קורדורה חדשה אולי לא סופגת מים.
ישנה ועוד איך.
בכל מקרה, בחנויות טיולים ניתן לקנות חומרים שמחזירים לבדים דוחי מים את התכונות הנ"ל.
פעם היו תרסיסים לזה, היום הרוב הם חומרים שמוסיפים לכביסה/השריה (ידנית).
גורטקס גם נושם וגם מגן נגן חדירת מים ורוח ככה שמבחינה תאורטית הוא החומר הכי טוב למעיל רב עונתי, אין צורך בשום שיכבת איטום נוספת והוא אמור לשמור על טמפרטורה זהה בחום וקור, אבל יש לזה גבול לכן מהנסיון שלי מעיל רב עונתי עובד מצויין עם רק T שירט מתחת בין 10-30 מעלות.
לא הבנתי למה זה משנה אם השכבה החיצונית ספוגה במים או לא כל עוד אתה יבש, בכל מקרה קורדורה לא ממש סופגת מים
קורדורה חדשה אולי לא סופגת מים.
ישנה ועוד איך.
בכל מקרה, בחנויות טיולים ניתן לקנות חומרים שמחזירים לבדים דוחי מים את התכונות הנ"ל.
פעם היו תרסיסים לזה, היום הרוב הם חומרים שמוסיפים לכביסה/השריה (ידנית).
רק גורטקס.
אין כמו לנסוע באיילון ובדרך לראות רוכבים פח מתקבצים מתחת לגשרים עם שקיות סופר על הנעליים.
כבר 5 שנים רוכב יבש.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
כי בסוף אתה מגיע ליעד ואז אתה מטפטף על הריצפה (אתה יבש זו לא הבעיה). כל הבדים שנועדו לגשם עוברים טיפול דוחה מים כלשהו, אחרי כמה שנים הטיפול לא יעיל כמו שהיה בהתחלה.
(לדוגמא https://streetbike.co.uk/clothing-he...se-technology/ )
גורטקס הוא בהחלט מעולה, ונותן שקט מבחינת חדירת מים, הבעיה שהוא ממש יקר. אני אישית השקעתי בגורטקס בנעליים (אלפיינסטארס) ובכפפות (הלד בעונות הקודמות ורוקה עכשיו, לא ניסיתי עדיין בגשם).
במעיל חורף שלי יש ממברנה דוחת מים 'חלופית' (humax z של הלד) ועד כה המעיל עשה עבודה טובה (עונה וחצי). כמעט כל ממברנה מבית נורמלי תעשה עבודה סבירה פלוס. הרימגם שקית ניילון תמנע מעבר מים. היתרון של גורטקס זה היכולת שלו לנשום ולאפשר נידוף של החום גוף והזיעה שגם ככה נוצרים ברכיבה.
מעיל קיץ וחלפ''ס יעשה עבודה מעולה, בטח אם מדובר ברכיבה לא ארוכה מידי. בנסיעה ארוכה הגוף יתחמם והחלפ''ס (שלא נושם) לא יהיה נעים.
אם הייתי מתכנן להחליף מעיל (חורף או קיץ) הייתי כנראה משקיע במעיל מתנפח לפני שהייתי משקיע בגורטקס.
דווקא לי זה הפוך, חליפת סהרה עם אפס ספיגה ואני מטפטף את כל הטיפות של החליפה על הריצפה, עם קורדורה הרבה פחות.
אם גורטקס או דומיו עדיף קורדורה ללא כל טיפול כדי לתת לגורטקס לעשות את עבודתו כמעיל 4 עונות.
בלינק שהבאת משהוא מאד יחודי לדיינזה, באלפינסטארס שלי זה קורדורה בלי שום טיפול
נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 02-12-2019 בשעה 00:12.
מניסיון הכי טוב בארץ כאולראונדר יומי ברוב השנה לרכוש מעיל קיץ ממוגן קליל כגון הפלקסים של דיינס וכו'.
שילובים ברכיבה יתנו תשובות מעולות:
מעיל קיץ טוב +
1. חולצת פליז איכותית עם צווארון גבוה תתן מענה טוב ביום קריר.
2. מעיל סערה ניילון ישמור על חום סביר כי הוא לא מחדיר רוח ולא מנדף זיעה.
3. גופיות/לבוש תרמי
מעיל 4 עונות -
1. פירוק הבטנה ורכיבה עם הקליפה החיצונית.
2. הוספת שכבה נוספת (אינטגרלית או אחרת)
בקיצור שילוב ביגוד ממקורות שונים ייתן תשובה טובה ולא יצריך שימוש בלבוש יעודי
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש לי מעיל קיץ הרוב רשת ממוגן של Blade.
יש מיגונים ופסים מחזירי אור. הביטנה זוועה ולא אשתמש בה.
רוכב עם חולצות מנדפות .
בחורף עם softshell טוב אני מסודר בפלג גוף העליון.
בגשם משתמש בחל"פס.
בתור אחד שסובל מקור גם בקור ארצישראלי זה מספיק לרכיבות של שעה בחורף.
ברגליים מצד שני אני קפוא.
רוצה המלצה על מכנס שנראה קז'ואל ולא ישימו לב שמדובר במכנס רכיבה (אפשר עם או בלי מגינים).
חשוב לי שיהיה חם ומנדף, אחר כך עמידות בהחלקות רק אחר כך אטימות לגשם.
יש חיה כזאת?
גטקס יפתרו את בעיית הקור.
ישנם מכנסי רכיבה שנראים כמו ג'ינס.
לגשם אין ברירה וצריך מכנס סערה או מכנס רכיבה יעודי.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI