ציטוט נכתב במקור על ידי איתמר ברקת צפיה בהודעה
מצטער שמקפיץ שוב,
האופציות שלי אחרי הרבה חיפושים ביד שתים הן וייסטורם שלא אופציה, ב.מ.וו ממשלתי שזה אופנוע שמאוד נהנתי ממנו כמה חודשים בניו זילנד אבל אני לא מכיר את האחזקה שלו בארץ, והטנרה שבנתיים נראה לי הכי טוב מכולם. כולם לפחות עם 90אלף ק''מ
יודעים משו על אמינות בכל אחד, מחיר אחזקה? המלצות אחרונות אולי?

חשוב להגיד שברור לי שכלי ב35000 יהיה הרבה יותר טוב ואמין, ובטח שכלי חדש..אני סטודנט ומקווה שבסוף התואר כבר אוכל לקנות את האופנועים שאני חולם עליהם עד אז התקציב הוא 15000+ -
תודה על העזרה
אומרים שהכלים אמינים מאוד.
2 בעיות אופייניות - אום שיושב על הקראנק מתחת למשאבת מים נוטה להשתחרר (למיטב ידיעתי נפתר בפתיחה של המכסה, הידוק וכמה מכות פטיש כדי לייצר שקע קטן, שיתפוס את האום עם הציר), ומיישר זרם בדגמי 2008 (היה ריקול, בדוק שאכן בוצע).
מעבר לזה - אומרים שהגומיות בנאבה האחורית מתות מהר, ואז יש בלאי מואץ לשרשרת/גלגל"ש. כדאי לבדוק את מצבן בכל החלפת צמיגים.
מעבר לזה, האופנוע מאוד אמין, שיכול להגיע לקילומטראז'ים מאוד מכובדים.

כמו בכל אופנוע ישן מאוד, הפרמטר העיקרי הוא סגנון רכיבה/אחזקה, ולא הקילומטראז'. אופנוע עם 130 אלף ק"מ יכול להיות במצב הרבה יותר טוב מאופנוע עם 80 אלף ק"מ.
בדוק את האופנוע היטב, תתרשם מהבעלים, ואם תבחר בזהירות - יש סיכוי טוב שהאופנוע יחזיק לך עד סוף הלימודים ללא בעיות מיוחדות.