עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 42 מ 42

אשכול: המשטרה מבהירה: אכיפה על השול רק כנגד פורעים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מתחסד, לא מתחסד, תתיגו חופשי. אני מעדיף שמישהו וירטואלי יחשוב שאני מתחסד, מאשר שהולך רגל בשר ודם יחשוב שאני חרא.
    אני לא עולה על מעבר החציה נקודה.
    אם אפשר לתת לרוכב לעבור? בכיף. לפעמים גם אם זה אומר לחתוך מעט הצידה ולהיות לפני רכב (הרבה יותר מסוכן מאשר לעמוד ליד רכב). אם זה אומר לעלות על המעבר חציה? שיחכה עד שיתחלף לעוברי רגל לאדום ואז אתקדם.

ונ.ב.
    בואו גם לא נגזים. יש בכביש דברים קצת יותר מסוכנים מלעמוד ליד רכב בפקק. אני מעל עשר שנים רוכב בגוש דן כל היום, יצא לי לא מעט לא להיות ראשון ברמזור....

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בעקרון אני מסכים עם פות"ש שמשתדל לא לעלות על מעבר החצייה וכן זה מעצבן שצופרים לך מאחור.
    אם יש לי מקום נוח וזה לא מפריע להולכי רגל אני גם אתן ל"ממהר" להכנס או לחילופין ברגע שהרמזור של הולכי הרגל הופך לאדום והם סיימו לחצות אני פותח את המעבר.

לגבי השוליים לא עוקף רוכבים ולממהרים אני מוצא את הדרך לאפשר לעבור.

אני מעדיף שכל השליחים והממהרים למיניהם יהיו לפניי ולא מאחוריי כך שהם יכנסו במישהו אחר.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

בקשר למעבר חצייה
    למה לא לעצור בקו עצירה עם כולם, לחכות עד שמתחלף להולכי רגל לאדום ואז פשוט לגלוש קדימה טיפה...דווקא נשמע לי בסדר ותקין לחלוטין.

לגבי זה שמאחורה צופר וממהר שיתפוצץ לו העולם אני לא זז! לא זז סנטים עד שהולכי רגל לא סיימו לחצות והרמזור מתחלף אצלם לאדום! עד מחר שיצפור!

אם יש מצב לתת בבטחה לעבור בלי לסכן הולכי רגל, בלי לפתח פרוייקט בטיחות וחסימת דרכים למינהם אז למה לא לתת
    לרוב תקבל "תודה רבה".

שוליים כנל
    יש לך מצב לתת לעקוף תן שיעקוף אם אין לך מצב תשאר איך שאתה למי שממהר ועוד בשוליים בעיה רצינית ולכן מופיעים הכחולים בתמונה עם כל מיני חוקים שגוזרים אותנו עוד יותר.

לצפור לרכב בפקק שיזוז טי טיפה לא קרה כלום תן לו בוו אחד קטן עם הצףצף אם הוא ואתה רואים שיש מצב הכל טוב אם לא אז לא לחכות עד שיתחילו תנועה כדי לא לצפור אין בעיה גם תקין..אבל תחשבו שיש עוד מאחורה שתקועים במצבים ופוזיציות יותר גרועות ולך תדע מה יקרה חס וחלילה ברגע שהתנועה תתחיל אצליהם שמה מאחור...
    אני מקפל מראות! ואני קודם מבקש סליחה, מקפל בעדינות, עובר, מקפל בחזרה למקום ואומר תודה! ץמיד נענתי בחיוך

או שיש יותר יפה ציפצוף קטן והנהג מונית פתאום פותח על אמא שלי כאילו אין מחר כאילו הם כל יום ביחד בבית קפה והוא מכיר אותה אמא שך כזאת וכזאת מה הבעיות שלכם הרוכבים וכאלה...פה...במצב כזה...עם מילים כאלה והתנהגות כזאת אני לא רק מקפל תמראות שלו אני גם אשבור לו אחת ואחרי זה גם יד או אף יתקבלו בברכה על ידי האגרוף!
    במיוחד במצבים כאלה ועוד כשמדברים אליי פונה אלי ומכניס את כל הרןכבים לתמונה ועוד מרשה לעצמו לדבר על אמא!

סליחה על המגילה
    זאת רק דעתי והמעשים שלי לא להתחרפן עליי p;

Nasty.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
    אתה רוכב הזוי לגמרי.
    אני לא עולה על מעבר חצייה. נקודה. מה לא ברור בזה?
    אם למישהו יש בעיה, הוא באמת יכול לצפצף כמה שבא לו.
    מבזק חדשות: מעבר חצייה נועד להולכי רגל. לא עולה עליו ולא חוצה אותו כדי להתמקם יותר טוב.
    ואוו, הרוכב שמאחוריי הפסיד 5 שניות מהחיים היקרים שלו.
    לענין השול:
    מי שרוצה לעקוף אותי בשול צר, מוזמן לחזור לנתיב של המכוניות ולעקוף. איך אני אמור לתת לו לעקוף? להצמיד את עצמי למעקה רק כי הוא ממהר לעקוף בשול?
    בדיוק בגלל רוכבים כמוך, כל הישג שיהיה לנו - יתחרבן.
    אני חושב שהוכחת באופן מאד ברור שאתה אפילו יותר מטיפש.
    (אפשר לחשוב שמישהו מאחוריי כמעט מת מהגזים של האגזוז שלי במהירות 50 קמ"ש).
    אין שום בעיה תכלסית (כן,חוק יש אבל בוא) עם חצייה של קו העצירה ובטח שלא לעמוד אחרי מעבר החצייה.
    אני רוכב רק 18 שנים ומלבד מצלמות מעולם לא נתקלתי בבעיה ברמת שוטר או אזרח כאשר חציתי מעבר חציה ריק או כאשר פיניתי את הדרך לרוכבים שבאים אחריי.

מר מתחסד.
    תדבר על הישגים רק אחרי שתראה את האופק הוא ממשיך אל הרבה מעבר לישבן הנפוח שלך (תודה שלא האשמת אותי במשבר האקלים).
    בגלל אנשים כמוך שבין אזניהם יש לכל היותר צימוק ישראל נראית איך שהיא נראית אדוני הנכבד.

ויש לי חדשות נוספות בשבילך - לא כולם חייבים להשתרך אחריך בשול.
    אתה זה שמוזמן לחזור לנתיב - השול לא שלך אדוני הנכבד.
    אני באמת רוכב הזוי אני אשכרה נותן לרוכבי הקטנוע לעקוף אותי בשול ולעבור לקדמת הצומת.
    לא כל השוליים צרים ועד היום נתקלתי רק בסימוני אגודלים - אכן מסוכן מאוד.

ככה בין היתר מגיעים למקומות טובים ולא בדרך הפוץ המתחסד.
    נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 27-11-2019 בשעה 19:15.

Senior Member הסמל האישי של ees
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אין שום בעיה תכלסית (כן,חוק יש אבל בוא) עם חצייה של קו העצירה ובטח שלא לעמוד אחרי מעבר החצייה.
    אני רוכב רק 18 שנים ומלבד מצלמות מעולם לא נתקלתי בבעיה ברמת שוטר או אזרח כאשר חציתי מעבר חציה ריק או כאשר פיניתי את הדרך לרוכבים שבאים אחריי.

מר מתחסד.
    תדבר על הישגים רק אחרי שתראה את האופק הוא ממשיך אל הרבה מעבר לישבן הנפוח שלך (תודה שלא האשמת אותי במשבר האקלים).
    בגלל אנשים כמוך שבין אזניהם יש לכל היותר צימוק ישראל נראית איך שהיא נראית אדוני הנכבד.

ויש לי חדשות נוספות בשבילך - לא כולם חייבים להשתרך אחריך בשול.
    אתה זה שמוזמן לחזור לנתיב - השול לא שלך אדוני הנכבד.
    אני באמת רוכב הזוי אני אשכרה נותן לרוכבי הקטנוע לעקוף אותי בשול ולעבור לקדמת הצומת.
    לא כל השוליים צרים ועד היום נתקלתי רק בסימוני אגודלים - אכן מסוכן מאוד.

ככה בין היתר מגיעים למקומות טובים ולא בדרך הפוץ המתחסד.
    תארגן עוד רכיבת מחאה? השול לא שלי כפי שהוא לא שלך. קיבלנו היתר לרכב על שול שהוא לא נתיב ולא בגודל של נתיב. אם אני רוכב עליו ב50 קמ"ש וזה לא טוב לך, אתה מוזמן להמשיך לזגזג בין מכוניות ולעקוף אותי.
    אני באמת לא מבין מה התלונה שלך. יש לדעתך מקום לעקוף? תעקוף.
    זה שאתה רוצה לעקוף לא צריך להכריח אותי בצורה כזו או אחרת לסטות מקו הנהיגה שלי.
    קפיש?

ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
    תארגן עוד רכיבת מחאה? השול לא שלי כפי שהוא לא שלך. קיבלנו היתר לרכב על שול שהוא לא נתיב ולא בגודל של נתיב. אם אני רוכב עליו ב50 קמ"ש וזה לא טוב לך, אתה מוזמן להמשיך לזגזג בין מכוניות ולעקוף אותי.
    אני באמת לא מבין מה התלונה שלך. יש לדעתך מקום לעקוף? תעקוף.
    זה שאתה רוצה לעקוף לא צריך להכריח אותי בצורה כזו או אחרת לסטות מקו הנהיגה שלי.
    קפיש?
    אחי בסופו של דבר השוליים בגדלים שונים לרוב...
    אז למה לנסוע באמצע השול כשיש מאחורייך מישהו שרוצה לעקוף?
    אם אתה נוסע על פיג'ו ספיטפייר משנת 99 50 סמק?!...וואלה מבין אותך חחח
    אבל עם אתה על פאקין ג'י אס 1200 אז מה אתה בכלל עושה בשול עם טנק כזה?!

ככה או ככה רק מהגודל יזוזו לצדדים אחרים שיראו אותך שלא נדבר על לשמוע אותך ומי שיראה אותך בטוח יחשוב שזה מאנאיאק סמוי או משהו בסגנון...

שוב פעם תלוי על מה אתה רוכב ועד כמה השול צר או עבה
    אף אחד לא צריך בגללך לסכן את עצמו עם הוא ממהר ומאחורה טס עלייך וצופר לך כמו אדיוט זוז הצידה תן לטמבל תדרך שלו.. אם הוא מגיע בעדינות תזוז טיפה כמו בן אדם תן לו לעבור בעדינות כמו שהוא הגיע עד עלייך ותמשיכו כל אחד לדרכו בשביל שנייה אחת בשביל תזוזה קטנה עם הקידון העולם לא יעצור ולא ימות
    ובטח ובטח שישראל והתרבות לא תתקדם קדימה אלה רק אחורה אם נמשיך ככה כל אחד איך שבא לו איפה שבא לו מתי שבא לו מה שבא לו
    Nasty.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי artyomSVG צפיה בהודעה
    בקשר למעבר חצייה
    למה לא לעצור בקו עצירה עם כולם, לחכות עד שמתחלף להולכי רגל לאדום ואז פשוט לגלוש קדימה טיפה...דווקא נשמע לי בסדר ותקין לחלוטין.

לגבי זה שמאחורה צופר וממהר שיתפוצץ לו העולם אני לא זז! לא זז סנטים עד שהולכי רגל לא סיימו לחצות והרמזור מתחלף אצלם לאדום! עד מחר שיצפור!

אם יש מצב לתת בבטחה לעבור בלי לסכן הולכי רגל, בלי לפתח פרוייקט בטיחות וחסימת דרכים למינהם אז למה לא לתת
    לרוב תקבל "תודה רבה".

שוליים כנל
    יש לך מצב לתת לעקוף תן שיעקוף אם אין לך מצב תשאר איך שאתה למי שממהר ועוד בשוליים בעיה רצינית ולכן מופיעים הכחולים בתמונה עם כל מיני חוקים שגוזרים אותנו עוד יותר.

לצפור לרכב בפקק שיזוז טי טיפה לא קרה כלום תן לו בוו אחד קטן עם הצףצף אם הוא ואתה רואים שיש מצב הכל טוב אם לא אז לא לחכות עד שיתחילו תנועה כדי לא לצפור אין בעיה גם תקין..אבל תחשבו שיש עוד מאחורה שתקועים במצבים ופוזיציות יותר גרועות ולך תדע מה יקרה חס וחלילה ברגע שהתנועה תתחיל אצליהם שמה מאחור...
    אני מקפל מראות! ואני קודם מבקש סליחה, מקפל בעדינות, עובר, מקפל בחזרה למקום ואומר תודה! ץמיד נענתי בחיוך

או שיש יותר יפה ציפצוף קטן והנהג מונית פתאום פותח על אמא שלי כאילו אין מחר כאילו הם כל יום ביחד בבית קפה והוא מכיר אותה אמא שך כזאת וכזאת מה הבעיות שלכם הרוכבים וכאלה...פה...במצב כזה...עם מילים כאלה והתנהגות כזאת אני לא רק מקפל תמראות שלו אני גם אשבור לו אחת ואחרי זה גם יד או אף יתקבלו בברכה על ידי האגרוף!
    במיוחד במצבים כאלה ועוד כשמדברים אליי פונה אלי ומכניס את כל הרןכבים לתמונה ועוד מרשה לעצמו לדבר על אמא!

