נכתב במקור על ידי alexsupreme זה אומר שחברות ביטוח לא יוכלו להתנער מתשלום ושתאונות שקורות בשול לא אוטומטית יחשיבו את רוכב דו"ג כגורם התאונה? לא. זה אומר שנסיעה בשוליים לא אמורה לעלות לך 250 שקל כל פעם ששוטר רואה אותך.
Ducati Multistrada 1100 Alfa Guiletta 1.4 Manual
נכתב במקור על ידי KKatkov לא. זה אומר שנסיעה בשוליים לא אמורה לעלות לך 250 שקל כל פעם ששוטר רואה אותך. אז זו סה"כ המלצה חמה לשוטרים להתעלם מעבירה על החוק?
נכתב במקור על ידי alexsupreme אז זו סה"כ המלצה חמה לשוטרים להתעלם מעבירה על החוק? בדיוק. אבל תמיד היו יכולים אם רצו לתת קנס. פשוט לא עשו את זה (כמעט).
נכתב במקור על ידי alexsupreme אז זו סה"כ המלצה חמה לשוטרים להתעלם מעבירה על החוק? כן. נשמע מדבריך שהיית רוצה שהחוק שאוסר נסיעה בשוליים יאכף?
נכתב במקור על ידי KKatkov כן. נשמע מדבריך שהיית רוצה שהחוק שאוסר נסיעה בשוליים יאכף? הייתי רוצה שכל החוקים יאכפו וכל מי שלא מאותת יורד מהכביש, אבל חלומות ומציאות לחוד
נכתב במקור על ידי alexsupreme הייתי רוצה שכל החוקים יאכפו וכל מי שלא מאותת יורד מהכביש, אבל חלומות ומציאות לחוד אז אתה רוצה שיורידו אותך מהכביש? וכן, אני מבטיח לך שמדי פעם אתה לא מאותת.
חוקי הפורום