תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: מחפש אופנוע A1 לגובה נמוך..

צפייה משולבת

Junior Member

מחפש אופנוע A1 לגובה נמוך..

אהלן, אני מחפש אופנוע עם הגבלה A1.. הבעיה שלי היא הגובה שלי.. 164.
    כיום אני עם 250 GD של יוסאנג וגובה מושב שלו 780 שמיציתי את היכולות לאחר חצי שנה. הגובה בדיוק בשבילי שם.
    מחפש לקנות A1 עם צמיג של 170+ כמו:
    MT07 (הכי פחות מועדף עליי) עם גובה מושב של 805
    DUCATI 796 גובה מושב 805
    SHIVER 750 גובה מושב 810. הלכתי לראות את השיבר אצל מישהו שמוכר ועליתי עליו והוא די גבוה בשבילי..
    יש עוד הצעות?
    מחפש נייקדים או סופרספורט.. לא כזה מקובע
    יודע שיש אנשים שמספיק להם רגל אחת על הכביש אבל זה לא כלכך ריאלי ונוח בשבילי ואני לא רוצה להתפשר למשל אם אצטרך להזיז את הרכב אחורה ברמזור או משהו כזה לרדת מהאופנוע בשביל זה..
    רציתי לדעת אם מישהו יש פיתרון או אופנוע נמוך בA1 עם צמיג 170 ומעלה ברישיון?
    או הנמכה של אופנוע מבלי לשים קיט של 5אלף+?
    או עוד הצעות יתקבלו בברכה.. תודה רבה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior96 צפיה בהודעה
    אהלן, אני מחפש אופנוע עם הגבלה A1.. הבעיה שלי היא הגובה שלי.. 164.
    כיום אני עם 250 GD של יוסאנג וגובה מושב שלו 780 שמיציתי את היכולות לאחר חצי שנה. הגובה בדיוק בשבילי שם.
    MT07 (הכי פחות מועדף עליי) עם גובה מושב של 805
    DUCATI 796 גובה מושב 805
    SHIVER 750 גובה מושב 810. הלכתי לראות את השיבר אצל מישהו שמוכר ועליתי עליו והוא די גבוה בשבילי..
    יש עוד הצעות?
    מחפש נייקדים או סופרספורט.. לא כזה מקובע
    יודע שיש אנשים שמספיק להם רגל אחת על הכביש אבל זה לא כלכך ריאלי ונוח בשבילי ואני לא רוצה להתפשר למשל אם אצטרך להזיז את הרכב אחורה ברמזור או משהו כזה לרדת מהאופנוע בשביל זה..
    רציתי לדעת אם מישהו יש פיתרון או אופנוע נמוך בA1 עם צמיג 170 ומעלה ברישיון?
    או הנמכה של אופנוע מבלי לשים קיט של 5אלף+?
    או עוד הצעות יתקבלו בברכה.. תודה רבה
    הפחד שלך חסר משמעות. אני בגובה שלך. בשום אופנוע אתה לא תגיע עם 2 רגליים בכיף לקרקע ובטח שלא תוכל לעשות רוורס בקלות.
    למד לשלוט באופנוע, התרגל לעמוד כשרגל ימין על בלם אחורי ורגל שמאל על הרצפה. אלא אם אתה שליח בתור העיר אתה כמעט לא מבלה זמן בעמידה וחבל לקחת שיקול שכזה. עשרות אלפי ק"מ שרכבתי ולא יצא לי להזיז את האופנוע/קטנוע(משלוחים) רוורס בלי סיבה מיוחדת. כשחייב רוורס, מושכים את האופנוע לפני שעולים עליו..

*אופנועראשון שלי היה mt09, גובה מושב 82 סמ. רכבתי על כלים שונים והגל אותו חרא. אם תרצה 1200 אדוונצר כלשהו או סופרמוטו אז מומלץ לבחון את העניין.
    1000RR

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי naked צפיה בהודעה
    הפחד שלך חסר משמעות. אני בגובה שלך. בשום אופנוע אתה לא תגיע עם 2 רגליים בכיף לקרקע ובטח שלא תוכל לעשות רוורס בקלות.
    למד לשלוט באופנוע, התרגל לעמוד כשרגל ימין על בלם אחורי ורגל שמאל על הרצפה. אלא אם אתה שליח בתור העיר אתה כמעט לא מבלה זמן בעמידה וחבל לקחת שיקול שכזה. עשרות אלפי ק"מ שרכבתי ולא יצא לי להזיז את האופנוע/קטנוע(משלוחים) רוורס בלי סיבה מיוחדת. כשחייב רוורס, מושכים את האופנוע לפני שעולים עליו..

*אופנועראשון שלי היה mt09, גובה מושב 82 סמ. רכבתי על כלים שונים והגל אותו חרא. אם תרצה 1200 אדוונצר כלשהו או סופרמוטו אז מומלץ לבחון את העניין.
    תודה קודם, ותשמע, אני גר בתל אביב.
    היום עם היוסאנג שלי לא חסרות פעמים כשאני מתמרן בין רכבים בפקק מטורף וכדי לזוז לפעמים צריך גם למשוך את האופנוע אחורה כדי לעקוף את הרכב.. במצב שהם עומדים אני מתכוון והם צמודים אז כדי לעקוף מצד שונה.
    עוד משהו למשל בפרסה בכל מני רחובות..
    לא כזה נוח..
    רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהו

Senior Member
    למה אתה מתעקש על צמיג 170+?
    אתה יכול למצוא אופנועים כמו הZ400 או הSV650 שיתאימו לגובה שלך (מושב 780 מ"מ) אבל הצמיג האחורי שלהם טיפונת צר יותר.
    אם אתה גמיש בסוג אופנוע אז יש גם קאסטומים/קרוזים עם מושבים נמוכים מאוד כמו הרבל 500 והוולקן 650 שיאפשרו לך להניח שתי רגליים שטוחות על הכביש.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מצטרף לדיעה של נייקד.
    אני בשיא אוני הייתי בגובה שלך. היום פחות.
    מעולם לא הפריע לי. אופנועי קאסטום נמוכים שבהם מגיעים לרצפה ניתן לגרור רברס בקלות, הם במילא אופנועים שקשה להשתחל איתם.
    לגבי סיבוב במקום, יש שיטות אחרות (היום עם הabs זה יותר קשה).

Junior Member
    האופנועים שמגיעים עם צמיג 150/160 נמצאים בלבל שונה לגמרי מאופנועים שמגיעים סטוק של צמיג רחב.. באלי להתקדם משמעותית ולא להתקדם בקצת.. גם מבחינת יציבות של הצמיג וכוח יותר חזק של האופנוע.. קאסטום וכו לא מושכים אותי..
    ואיזה שיטות יש עוד לגבי סיבוב במקום? לנעול גלגל אחורי בסיבוב? לא שיטה ריאלית אם זו כוונת המשורר

Member
    מצטרף להמלצה על Sv650
    (גילוי נאות אני איתו)
    הוא צר ונמוך ניראלי הכי נמוך בקטגוריה, אני אמנם 1.75 אבל מגיע עם 2 רגליים לקרקע וברכיים לא נעולות ככה שאתה תסתדר.
    מבחינת כוח הוא ראש בראש עם ה07, הכוח שלו יותר לינארי ומתון אבל האצות חזקות יש וסוגר 220.
    לגבי רוחב הצמיג, שטויות במיץ.
    אצלי יש פיילוט רוד 5 של מישלין, יש אחיזה מטורפת ופידבק מעולה ברכיבה, במיוחד בהשכבות.
    זה לא הרוחב קובע אלה איכות הצמיג.
    אם אתה מחפש בשביל הפוזה, את אף אחד זה לא מעניין אולי ילדים.

Senior Member
    אם אף אחד לא נוגע בנושא, אני מניח שאני אהיה זה שישאל - אתה באמת חושב שחצי שנה נסיון על 250 זה מספיק בשביל לקפוץ לאופנוע בנפח 700? אם ה-250 פשוט לא מספיק ליומיום, תחפש לך 400-500 סמ"ק, תישאר עליו עוד שנה וחצי-שנתיים, תשדרג רשיון ואז יהיה לך אופנוע לא מסורס בניגוד למה שאתה יכול לקנות עם A1 (אלא אם התכנון הוא להסיר את ההגבלה באופן לא חוקי, ואז אני בכלל לא רואה את ההגיון)

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    רק אני שמתי לב לפרמטר העיקרי בבחירת אופנוע?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    תנסה BMW F750GS מוגבל A1 מונמך + מושב מונמך גובה מושב 75. אופנוע חלום