אתה רוצה זול או טוב?
אני בדקתי את שלי אצל סטפן וכל החברים שלי גם בדקו אצלו.
תחשוב שעדיף לשלם קצת יותר על בדיקה מלשלם יותר על תיקונים ואיבודי ערך בעתיד.
שלום וחג שמח
אני רוכש אופנוע נינגה 300 השבוע ורציתי לדעת איפה אפשר לבדוק את האופנוע
דא זה אופנוע ראשון , ככה שאני מחפש מקום שיעשה בדיקה מקיפה , חיבור למחשב בדיקת גיר שילדה וכל המכניקה
בדקתי אצל ההמפיצים המורשים של מטרו רוב רובם לוקחים את ה 500-550 שח
אולי אחד לוקח 250 שח שזה אילן המהיר לא מכיר ולא יודע עד כמה לסמוך על הבדיקה שלו
אשמח לקבל שמות ומחירים מכאלה שכבר עברו את התהליך הזה .
תודה
אתה רוצה זול או טוב?
אני בדקתי את שלי אצל סטפן וכל החברים שלי גם בדקו אצלו.
תחשוב שעדיף לשלם קצת יותר על בדיקה מלשלם יותר על תיקונים ואיבודי ערך בעתיד.
לחבר מחשב זה רק בחברה לדעתי,
אבל גם בלי מחשב למנוע ומכונה לבדיקת שלדה אפשר לבדוק הרבה.
ממליץ על בדיקה במוסך 'טופ גאן' ביגאל אלון 122 תל אביב.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
[QUOTE=ZeroCool;71293]שמעתי על סטפן ידוע לך מה המחיר שהוא לוקח על אופנוע 300 סמק?
ממליץ לך להתקשר ולברר את כל הפרטים מולו.
הוא פדנט אמיתי ויש לו דרישות גם אל האנשים שמגיעים אליו לבדיקה והוא יכול גם לסרב לקבל אותך אם אתה לא משתף איתו פעולה.
אני הגעתי מאילת ספציפית אליו בשביל בדיקה.
http://www.motoroni.com/stephan/
אין לך שום סיבה להינעל על סטפן יש עוד מקומות שיכולים לבדוק לך את האופנוע במקצועיות, ועל השטות הזאת של "לא מתאים לו/ משתף איתו פעולה" טרם שמעתי ואם זה המצב, כנראה שפראיירים לא מתים.
לא יודע לגבי ''משתף פעולה וכו''', אבל כשרציתי לבדוק את הקטנוע שלי לפני הקניה הוא אמנם היה מאוד נחמד ואדיב אבל אמר לי שהוא לא בודק דיאלים באשר הם. מעבר לזה שמעתי עליו רק המלצות טובות.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
כפי שאמרתי, הגעתי מאילת.
רציתי לבדוק אופנוע שראיתי רק בתמונות והייתי נעול עליו בכל מקרה.
סטפן לא הסכים לקבוע עד שלא ראיתי את האופנוע בעיניים שלי.
קיבלתי יחס מאוד אדיב והסברים מפורטים מאוד.
אם לסכם את חוויית השירות אז היא הייתה מהנה.
כמובן שאני יכול רק לשתף מהחוויה שלי, מן הסתם יש עוד מוסכים בארץ שניתן לעשות בהם בדיקה ואני בטוח שרמתם גבוהה מאוד.
"הבעיה" היחידה עם סטפן, היא זאת שהוא לא בודק קומפריסה, מה שרוב מכוני הבדיקה האחרים כן בודקים ואף עם בדיקת הלייזר במכון בדיקה אחר שיש ברשותו את המכונה, המחיר היה אותו מחיר כמו של סטפן. אולם הידע והמקצועיות של סטפן הם יקרים מפז מבדיקות שהוא עשה להמון חברים שלי ואף עלה על כמה רגי'קטים שמכון בדיקה אחר לא עלה עליו.
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, יש המון מכוני בדיקה טובים ויש מקרים מסיומים של אופנועים שאין צורך לעשות להם בדיקת שלדה לטעמי.