עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 31

אשכול: מחפש רעיונות לעבודה עד הקיץ

צפייה משולבת

Senior Member

מחפש רעיונות לעבודה עד הקיץ

היי חברים.
    עקב היותי בשנת חופש מהלימודים, אני רוצה בזמן הזה למצוא עבודה אחרת. כרגע עובד במשמרות בתחנת דלק, מה שהסתדר לי יופי עם הלימודים אבל עכשיו במשרה מלאה זה לא מתאים לי (בעיקר מבחינת השכר).
    אז מה אני מחפש - לא מינימום, לא לילות. לצאת עם לפחות 7 בחודש. אין לי בעיה לעבוד בשבתות/חגים. בן 24, יודע אנגלית/עברית/רוסית, כולן רמת שפת אם (ברוסית קצת מתקשה בכתיבה).
    רשיון לאופנוע 4 שנים, דרגה A, לרכב אין לי. נסיון במוזיקה, ספציפית גיטרות וכל הקשור אליהם, מנגן כעשור. שירותיות גבוהה.
    העדפות - לא מלצרות (אלא אם אגלה שזה ממש, ממש רווחי), לא מפעלים או עבודה פיזית מאוד. הייתה מחשבה ללכת לשליחויות אבל זה נשמע מסוכן ועם תנאים מפוקפקים. גם הרעיון של מוכר בחנות ציוד כלי נגינה או אופנועים עומד על הפרק, נשאלת שאלת השכר. אם אוכל למצוא משהו שאוכל להמשיך בו במהלך הלימודים זה יהיה מעולה.
    מאזור אשדוד. אשמח לכיוונים , הכוונות, המלצות וכו'.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    מה אתה לומד? אולי אפשר ללכת משהו בכיוון כעבודת סטודנט.. בדר"כ זה יותר כסף מהעבודות low level הרגילות.
    שליחויות אכן מסוכן אבל כסף טוב ודי גמיש מבחינת שעות. אפשר להרוויח יפה אם עובדים טוב במקום עם טיפים.
    עוד רעיון זה מכירות, ולא של אורנג' וכאלה אלא דברים יותר יקרים, רכבים, חופשות וכאלה.. אז מקבלים עמלות יפות על כל מכירה ואפשר להגיע למשכורות טובות.
    דוברות, אבטחה, נציג.
    qa יכול להיות מגניב, אבל ידרוש ממך לעשות איזה הכשרה של כמה חודשים. מצד שני תרוויח הכי הרבה ויש מצב שתוכל לעבוד בזה גם בלימודים בחצי משרה ולהרוויח טוב.
    בגדול הדבר העיקרי שהייתי מתמקד בו זה שתרוויח כמה שיותר, בשאיפה מעל ה10, כל השאר די משני.

Senior Member
    לומד ביולוגיה, עובר לביולוגיה ימית עם דגש על מחקר, בתחום הזה כסטודנט לתואר ראשון קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו במקצוע, כשרוב המקומות מחפשים במינימום מאסטרנט.

לגבי שליחויות - הדאגה שלי, בין היתר, היא להתחיל בחורף. אני גם על האופנוע הפרטי שלי לא רוכב בגשם כבד, אז על קטנוע 125? נשמע כמו משימת התאבדות. במידה וכן אשקול - על איזה מקומות מומלץ להסתכל? ג'פניקה/דומינוס וכאלה? שליחויות כלליות?

מכירות - הייתה המחשבה לחפש סוכנות אופנועים לעבוד בה, השאלה עד כמה זה רווחי.

לגבי qa - שמעתי את המונח עשרות פעמים אבל לא מה הוא אומר, אפשר הסבר?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    לומד ביולוגיה, עובר לביולוגיה ימית עם דגש על מחקר, בתחום הזה כסטודנט לתואר ראשון קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו במקצוע, כשרוב המקומות מחפשים במינימום מאסטרנט.

לגבי שליחויות - הדאגה שלי, בין היתר, היא להתחיל בחורף. אני גם על האופנוע הפרטי שלי לא רוכב בגשם כבד, אז על קטנוע 125? נשמע כמו משימת התאבדות. במידה וכן אשקול - על איזה מקומות מומלץ להסתכל? ג'פניקה/דומינוס וכאלה? שליחויות כלליות?

מכירות - הייתה המחשבה לחפש סוכנות אופנועים לעבוד בה, השאלה עד כמה זה רווחי.

לגבי qa - שמעתי את המונח עשרות פעמים אבל לא מה הוא אומר, אפשר הסבר?
    מאיפה אתה בארץ?
    ממש לא חייב תואר שני בביולוגיה כדי לעבוד בתחום. אתה יכול ללכת על תפקיד של עוזר מחקר (מה שידבר יותר עם הכיוון העתידי שלך) או טכנאי (לא כזה שמתקן דברים, אלא יותר ה'פועל השחור' של המעבדה). לרוב יש מחסור בעובדים כאלו, כי כל אחד רוצה להיות מינימום מנהל של זאוס, ואם יש לך ידיים טובות (שוב לענייני מעבדה) אז אתה יכול להיות נכס למעבדה. אתה יכול לחפש משהו בתחומים שלא בהכרח רק ביולוגיה אלא גם כימיה ואפילו מעבדות רפואיות,אם בכלל לחפש משהו באקדמיה. שוב, אתה כנראה לא תקבל יותר מידי סמכויות (בהתחלה לפחות) אבל אם תהיה טוב תגלה שהתואר הוא בהרבה מקרים רק חת'כת נייר.

תנסה לעבוד בתן ביס או בוואלט...גם נחמד מאוד מבחינת תנאים, שכר ...

Nasty.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי artyomSVG צפיה בהודעה
    תנסה לעבוד בתן ביס או בוואלט...גם נחמד מאוד מבחינת תנאים, שכר ...

Nasty.
    כרעיון. העניין הוא שראיתי אותם רק במרכז ופחות באזור שלי. זה גם מצריך לעשות משלוחים עם האופנוע הפרטי שלי? או שיש קטנוע/,אופנוע של החברה?

Senior Member
    כרעיון. העניין הוא שראיתי אותם רק במרכז ופחות באזור שלי. זה גם מצריך לעשות משלוחים עם האופנוע הפרטי שלי? או שיש קטנוע/,אופנוע של החברה?
    בתור אחד שבדק לגבי תן ביס, גט דלברי וולט.
    תן ביס:אתה שכיר של החברה אבל עם הקטנוע שלך, הם נותנים ביטוח צד ג' בלבד.
    גט דלברי ו-וולט: אתה צריך להוציא חשבוניות (כלומר אתה עצמאי על כל המשתמע מכך או שמצאת מישהו שיוציא לך חשבוניות), אין ביטוח משום סוג וגם פה אתה על הקטנוע שלך.

מהניסיון שלי בשוק העבודה:
    בלי תואר זה או מכירות או מלצרות.
    במכירות תוכל להגיע לשכר גבוה++ אם אתה טוב בזה.
    מלצרות גם אבל זה פיזי.
    עוד אופציה זה ברמן.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה

מעניין. אני איש DevOps ואין לי תואר...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מעניין. אני איש DevOps ואין לי תואר...
    בסדר נו, ואיינשטיין נשר מהתיכון ומארק צוקרברג הפסיק את לימודי התואר.
    תמיד תמצא מישהו שהוא היוצא מן הכלל.
    אבל רק בשביל הקטע, לך לאתרי/אפליקציות "דרושים" ותראה שדרישה מינימלית לרוב המשרות זה תואר או לפחות קורס רלוונטי.
    כמובן שבעולם האמיתי תואר זה חרטא (בטח בדור הזה של המכללות הפרטיות) אבל זאת דרישה של מעסיקים.
    האם זה אומר שאי אפשר בלי תואר? אפשר, אבל השכר ההתחלתי יהיה כנראה נמוך מה שלא רלוונטי לעבודה לתקופה קצובה.

מכיוון שהפות"ש עצמו ציין שמדובר בעבודה זמנית והמטרה למקסם רווחים אז או מלצרות,מכירות או שליחויות.
    יכול להציע גם עבודה בבניין אבל זה ממש פיזי (מה שנפסל ע"י הפות"ש).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    תן ביס:אתה שכיר של החברה אבל עם הקטנוע שלך, הם נותנים ביטוח צד ג' בלבד.
    גט דלברי ו-וולט: אתה צריך להוציא חשבוניות (כלומר אתה עצמאי על כל המשתמע מכך או שמצאת מישהו שיוציא לך חשבוניות), אין ביטוח משום סוג וגם פה אתה על הקטנוע שלך.

