נכתב במקור על ידי
artyomSVG
בקשר למעבר חצייה
למה לא לעצור בקו עצירה עם כולם, לחכות עד שמתחלף להולכי רגל לאדום ואז פשוט לגלוש קדימה טיפה...דווקא נשמע לי בסדר ותקין לחלוטין.
לגבי זה שמאחורה צופר וממהר שיתפוצץ לו העולם אני לא זז! לא זז סנטים עד שהולכי רגל לא סיימו לחצות והרמזור מתחלף אצלם לאדום! עד מחר שיצפור!
אם יש מצב לתת בבטחה לעבור בלי לסכן הולכי רגל, בלי לפתח פרוייקט בטיחות וחסימת דרכים למינהם אז למה לא לתת
לרוב תקבל "תודה רבה".
שוליים כנל
יש לך מצב לתת לעקוף תן שיעקוף אם אין לך מצב תשאר איך שאתה למי שממהר ועוד בשוליים בעיה רצינית ולכן מופיעים הכחולים בתמונה עם כל מיני חוקים שגוזרים אותנו עוד יותר.
לצפור לרכב בפקק שיזוז טי טיפה לא קרה כלום תן לו בוו אחד קטן עם הצףצף אם הוא ואתה רואים שיש מצב הכל טוב אם לא אז לא לחכות עד שיתחילו תנועה כדי לא לצפור אין בעיה גם תקין..אבל תחשבו שיש עוד מאחורה שתקועים במצבים ופוזיציות יותר גרועות ולך תדע מה יקרה חס וחלילה ברגע שהתנועה תתחיל אצליהם שמה מאחור...
אני מקפל מראות! ואני קודם מבקש סליחה, מקפל בעדינות, עובר, מקפל בחזרה למקום ואומר תודה! ץמיד נענתי בחיוך
או שיש יותר יפה ציפצוף קטן והנהג מונית פתאום פותח על אמא שלי כאילו אין מחר כאילו הם כל יום ביחד בבית קפה והוא מכיר אותה אמא שך כזאת וכזאת מה הבעיות שלכם הרוכבים וכאלה...פה...במצב כזה...עם מילים כאלה והתנהגות כזאת אני לא רק מקפל תמראות שלו אני גם אשבור לו אחת ואחרי זה גם יד או אף יתקבלו בברכה על ידי האגרוף!
במיוחד במצבים כאלה ועוד כשמדברים אליי פונה אלי ומכניס את כל הרןכבים לתמונה ועוד מרשה לעצמו לדבר על אמא!
סליחה על המגילה
זאת רק דעתי והמעשים שלי לא להתחרפן עליי p;
Nasty.