חפש אולי NC750X משנתון נמוך (2014 נראה לי הכי נמוך),
ביד 2 הם מפורסמים בסביבות 25-29, אולי יש אפשרות ללחוץ.
לחלופין - דבר עם big boys toys, אולי יהיה להם עסקה מעניינת בשבילך..
הבוקר הייתי בחיפה להסתכל על NC700X. כל המנוע מכוסה שמן והבחור טען שהשתחרר צינור בשישי והוא לא הספיק לשטוף. כן, ואני אופרה וינפרי. לחצתי לו את היד בטענה שראיתי כל מה שהייתי צריך, ויצאתי לדרך.
עכשיו אני שוקל את הצעדים שלי הלאה ואשמח לעזרה. כרגע כידוע אני רוכב על העז שלי, GS500 חביב שבכל מה שקשור לאמינותו יש לי ראש שקט, לכן אני ממש לא ממהר ללחוץ על ההדק ולקנות נבלה.
הבחירות שלי נעשות בעיקר משיקולים של עלויות אחזקה, אמינות ואם אפשר - קצת לנפש. לא אכנס יותר מדיי לפרטים אבל כרגע אני בשנת חופש מהתואר ובקיץ מתכוון לעבור ללמוד במקום אחר. תמהיל הנסיעות - מנהלתי ב-95 אחוז. 35 ק"מ הלוך, 35 ק"מ חזור. הדגש הוא על מרווח טיפולים גדול (החל משמן מנוע ועד למרווחי שסתומים), קלות יחסית לאחזקה עצמית, צריכת דלק נמוכה (העז עושה 1 ל-20 בממוצע, גם בזה אני רוצה לחסוך). צריך שיהיה נוח ל-1.90 שלי ולא צפוף להחריד בהרכבה (על העז סביר, תלוי במורכבת). יכולת לשים ארגז מבלי שזה יהיה פשע נגד האנושות. ABS והזרקת דלק - עדיפות גבוהה. יכולת השתחלות בפקקים ברמה סבירה עד טובה (העז - כמו קטנוע)
לא מחפש יומרות ספורטיביות, לא צריך הספק תלת ספרתי (כנראה שה-NC כבר אומר מספיק בנוגע לכיוון החשיבה). מנוע שעובד בסל"ד נמוך ככל האפשר. אם זורקים את הלב לבפנים - 4 בשורה לא ממש מדבר אליי, פנסים עגולים ומושבים שטוחים זה הכיוון, בזה כמובן אפשר להתפשר, רק שעם רובוטריקים סיימתי בערך בכיתה ד'.
התקציב - כ-20 אלף שקלים. מעדיף פחות ולא יותר. את העז קניתי בקצת יותר מחצי מזה ולמרות שעברה יישור קו וחלקים הוחלפו, אני חושב של-20 לא הגעתי. לא רוצה לתקן נבלות ישנות, רק להניע ולנסוע. נפח - מעל 500, אחרת הייתי רוכב על העז עד שהמנוע יחזיר את נשמתו למגרש הגרוטאות הגדול בשמיים, משפץ וממשיך לרכב
אז מה יש לנו? ורסיס וחבריו שחולקים את מנוע החתול בשק ירדו מהפרק. ויסטרום - כיוון מעניין, הקילומטראז' קצת מדאיג אותי בתקציב אבל מעבר לזה הם נראים מתאימים סה"כ ועם רקורד אמינות נפלא, מה גם שאני מעדיף לזרוק עוד 10 שקלים לדלק מ-1500 לחלק פה ושם שנשבר.
נייקדים - סביר להניח שעברו חיים לא קלים, לא האידיאל להרכבה, וגם - רכבתי עד כה רק על נייקדים,. רוצה לטעום כיוון אחר.
קרוזר דוגמאת אינטרודר 800 או VN800/900 - מבחינת עלויות אחזקה שוטפת דווקא הופתעתי לטובה, אבל מהירות השיוט נמוכה מהעז ובכל פעם שרכבתי על אחד, בארץ או בחו"ל, נשאר אותו טעם לוואי - מגניב, לא בשבילי. מה גם שזה די משליך את יכולת ההשתחלות מהחלון.
אדוונצ'רים ישנים דוגמאת TDM, וראדרו וכו' - גם אם האופנוע במצב טוב, מיסב פה, בולם שם ואנחנו מתחילים לצבור סכומים לא רעים.
אני מפספס משהו? ויסטרום וזהו? לחכות לעוד NC בתקווה? "עזוב אותך, מובי רוצחעת"?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
חפש אולי NC750X משנתון נמוך (2014 נראה לי הכי נמוך),
ביד 2 הם מפורסמים בסביבות 25-29, אולי יש אפשרות ללחוץ.
לחלופין - דבר עם big boys toys, אולי יהיה להם עסקה מעניינת בשבילך..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
יש בחוץ שוק של קונים, המון המון אופנועים למכירה לא נדיר למצוא אופנועים מתחת למחירון בהרבה.
NC 750 לא כלי שנמכר בקלות ובטרייד חותכים אותם חזק, לכן חפש אחד כזה שמנסה למכור בוא עם כסף
מזומן וצא עם האופנוע.
