הטלפון הוא IP68 ואין לו נפילות או שברים. בסופו של דבר הלחץ בתוך המים הוא אחד הגורמים המשפיעים, מה שלא קורה בגשם. לא היתי חושש מכניסת מים במקרה הנ"ל אפילו שהיה מבול אבל זה נכון - עדיף לא לעשות זאת וזו לקיחת סיכון, אפילו שהוא קטן במקרה כזה. וזה גם נכון שעם הזמן יכולים להווצר סדקים מיקרוסקופים באטימה אבל זה נראה לי יותר קריטי כשהטלפון נמצא תחת לחץ של מים (ז"א בתוך מים). עם נפילות חזקות או שברים - בכלל לא כדאי להתעסק עם זה. שקע הUSB והרמקול חשופים ומן הסתם ירטבו, הטלפון תוכנן להתריע על הרטיבות בUSB ולנתק אותו אבל זה משהו מתוכנן ע"י היצרן. הקטע עם הרמקול הפתיע אותי אבל זה נעלם אחרי יום.
בכל מקרה, הלחיצות של הגשם על מסך המגע הופך את כל העסק ללא פרקטי אלא אם כן יש דרך בווייז לנעול את מסך המגע (למשל עד לחיצה על POWER או ווליום). בחיים לא שמעתי על זה לפני כן, לא ידעתי שהגשם "תומך TOUCH". מה שמוזר לי שהוא דווקא בחר ללחוץ על "יציאה מוויז" ואח"כ ללחוץ על "כן", הוא היה יכול ללחוץ על כל דבר אחר. לך תדבר עם הגשם ותגיד לו שזה לא מצחיק...
נערך לאחרונה על ידי ice2k; 14-12-2019 בשעה 09:33.
AK550
לגבי התופעות האחרות,
זה אומר שהגיעו מים לאזורים עם מגעים.
כשהתייבשו נעלמו התופעות, אבל....
תיתכן הופעת קורוזיה איםה שהיו מים. זה יקח חודש חודשיים, אבל אז יתחילו תופעות מעצבנות.