תקן DOT זה בעצם סידרה של תקנים רבים הנוגעים לתחבורה בארה"ב. או באריכות Department Of Transportation. מכיוון שאנחנו מדינה של תחמנים אנחנו לא מבינים את השיטה. איך יכול להיות שסימון תקן DOT הוא על ידי היצרן ולא על ידי משרד התחבורה? הרי כולם ירמו ויסמנו. אז זהו. שלא. תקן DOT זה עניין רציני ומי שייתפס מרמה את ה- Department Of Transportation יצטער על זה מאד.
הוויכוח על איכויות התקן מעולם לא הוכרע. מיעוט רוכבים נהרגים אך ורק מפגיעות ראש. במרבית המקרים בהם נהרג רוכב הפגיעה היא רב מערכתית. בצד הרך של הקסדות נמצא את תקן DOT, ואז התקן האירופאי ECE 22-05, התקן הבריטי BSI6658 והקסדות הקשיחות ביותר הן בעלות תקן סנל SNELL M2000/M2005. בכל התאונות שנחקרו לא מצאו הורג אחד כתוצאה מקסדה בתקן DOT. בעוד המחקר כן מצא שבתאונות לא קטלניות הקסדות הרכות יותר בתקן DOT ותקן ECE 22-05 הגנו טוב יותר על הראש כתוצאה מספיגת אנרגיה טובה יותר.
תרכוש היכן שתרצה. ובמחיר הזול ביותר האפשרי.
אבל גוף ראשון עתיד מתחיל באות אלף. אני ארכוש. אני אקנה. אני אתמוך וכן הלאה. עד הזרבובית של הקומקום.
איללכא...וסובבו בגז
קניתי לפני מספר ימים קסדת שואי מאביזריון ויצא לי תכלס אפילו זול יותר מחו'ל (כשמוסיפים 17% מעמ)
אז עקרונות לא עקרונות , לי זה יצא משתלם יותר .
כמובן שהמחיר היה אחרי הנחה כזאת או אחרת , שזאת תרבות צרכנית מרגיזה שלעצמה.
תביאו בדיפולט את המחיר , ולא לחפש "פרייארים" שיפלו במחיר היקר , ואלו עם ה"כישורי מיקוח"/אנשים שבא להם יקבלו מחיר זול יותר .
בחו'ל אתה פשוט מגיע , לוקח מוצר , ומשלם