ציטוט נכתב במקור על ידי Steel צפיה בהודעה
וואו מעולה. זוכר את הימים שהייתי מזמין קסדות אראי מחול. חוסך 1500שח. ואז נכנס המכונת כסף של הטכניון
כמה שאתה קונה את הדגם היוקרתי ככה חוסכים יותר בפרופורציה. שמח לשמוע ששחררו את התהליך הזהו. מעניין שאישרו תקן dot ששווה לתחת. גם snell.
תקן DOT זה בעצם סידרה של תקנים רבים הנוגעים לתחבורה בארה"ב. או באריכות Department Of Transportation. מכיוון שאנחנו מדינה של תחמנים אנחנו לא מבינים את השיטה. איך יכול להיות שסימון תקן DOT הוא על ידי היצרן ולא על ידי משרד התחבורה? הרי כולם ירמו ויסמנו. אז זהו. שלא. תקן DOT זה עניין רציני ומי שייתפס מרמה את ה- Department Of Transportation יצטער על זה מאד.
הוויכוח על איכויות התקן מעולם לא הוכרע. מיעוט רוכבים נהרגים אך ורק מפגיעות ראש. במרבית המקרים בהם נהרג רוכב הפגיעה היא רב מערכתית. בצד הרך של הקסדות נמצא את תקן DOT, ואז התקן האירופאי ECE 22-05, התקן הבריטי BSI6658 והקסדות הקשיחות ביותר הן בעלות תקן סנל SNELL M2000/M2005. בכל התאונות שנחקרו לא מצאו הורג אחד כתוצאה מקסדה בתקן DOT. בעוד המחקר כן מצא שבתאונות לא קטלניות הקסדות הרכות יותר בתקן DOT ותקן ECE 22-05 הגנו טוב יותר על הראש כתוצאה מספיגת אנרגיה טובה יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Steel צפיה בהודעה
אני לא יקנה בארץ יותר. סורי. שנים היו מחירים גבוהים ועכשיו שפתחו אפשרויות פתאום מורידים מחירים. מה שאומר שלקחו מחירים גבוהים כי בא להם ואני לא יתמוך. גם לא חלקי חילוף או חלקים מקוריים כמו במטרו/עופר אבניר. לא הוגן. זה עסק רוצה כסף. לי יש את הכסף ולא מעוניין לקנות. Sorry not sorry בוכנה לבורגמן 400 ב ע.א. 609שח, .בחול 233 ובסביבות 65 שח משלוח. מיסים שמיסים. הם קונים את החלקים בהנחה מיפן. כלום לא קונה בארץ אם אני לא חייב. תורידו מחירים ונדבר. אם לא? אין בעיה.. לי יש אופציות.
תרכוש היכן שתרצה. ובמחיר הזול ביותר האפשרי.
אבל גוף ראשון עתיד מתחיל באות אלף. אני ארכוש. אני אקנה. אני אתמוך וכן הלאה. עד הזרבובית של הקומקום.

איללכא...וסובבו בגז