כדאי לבדוק מה העובי של הפלסטיק בנרתיקים כדי לוודא שה RAM חי איתו בשלום.
הבעיה שקשה לראות את המסך אם אתה משתמש בוויז. אם לא רואים את המסך -מבחינת אטימות בלבד, גם שקית ניילון לסנדוויצ'ים תעשה את העבודה (כשהפתח למטה).
הי,
יש לי מחזיק RAM והכל מצוין. כל עוד לא יורד גשם....
מה אתם ממליצים לעשות? יש איזה כיסוי או נרתיק שאפשר לקנות? איפה? וכמה עולה
תודה
YAMAHA WR125R
HONDA CB500X
BMW F750GS
כדאי לבדוק מה העובי של הפלסטיק בנרתיקים כדי לוודא שה RAM חי איתו בשלום.
הבעיה שקשה לראות את המסך אם אתה משתמש בוויז. אם לא רואים את המסך -מבחינת אטימות בלבד, גם שקית ניילון לסנדוויצ'ים תעשה את העבודה (כשהפתח למטה).
הטלפון בתוך תיק הגב
תיק הגב בתוך הארגז
Problem solved
הטלפון עמיד במים. זה פיצ'ר די מקובל בימינו.
הטלפון בכיס המעיל, מנווט עם ווייז באמצעות שמיעה.
מעבר לזה אני לא צריך את הטלפון בנהיגה.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
הטלפון בתיק המיכל כל הזמן. אם יורד גשם קל, אז התיק נשאר על המיכל, אם מבול הוא עובר לארגז.
באופן כללי לא רוכב עם טלפון גלוי, הבנתי על עצמי די מהר שגם הסחת הדעת הכי קלה שנגרמת מהתנועות על המסך במהלך שימוש בוויז מפריעה לי ולא שווה את זה. אם צריך, מנווט לפי שמיעה, אחרת הטלפון משמש כנגן בלבד.
שם כשצריך וויז בגשם, שקית ניילון פשוטה או כזאת עבה יותר עם סוגר פלסטיק עושה את העבודה מעולה.
פשוט ולעניין
בכיס הכי פנימי במעיל
mt-07
הגיע הזמן לעבור לפלאפון עמיד במים. עדיף מהרבה סיבות
Sent from my iPhone using Tapatalk
פלאפון עמיד במים זה הדיבור
אני נסעתי אתמול על כביש החוף בגשם המטורף (בעיקר בערב) סה"כ 220 ק"מ עם הטלפון גלוי על המתקן, הוא נגד מים. התוצאה: הוא שרד אך במקטעי המבול החזקים (נסיעה ארוכה) בשלב כל שהוא הוא התחיל לבכות כל כמה דקות ששקע הUSB רטוב. אחרי הנסיעה בקושי שמעו את הרמקול ואחרי שעה הסאונד נשמע כאילו הוא מתחת למים. היום נראה שהסתדר.
אך הבעיה העיקרית שנתקלתי בה ואין לי איך להסביר אותה - הגשם פשוט "לחץ" לי על הטלפון: בהלוך (אחה"צ) איך שהתחיל הגשם נלחץ מסך בחירת האפליקציות ואחרי זה זה עבר למסך הראשי של הטלפון ואחרי זה חזר לWAZE, אין לי מושג מה זה היה אבל זה קרה רק בגשם. בדרך חזור זה היה הזוי עוד יותר, כשהתחילו המבולים החזקים הפעם זה לחץ על לצאת מWAZE ואז הוא שאל אם אני רוצה לצאת, אחרי כמה דקות גם נלחץ "כן" והWAZE נכבה.
האם גם לכם זה קורה? או שמישהו ניסה להעניש אותי שיצאתי לנסיעה כזאת בגשם הזה..
AK550
א. התקנים של רוב המכשירים נכון להיום זה IP67 , שזה אומר טבילה של מים בעומק מטר לחצי שעה.
אם נניח שלא טסת את הנסיעה, לקח לך יותר מחצי שעה.
עכשיו נכון, הפלאפון לא במים באופן רציף אבל אני מניח שהיה מדובר בגשמים מאוד חזקים ולכן קרה מה שקרה.
בכללי, מדובר בתקן שנבדק בתנאי מעבדה, המכשיר שלך הוא סביר להניח משומש עם בלאי מסוים (נפילות וכו') ולכן הייתי ממליץ לך בחום לא לרכב איתו בחוץ בגשם שוטף.
ב. ברגע שהמים פוגעים במסך מגע, הם משבשים את הפעילות שלו (תנסה לצלם מתחת למים ותבין על מה אני מדבר).
כנראה שהעוצמה שהגשם פגעה במכשיר גרמה "ללחיצות" אקראיות.