לא יודע איזה אופנוע זה או איפה החלק יושב.
אבל באופנועים שהיו לי הדבר הכי קרוב שנראה כמו זה, הוא המותחן של הטיימינג.
מה זה החלק הזה במנוע?
לפעמים נוזל ממנו טיפה שמן אז ניסיתי לחזק תבורג האמצעי והוא פשוט מסתובב על ריק מה זה?
https://ibb.co/9H5Wtsr
לא יודע איזה אופנוע זה או איפה החלק יושב.
אבל באופנועים שהיו לי הדבר הכי קרוב שנראה כמו זה, הוא המותחן של הטיימינג.
כן זה זה השאלה מה קרה כשסיבבתי את האום האמצעי? זה מתח לי משהו כי זה סתם הסתובב על ריק
זה מותחן טיימינג,אל תסובב כי זה ישאר אצלך ביד
המתיחה אוטומטית.
הבורג במרכז לא אמור להסתובב על ריק.
תחתיו יש אטם גומי - אפשר להחליף אותו ועל הדרך לתקן את ההברגה של הבורג הזה.
פשןט לפתוח את הבורג והזמין אטם מהאינטרנט? אם אני פותח אותח לא ישפריץ שמן או משהו? זה בורג רגיל? כיאלו מה זה מסתובב על ריק אני מסובב אותו מרגישים שיש אחיזה אבל הוא לא ננעל בחיים
מה אתה רוצה?
אם תשלח את כולם למוסך אז הפורום יהיה לא רלוונטי.
אפשר להפנות למוסך על כל דבר גם את השאלות שלך בין היתר.
אם אתה מדבר אליי.. אז מה הקשר יש הבדל בין התקלה שלי לתקלה שלו התקלה שלו הרבה יותר מורכבת וניסו לעזור לו והוא בעצמו עשה הכל מה שאפשר אז כן כדי ללכת למוסך ולא להתעסק בדבר כזה מסובך ואצלי זה כולה בורג לא צריך לבלבל את השכל ולצטט אותי ממה שאני אומר בהודעות
אין צורך להקפיץ הודעה בת שבועיים כדי להגיד למישהו ללכת למוסך. בלי שום היבט טכני, בלי שום הסבר. זה לא תורם לאף אחד.
לכל תת פורום יש מטרה משלו. הפורום הטכני נועד לעזור לאנשים בסוגיות טכניות, לא לשלוח אותם למוסך. אתה אל תחליט למי יש בעיה מסובכת שהוא לא יודע לטפל בה ולמי יש "כולה בורג". בטח שלא עפ"י הודעה אחת של משתמש. אם יש לך מה לתרום או לשאול אז בכיף. נשמח לענות ונשמח ללמוד.
ואגב, תלמד לקרוא בין השורות- אדם נרשם לפורום, כתב הודעה אחת ומאז, שבועות, נעלמו עקבותיו. באמת שאין שום צורך להגיב לו. הוא כבר לא יחזור.
יאללה, בוא נפסיק לחפור. בוא נחזור לסוגיות טכניות.![]()
כמה הודעות מיותרות נמחקו ופותח השרשור הורחק ל-3 ימים.
יש צורה להתבטא בפורום הטכני. אולי אני לא מרבה להטיל אימה כמו פעם, אבל לחטוף באן היום זה עדיין מספיק קל אם לוחצים כמה כפתורים לא נכונים במקלדת. לתשומת לבכם, כותבים יקרים. תודה.
[עריכה] פותח השרשור לא למד, ולכן הורחק לצמיתות.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 11-12-2019 בשעה 19:52.