תפריד בין השורות - קשה לקרוא ככה.
מה השימוש העיקרי שלך? רק בכביש? עירוני בעיקר\בין עירוני? אוהב ספורט או רוצה לשייט בנוחות עם מתלים סופגים וארגז? הולך להרכיב הרבה?
שלום לכולם אני בן 37 יש לי רישיון על 500 סמק משנת 2000 לא רכבתי על אופנוע 15 שנה בערך היה לי אופנוע דרבי סנדה 50 וקטנוע . השאלה שלי היא כזאת החלום שלי בתור ילד היה אופנוע כבד אבל פעם לא היה אופנועים כמו היום נינגה בנפח 400 וyzfr3 בנפח 300 וcbr בכל מיני נפחים אני מעוניין לקנות לי אופנוע . ועכשיו לשאלתי אתם חושבים שכדאי פשוט לקנות אופנוע ולקחת אותו לאימונים בחניון ולאט לאט להתרגל אליו ו2 איזה אופנוע אתם ממליצים לי לקנות שהוא למתחיל כמוני אופנוע לא קיצוני כי קרעתי חוות דעת על הנינג'ה והימאהה והם נשמעים ממש חזקים לא איכפת לי לקנות יד שנייה כמובן אחרי בדיקות התקציב גג 30000
תפריד בין השורות - קשה לקרוא ככה.
מה השימוש העיקרי שלך? רק בכביש? עירוני בעיקר\בין עירוני? אוהב ספורט או רוצה לשייט בנוחות עם מתלים סופגים וארגז? הולך להרכיב הרבה?
השימוש העיקרי הוא להנאה בלבד . בכביש עירוני בעיקר מכיוון שהעבודה שלי בתוך העיר תל אביב ואני מתל אביב. מעדיף אופנוע כביש. לא מתכוון לשים ארגז . ולגבי ההרכבה לא הולך להרכיב הרבה
כביש עירוני בתוך תל אביב + אופנוע כביש =! הנאה.
אתה רוצה ניידות נוחה בת"א? קנה קטנוע קטן.
רוצה להינות מהאופנוע? צא איתו מחוץ לעיר, בטח שמחוץ לת"א.
תשמע, יש מזוכיסטים פה ושם אבל להנות בפקקים עם אופנוע כביש לי אישית לא מסתדר.
הכבישים היום לא מה שהיו לפני 15 שנה. בכל שנה עולות 100000 מכוניות חדשות על הכביש. בונים פה רכבות קלות, אין מקום בכבישים.
קיצור, הבנת. הכל טוב, רק מציע לשנות ייעוד.
תקשיבו אני מבין מה שאתם אומרים אבל כמו שאמרתי בהתחלה החלום שלי בתור ילד היה אופנוע כבד . אני גר בתל אביב ועובד בתל אביב . אני בטוח שברגע שיהיה לי את הביטחון ושליטה כמו שהיה לי שהייתי צעיר יותר אין לי ספק שאצא לכבישים הפתוחים להנאתי . סליחה שלא הסברתי את עצמי טוב יותר . עכשיו לגבי האופנוע מה אתם ממליצים ?
ברוך השב לתחום!
לפי דעתי, חפש לך נינג'ה 300 שמור, יישאר לך עודף נאה לציוד מיגון. אופנוע מאוד מהנה, בייחוד בעיר, מנוע עם סל"ד גבוהה ותחושה ספורטיבית.
מכיוון שרוב הנסיעות עירוניות הייתי הולך על איזה נייקד קליל..
duke390, cb300r\500f, mt03 וכו'...
אם אתה נמשך דווקא לאופנועי כביש פול פיירינג אז גם יש לך מלא:
cbr300\500\r3\rc390\ninja 300\400 וכו'..
מהפולפיירינגים נראה לי הייתי לוקח את הנינג'ה 400. הוא קצר תשבוחות רבות.
תודה רבה על התגובות מה דעתכם על הסוזוקי הgsxr 250 לפי מה שאני קורא הוא אופנוע טוב למתחילים לא חזק מדי וגם הביטוח יעלה פחות
אני לא מכיר אותו אבל ראיתי עליו ביקורות לא טובות כמו זו:
https://www.youtube.com/watch?v=1mHTir_E_FM
היה לי gsx250r. אופנוע מעולה בלי קשר ל"מתחילים" או לא. הכוח מספיק לא רק כדי לחיות, אלא גם כדי להינות. התנהגות טובה (כיף בנס הרים).
וכמובן חייב לומר מילה טובה על איכות החומרים, ההרכבה שלהם, וגימור הצבע - הכל ברמה של הגדולים.
המידות שלו מצויינות. אני 185 על 85 קילו והרגשתי נוח והיה לי מלא מקום. לשם השוואה הנינג'ה 400 (שהרבה מהוללים אותו) הרגיש לי צפוף, ועם איכות בניה של צעצוע אחרי ה gsx250 שלי.
לא הייתי מקשיב יותר מידי ל"ביקורות המומחים". הבחור בוידאו שצורף פה במיוחד הוא פשוט ליצן. אפילו על המדבקה הוא ירד..
אני בעצמי חדש בתחום אז לא יודע כמה ידע יש לי לתת. בכל מקרה האופנוע שלי(ראשון) הוא ktm Duke390 2017 ואני מרוצה ממנו בטירוף אמנם אין לי כל כך למה להשוות אבל יכול להגיד שמצד אחד הוא מרגיש לחלוטין חזק מספיק לאופנוע ראשון אבל בו זמנית אני יכול להגיד שכל אופנוע בנפח קטן ממנו כדוגמת 250 סמק ומטה למיניהם הייתי ממצא אותם ממש מהר ומרגיש צורך להשתדרג בנפח ובכח.
אני עדיין לא עשיתי כלום ממש בבאסה כל השבועיים האלה תכננתי לקחת איזה 2 שיעורים להתרגל בגלל מזג האוויר לא יצא לי מקווה שבשבועיים הקרובים כבר אהיה אחרי הכל עושה רושם אני הולך או על נינגה 400 או cbr 500 או r3
דרך אגב ראיתי בכמה מקומות נינגה 650 שמתאים לרישיון שלי a 1 אתם יכולים להסביר לי את זה בבקשה ?
שמע איזה קטע גם אני במצב שלך לא רכבתי ים זמן על אופנוע ואפילו קבעתי שיעור אבל בגלל מזג האוויר זה התבטל תשתף איך מתקדם לך סתם מסקרנות מעניין איזה אופנוע תביא אני דווקא נדלקתי על הgsxr250 אבל הבעיה שאין משומשים רק חדשים