הארון שלי:
מעיל קיץ רשת של דיינזה (הם בין היחידים עם מידות קטנות 44)- משתמש 3 חודשים בשנה. נמצא בשימוש כבר 7 שנים. חושב להחליף לאחד עם עור באיזורי ההחלקה.
מעיל ארבע עונות של דיינזה - משמש כ 4 חודשים בשנה. נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני מתחיל לתהות האם יש למוצר כזה תאריך תפוגה. ההגנה נגד ספיגה של השיכבה העליונה ממיזמן כבר לא מה שהייתה ואני מחדש אותה כל שנה אבל העמידות של שכבת הגורטקס מחזיקה כמו גדולה. בימים גשומים במיוחד אני משתמש בחלפס.
מעיל עור (לפי מידה) - משמש בשאר הזמן. זה מעיל עור מחורר שיש לי אפשרות לחבר לו שכבה נגד רוח\שכבה מחממת. נמצא ברשותי כבר 8 שנים.
לפני דיינזה היה לי מעיל ארבע עונות של לרט ומעיל קיץ שאני לא זוכר את החברה. יש הבדל גדול בין האכויות - רוכסנים, סקוטצ'ים, איוורור ועוד. אבל כמו הרבה דברים השאלה האם היתרונות שווים את התוספת מחיר (לי כן). אני כן מאמין שכמו הרבה מוצרים אחרים יש את העיניין של צמצום תשואה ביחס למחיר גם בתחום מעילי הרכיבה ואני מסכים עם מה שנכתב מעליי שהכל תלויי גם ביכולת שלך להתמודד עם חום וקור. אין מצב שאני אצליח להתמודד בחורף במרכז עם מעיל קיץ על הצד השני אתה יכול למצוא אותי ביולי עם מעיל עור
בנוסף לשלושה החברות הידועות שהביאו יש עוד חברות אחרות בכל הטווחים של אכויות ומחירים (אייקון לדוגמא). אם יש לך אפשרות להסתובב במשולש ולחוות את כל ההיצע זה הכי טוב.

ציטוט ההודעה בתגובה