סליחה על המגילה
    זאת רק דעתי והמעשים שלי לא להתחרפן עליי p;

Nasty.
    סיכום יפה מאד - כשכולם ירגעו העולם יזרום חלק יותר וכולם יגיעו מהר יותר

ציטוט נכתב במקור על ידי 1cohen צפיה בהודעה
    סיכום יפה מאד - כשכולם ירגעו העולם יזרום חלק יותר וכולם יגיעו מהר יותר
    תודה אחי
    נדמה לי עפתי על עצמי יותר מידי עם המגילה הזאת חחח

Nasty.

בהמשך להד התקשורתי,
    כתבה שהתפרסמה בליינט:

http://m.yediot.co.il/Articles/5634707

אישית, אם הייתי מנסה לקרוא את הכתבה מנקודת המבט של נהג ממוצע שאין לו קשר לאופנוענים, אני לא בטוח שהייתי מגיע למסקנה שהיא עושה לנו טוב.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    בהמשך להד התקשורתי,
    כתבה שהתפרסמה בליינט:

http://m.yediot.co.il/Articles/5634707

אישית, אם הייתי מנסה לקרוא את הכתבה מנקודת המבט של נהג ממוצע שאין לו קשר לאופנוענים, אני לא בטוח שהייתי מגיע למסקנה שהיא עושה לנו טוב.
    אני נוסע מדי יום באיילון, וואני חושב שהכתבה (שמנסה להראות כמה החיים של הרוכבים קשים), בפועל מגמתית ומלאה בהגזמות.
    עם כל הכבוד לרוכב הק.ט.מ (שאינני מכיר אותו באופן אישי) - אם הוא פוגש כתם שמן טרי מדי יום (אני ממש לא), אז הוא צריך להיות "קצת" יותר מוכן לזה, ולא להתחמק ממנו בתמרונים "על הסנטימטר". אם כל הנסיעה היא על סף תאונה קטלנית כמו שמשתמע מהכתבה - זה אומר שמישהו רוכב מהר מדי. לא מפתיע אותי כשמדובר ברוכב על סופר-דיוק 1300 אגב, האופנוע הזה טוב מכדי לשמש כלי יומיום.
    כנ"ל רכב שעומד בשוליים - זה חוקי וצפוי שנהג יעצור בשוליים. להתבכיין על זה שאמא עצרה כדי להוציא את הילד להשתין בצד הכביש (למשל) - ולא שמה משולש אזהרה, רק כדי לדאוג לנוחותך ובטיחותך כשאתה נוסע בשול ועוקף את הפקק - זאת צביעות מטורפת.
    צר לי, אבל אם כך אנחנו כרוכבים חושבים - אז לא פלא ששאר משתמשי הדרך לא סובלים אותנו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ברור שהכתבה היא בהקצנה ועודף דרמה.
    ואכן התמונה המצטיירת להדיוט הממוצע היא שהאופנוענים האלה נוסעים כמו משוגעים ולא פלא שהם נפגעים כל הזמן.
    מכאן ועד דעת קהל שעדיף שלא נהיה בכלל על הכביש, הדרך לא ארוכה מדי.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ברור שהכתבה היא בהקצנה ועודף דרמה.
    ואכן התמונה המצטיירת להדיוט הממוצע היא שהאופנוענים האלה נוסעים כמו משוגעים ולא פלא שהם נפגעים כל הזמן.
    מכאן ועד דעת קהל שעדיף שלא נהיה בכלל על הכביש, הדרך לא ארוכה מדי.
    דעת הקהל הזאת קיימת גם ככה אצל 50% מהמדינה.
    לא צריך להגזים בחשיבות שלה.
    עם זאת, הכתבה חוטאת למטרה שלשמה היא נכתבה, ומייצרת יותר נזק מתועלת.
    עזוב את נכונות העובדות, אין דרך יותר גרוע לשכנע אדם בצדקתך מאשר להגיד לו שהוא זה שלא בסדר - וזה בדיוק היחס בכתבה כלפי נהגי הרכב.
    במקום להראות את היתרונות שבדו-קיום של אופנועים ורכבים, במקום לגרום לאנשים לחשוב שעדיף להם להשאיר את הרכב בבית, ולקנות ג'וימקס כדי להגיע לעבודה, לחזור ועוד להספיק לראות את הילדים בערב - הכתבה רק מלבה את ה"מלחמה" הבדויה בין רוכבי האופנועים לנהגי הרכב.
    מי שהמציא את You meet the nicest people on Honda היה גאון.
    חבל ש-50 שנה אחרי, אף אחד לא למד את הלקח.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual