4 הודעות ברצף בלי פסיקים ונקודות.
ממש לא נעים לקרוא ככה, סורי.
4 הודעות ברצף בלי פסיקים ונקודות.
ממש לא נעים לקרוא ככה, סורי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אז מה ההספק מנוע לרישיון a1 ?
שבוע טוב לכולם בסוף החלטתי לוותר על אופנוע כביש .
נורא רציתי נינגה 400 או cbr 500 אבל אני לצערי לא מרגיש מספיק מוכן והחלטתי לקנות כלי קל יותר בשביל להשתפשף קצת .
וקניתי קוואסקי klx 250 שנת 2013 ראיתי המון ביקורות טובות עליו והחלטתי לאמץ אותו איזה שנה ואז לעבור לאופנוע כביש שאני רוצה .
ועכשיו לשאלתי רוב הנסיעות שלי יהיו בכביש והצמיגים שיש באופנוע הם צמיגים 50 שטח 50 כביש ולפי מה שאני מבין הסיכוי להחליק בכביש גבוהה רציתי לדעת אם זה נכון ? ואם כן איזה צמיגים להחליף
קניית דו"ש כאופנוע ראשון זאת החלטה נבונה, בטח ובטח כשאתה לא מחפש לצאת לכבישים בין-עירוניים.
אלה אופנועים קלים לשליטה, גבוהים (שדה ראיה מעל התנועה), עולים מדרכות ובקלות ומתמודדים היאב עם אספלט חלק או שבור.
והכי חשוב - תוכל לרדת עם האופנוע לשטח קל - המקום שבו לומדים רכיבה הכי מהר ובמחיר הטעות הכי נמוך.
ה-KLX הוא לא מהטובים בקטגוריה, לא בכביש ולא בשטח.
במקומך הייתי קודם כל מסתכל על הכלים הבאים:
אם התקציב הוא סביב ה-15:
הונדה CRF250L.
למה? כי הוא פשוט, אמין, זול לאחזקה וקצת פחות חלש מה-KLX בכביש.
אם התקציב הוא 20-25:
ימאהה WR250R או סוזוקי DRZ400S.
למה?
כי שניהם עולים על ה-KLX בכל פרמטר כמעט: מנועים חזקים יותר, מתלים עדיפים ויכולת שטח עדיפה. שניהם גם נחשבים אמינים מאוד.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Matanbar26 לגבי האופנועים שנרשמו פה הלכתי וראיתי אני לא מרגיש מספיק מוכן חייב להשתפשף על אופנוע קל מבחינת משקל
לא הבנתי את ההיגיון מאחורי הצעד הזה.
אתה מציין בעצמך "רוב הנסיעות שלי יהיו בכביש" ו-"ואז לעבור לאופנוע כביש שאני רוצה".
איך מפה המסקנה שלך הייתה לקנות אופנוע שטח?
יש כל כך הרבה אופציות לאופנועי כביש למתחילים, חלקם אפילו נרשמו פה בשרשור.
Kkatov בדיוק זאת הסיבה רציתי אופנוע לא חזק מדי ולא מהיר.
אופנוע שיהיה קצת גבוהה .
אופנוע שיהיה לשנה שגם הביטוח הוא זול לעומת הכלים המדוברים.
ובעיקר אופנוע זול לאחזקה סך הכל כל הנסיעות שלי הם בתל אביב עובד בתל אביב ומדי פעם עושה סידורים ברמת גן בני ברק חולון בת-ים לא נסיעות רחוקות .
ובסך הכל רוצה להרגיש קצת אופנוע לפני שאני עובר לאופנוע גדול יותר וחזק יותר .
לא עניתם לי מה דעתכם לגבי הצמיגים ?
עשית אחלה בחירה. אופנוע קל וקל ומצוין להתחלה.
צמיגי 50-50 הם בעצם צמיגי כביש שאפשר לרכב איתם גם באיזה שביל כבוש מזדמן. בפינה הזאת אתה יכול להיות רגוע. למען הסר ספק תעלה צילום הצמיגים. אחת הבעיות בצמיגי 50-50 היא כשהם של חברה לא טובה, או שהצמיג עצמו הוא באיכות נמוכה, ואז אתה נוסע על פלסטיק ולא על גומי.