב בתור ציבור מסוכן לעצמו,
מה שיוצר לופ אינסופי ופורק בומב (fork bomb) שתוקע את ה OS
פתחתי Issue בריפוזיטורי שלך ובטח ובטח אני לא אעשה fork או pull
עכשיו אני צריך לבדוק איך משנמכים חזרה. לבד. כי אני לא סומך עליך