זה רק מראה לנו כמה כח יש לנו,אם רק היינו מתאחדים ומפגינים על יוקר הביטוח אולי גם אז היינו רואים תוצאות,שימו לב אך ב48 שעות הם התקפלו....
האם מחאת רוכבי הדו-גלגלי עשתה את שלה? באגף התנועה מבהירים הבוקר לפול גז כי האכיפה על השול תתבצע רק כנגד רוכבים שמשתוללים, רוכבים במהירות ומסכנים את משתמשי הדרך; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/?p=151955&preview=true
זה רק מראה לנו כמה כח יש לנו,אם רק היינו מתאחדים ומפגינים על יוקר הביטוח אולי גם אז היינו רואים תוצאות,שימו לב אך ב48 שעות הם התקפלו....
הם לא התקפלו. זו הייתה ההוראה מלחתחילה.
שלא כמו הביטוחים, אין כאן מחלוקת בנושא ואתה לא גונב כסף ממישהו אחר.
לא הבנתי , אז מה השתנה בעצם ? הרי זה ברור שיאכפו את אלה שמתפרעים אז מה קטע ? זה היה גם עד עכשיו.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
סתומרת מעכשיו כן אפשר לנסוע בשוליים רק לא במהירויות ולא להתפרע?!
נו אז למה היה לשגע אותנו היו פשוט מבהירים שמעכשיו על מהירות בשול ועל נסיעה פרועה בשול דוח 250₪ וגמרנו...
לפחות לי נדמה ככה..
Отправлено с моего SM-N950F через Tapatalk
נסיעה פרועה באופן כללי (ובטח שבטח בשול) זה בעיקרון הרבה יותר מ250 ש"ח, זה נחשב עבירת נהיגה בקלות ראש וזה משפט.
לי זה מרגיש כאילו במשטרה עשו "ניסוי" עלינו.
פרסמו שמתחילים לאכוף רכיבה בשוליים, הייתה התרעמות ומחאות אז הורידו את גובה הלהבות עם:"רק מתפרעים ייקנסו".
עכשיו כל מי שרוכב בשוליים יהיה הרבה יותר מודע לסביבה שלו (כי הוא ייחפש שוטרים) וגם ירכב לאט יותר.
השאלה היא גם מה זה נחשב נהיגה פרועה..
זה בעייתי לנסוע מתחת ל70-80 בשוליים של איילון כי זה בערך המהירות המינימלית שם - פחות מזה וכולם יתחילו לצפור לך ולעקוף אותך.
אני מניח שבעיני המשטרה 80 על השוליים זה יותר מדי.
אתה יכול לנסוע הרבה הרבה יותר לאט. כשהתנועה עומדת אני נוסע במהירות שבה אם מישהו חותך עליי או פותח עלי דלת אני אספיק לברוח, או לקבל מכה שלא תגרום יותר מדי נזק.
אלו שנצמדים אלי ומצפצפים?
תלוי במצב רוח שלי באותו יום. לפעמים אני נצמד לאחד הצדדים ונותן להם לעבור, ולפעמים אני נותן להם להזדיין בסבלנות מאחורי.
כמו שמישהו כתב כך פעם (לא זוכר מי, מתנצל), אם אתה רוכב יותר מ 50 קמ"ש בשול, אתה לא צריך להיות בשול. אני אישית רוכב לא יותר מ 60 קמ"ש, וגם זה רק אם התנועה בכביש היא בסביבות ה 40. אם הכביש נוסע מהר יותר, אני אחזור לכביש.
עד שהוא מנסה לעקוף אותך בשול.
אין לי מספיק אצבעות לספור את כמות הפעמים שמישהו על xevo ניסה להגיע למהירות מקסימלית על השול בכל מחיר.
אני לא סומך על משהו שלא כתוב בחוק. רכיבה על השול שקולה לרכיבה על המדרכה וזה שבהרבה מקרים המשטרה תעלים עין, לא הופך את זה לחוקי או מומלץ.
הביטוח שלך לא תקף, אתה תמיד אשם בתאונה בשול וכל שוטר יכול לעצור אותך בכל רגע נתון כי אתה פשוט עובר על החוק.