ביד 2 יש כרגע 750 למכירה ב-22
הונדה NC750Xדו שימושי
2013[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.5)]שנה
3[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.5)]יד[/COLOR]
650[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.5)]סמ"ק[/COLOR]
[/COLOR]
22,000 ₪
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.5)]לחצו לפרטים
[/COLOR]
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנים, הלינק שלך לא עובד והיחיד ביד 2 במחיר הנקוב הוא אינטגרה תועה שאיבד את הדרך למדור הקטנועים.
אין לך סיבה להתייאש.
על פניו הNC תפור עליך.
מבחינת תקציב ( לא נכנס לך לכיס פשוט לדעתי) לפעמים שווה למתוח קצת את היד ולהוסיף כמה שקלים לכלי שמור וחדש יותר.
אני לא יודע לגבי מצב השוק של הNC אני כן יכול לומר שיש לא מעט מהם וזה לטובתך כקונה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מעולם לא קניתי שם, אני רק עוקב אחריהם דרך הפייסבוק מידי פעם, וגם חברים שקנו שם.
ההתרשמות של כולם שלא מנסים לדחוף לך כלים שאתה לא צריך, ימצאו לך כלי שיתאים.
20 אש"ח זה קצת נמוך ל-750, ו-700 אין כרגע למכירה (יש עם ק"מ מעל 100, שלכלי כזה זה לא הרבה, ותוכל להתמקח למחיר טוב), אבל אני מאמין שתוכל להגיע עם חלק מה-750 למחיר קרוב ל-22. למשל: https://www.yad2.co.il/s/c/hgdjh1
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושני, הלינק שלך שולח אותי לדף שבו נמצאים כל ה-750, לא לאחד ספציפי.
לוקי -לא מתייאש. אם יהיה כלי שתפור עליי ב-22 זה לא הדיל ברייקר. למדתי כבר מהעז שסבלנות זה שם המשחק וראיתי לא מעט נבלות לפני שמצאתי אחת שאפשר לקרוא לה אופנוע, לא מצטער על זה לרגע.
דודי - 100 אלף זה מוצא אחרון, וה-750 ששלחת הוא עם תמונה אחת וגם מחיפה. אני אשדודי, אז אני לא ממהר לעשות את הנסיעה הזו. ממודעה אפשר לראות הרבה לגבי הכלי, ואני בוחר פה בפינצטה.
אדבר עם שי מביג בויז, על הדרך אעשה סיבוב על ה-750.
עכשיו כסיימת עם העז אולי תתחיל לחשוב על גמל (טנרה 660)
מה עם ויסטרום 250 בן שנה?
ייכנס לך בתקציב. אמור להיות אמין וזול לתחזוקה. בהמשך כשתסיים את התואר ויתפנה לך כסף תחזור לרכוב על כלי חזק יותר
דאבל פוסט, בגרסאת הטלפון לא ניתן לערוך
קובי - גמל גם לא ממש בתקציב. יכולות השטח שלו בהחלט יפתחו לי עוד עולם, אבל מה שיש אפילו קרוב לתקציב אלה כלים שנושקים למאה אלף ואני לא יודע כמה עוד מנוע סינגל גדול יכול להפיק, בהתחשב בזה שאני מתכנן לתפור עוד 80 אלף עליו לפחות
לאור הגובה שלך - טנרה 660.
אם אתה רוצה, אקשר אותך עם בחור שמוכר אחד שראיתי ולא קניתי (לא כי האופנוע לא טוב, נהפוך הוא).
אומנם המחיר שבו הוא מוכן לשחרר מעל התקציב שלך, אבל לא בהרבה.
קבלתי גם אופציה לויסטרום 2012 מיד ראשונה ועם ק"מ מצחיק, אבל זה כבר עובר את התקציב שלך משמעותית.
אם הכלים האלה מעניינים אותך, אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ ואחלוק איתך את אנשי הקשר.
הרצון שלך לחסוך בקניה ולרכוש אופנוע מתחת ל-20 יהיה עייף כמעט בוודאות, אלא אם תלך על ורסיס ותתפלל שלא תחטוף את בעיית השסתומים (כאופציה, תחליף אותם יזום. עניין של 2000-3000 שקל להערכתי). כל אופנוע שיש לו רקורד אמינות מכובד עולה יותר בשוק היד שניה, כי זה מעלה אוטומאטית את הביקוש לדגם (ע"ע קורולה).
עריכה:
אני אחזור ואדגיש את הנקודה שלי, למקרה שהיא לא ברורה מספיק.
אין טעם לרכוש ב-18 אופנוע 2008 עם 100 אלף ק"מ, כשב-28 אפשר לרכוש אופנוע 2015 עם 40 אלף.
זה פשוט לא חכם. 1500 שקל לשנה על הכביש - זה כל-כך זול יחסית לבלאים שאתה נמנע מהם.
כשמדובר בדגם נדיר ומיוחד, אפשר להבין קניה של מודל ישן במצב טוב.
אבל באופנועים כמו טנרה, ורסיס או ויסטרום? סלח לי, לא מצליח להבין את ההיגיון.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 16-12-2019 בשעה 14:27.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual