אני יגיד לך בדיוק מה יצא מזה... ואני מוכן להתחייב על זה.
גלים של פיגועים. עוד פעם. בתור ירושלמי זה כבר סטנדרט.
קורה איזה שטות כלשהיא ואז חצי שנה של כיף עם דקירות וכו'... עד הפעם הבאה.
אני יגיד לך בדיוק מה יצא מזה... ואני מוכן להתחייב על זה.
גלים של פיגועים. עוד פעם. בתור ירושלמי זה כבר סטנדרט.
קורה איזה שטות כלשהיא ואז חצי שנה של כיף עם דקירות וכו'... עד הפעם הבאה.
גם לי יש שיערות בתחת אבל אני לא חושף אותן בפניכם
(גילוי נאות אני מאד עצוב בעבודה מוקף בזומבים נון בינארים מטרוסקסואלים)
את השרשור הזה נשאיר לארפכשד.
בכלל לא נכנס להטחת דיעות ורוח פוליטית (כי זה לא המקום ואף אחד לא מקשיב בכל מקרה).
שמחתי שהציונות שכולנו מוקירים עוד מימי גן חיה על עיקריה וחזונה שקרם עור וגידים כנגד כל הסיכויים הורידה 50 ק"ג מיותרים וקיבלה תוספת של 60 כ"ס.
מי שרוצה להמשיך- מוזמן לכאן.
ויתרתי על יציאה מאוחר מאוד בלילה כי פאקינג קפוא והצטרפתי לאנשים הגיוניים ששותים קפה בתשע ולא לפני הזריחה. ארבעה עם אפריקה ואנוכי עם אפרכשד. לא היו הרבה הזדמנויות ללחוץ חוץ מקטע קצר בדרך אלון. התרשמתי שוב מהיציבות בתיקוני כידון ובלימה בתוך פניה. בגדול זה כלי שלא חי טוב בסל"ד נמוך וגם אני מאבד ריכוז די מהר בזחילה בקצב של מכוניות.
1580570410823.jpg
WhatsApp Image 2020-02-01 at 13.21.24.jpg
WhatsApp Image 2020-02-01 at 13.21.24 (3).jpg
WhatsApp Image 2020-02-01 at 17.22.37.jpg
טיפטף מדי פעם וקצת רוח חזקה. הצפון גדוש בחבורות רוכבים. אחה"צ כשירדתי מהמושב וצעדתי לכיוון הבית תפסתי את עצמי מביט לאחור על אפרכשד בהערכה רבה. פשוט מפלץ.
נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 01-02-2020 בשעה 18:29.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
1- לא נעלב.. למה להעלב?.. יש לי איזושהי חזקה עליך?, התחייבות בכתב?
2- עם היקיצה הטבעית שלך ב 4~5 בבוקר, יתאים לך בול הרכיבות שלהם לראות זריחות בכביש 90.. לי הרבה פחות - צריך להגיע אליהם למזרח י-ם/מעלה אדומים לפני היציאה מהשרון, וגם ככה עד שאני מתארגנת (כמו כוסית) אז אצטרך לקום ב 2 בלילה..
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
פחח, זה לא כלול בכלל בהתארגנות שלפני היציאה לרכיבה... הכלי נקי מתוקתק ומוכן כבר ערב לפני חביבי, וטל של הלילה??!?!?.. מה זה, אתה ממש חושב שהגרמני עומד לו ככה בחוץ חשוף לכיפת השמיים?. לא ולא, הוא עומד בחנייה מקורה מכוסה.
טל של לילה זה על פחית הליסינג שעומדת מוקצאת מחמת מיאוס בחוץ
מדובר באנשים מאוד בעייתיים כי גם אני מתארגן חיש קל.
גרוסו מודו, כשעה. לך תבוא לציון הקדושה לפני הזריחה כשהוובוס בגודל של קבוקים מהקור ועוד לדחות קפה סיגריה רק אחרי 40 דקות רכיבה.
מן פה לשם נסעתי לבדוק את הסטאפ עם מגן הרוח המקורי והספוילר. מרכיב את הסיני מעלה למצב גבוה ויוצא ל-4 למהירות שיוט. לא טוב, המשקף תקוע מול העיניים. קצת פחות רוח מקדימה ובראש, קצת יותר בצד. ביבנה מוריד את המגן לנמוך. משום מה נראה לי שהמצב הנמוך של המקורי זהה לגובה של ה R המקוצר במצב גבוה. יש הרבה רוח מהים ואני לא בטוח אם יש שיפור. לקראת הבית אני בקטע עם רוח גבית והיה סבבה גם ב 170. אחרי המבול נבדוק שוב. חושב כבר על השלב הבא. ללכת על ספוילר ממותג או להתפלל ש- GIVI מייצרים את המגן עם הספוילר שהיה ב NC גם לכתום שלי.
WhatsApp Image 2020-02-06 at 15.36.08.jpg
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021