במכירות תוכל להגיע לשכר גבוה++ אם אתה טוב בזה.
    מלצרות גם אבל זה פיזי.
    עוד אופציה זה ברמן.
    ממש לא מסכים, יש כ"כ הרבה עבודות שלא מחייבות תואר או שהתואר פשוט לא רלוונטי, בימינו הניסיון וכל מיני קורסים עולים על רוב התארים, גם בהייטק כבר התואר פחות רלוונטי.
    Tracer 900

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    ממש לא מסכים, יש כ"כ הרבה עבודות שלא מחייבות תואר או שהתואר פשוט לא רלוונטי, בימינו הניסיון וכל מיני קורסים עולים על רוב התארים, גם בהייטק כבר התואר פחות רלוונטי.
    אין לבחור ניסיון (לפחות במשהו פרקטי, לא מזלזל) או איזשהו קורס רלוונטי.
    לדבריו, התואר שלו גם לא רלוונטי כרגע.
    אז ההצעה שלי עומדת בעינה, כל עבודה אחרת תדרוש ניסיון/תואר/קורס רלוונטי.

תן ביס נותנים קטנוע שלהם אבל רק באיזור תל אביב וגם השכר יורד משמעותית ל35₪ במקום 50₪ (עם קטנוע שלך) בסהכ הכל בסדר שמה מבחינתי

אני מבסוט.

Nasty.

Senior Member
    לעבוד עם הכלי שלי פחות רלוונטי, אני לא מעוניין לתפור ק"מ על האופנוע הפרטי שלי או לקנות ולתחזק קטנוע נטו בשביל משלוחים.

אז בינתיים הבנתי שמלצרות או מכירות זה הכיוון. יש עוד הצעות מעניינות?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    כסטודנט ממליץ לך על אבטחה - יתן לך גם אפשרות ללמוד ( בחלק מן המקומות גם בזמן המשמרת).

הבן שלי עובד בהתקנות אלומניום ( בן 16) בחופשים.
    הוא מקבל כ300 שקל ליום ואף יותר לפי גודל העבודה ( בדרך כלל מסתכם בכמה שעות ).
    מה שכן זו עבודה קשה ( סבלות ).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    היי חברים.
    עקב היותי בשנת חופש מהלימודים, אני רוצה בזמן הזה למצוא עבודה אחרת. כרגע עובד במשמרות בתחנת דלק, מה שהסתדר לי יופי עם הלימודים אבל עכשיו במשרה מלאה זה לא מתאים לי (בעיקר מבחינת השכר).
    אז מה אני מחפש - לא מינימום, לא לילות. לצאת עם לפחות 7 בחודש. אין לי בעיה לעבוד בשבתות/חגים. בן 24, יודע אנגלית/עברית/רוסית, כולן רמת שפת אם (ברוסית קצת מתקשה בכתיבה).
    רשיון לאופנוע 4 שנים, דרגה A, לרכב אין לי. נסיון במוזיקה, ספציפית גיטרות וכל הקשור אליהם, מנגן כעשור. שירותיות גבוהה.
    העדפות - לא מלצרות (אלא אם אגלה שזה ממש, ממש רווחי), לא מפעלים או עבודה פיזית מאוד. הייתה מחשבה ללכת לשליחויות אבל זה נשמע מסוכן ועם תנאים מפוקפקים. גם הרעיון של מוכר בחנות ציוד כלי נגינה או אופנועים עומד על הפרק, נשאלת שאלת השכר. אם אוכל למצוא משהו שאוכל להמשיך בו במהלך הלימודים זה יהיה מעולה.
    מאזור אשדוד. אשמח לכיוונים , הכוונות, המלצות וכו'.
    קודם כל, תמיד עדיף לעבוד במשהו שקשור למקצוע שבחרת. זה ישרת אותך אח"כ כשתתמודד על משרות אמיתיות מול בוגרי תואר אחרים. ניסיון מעשי בתחום זה יתרון עצום.
    אם אתה בכל זאת מחפש עבודה שאינה קשורה למקצוע, כי אתה רוצה כסף כאן ועכשיו - אני מציע לך להפוך את הכיוון.
    במקום לבחור תחום לפי עצות של אנשים ואז לחפש בו משרות - כנס לאתרים הרלוונטיים, ותסתכל מה המשרות שיש שם לאנשים ללא השכלה/ניסיון.
    כנראה שתמצא הרבה משרות שלא חשבת עליהם, בעיקר אם תוריד את הדרישה שהעבודה לא תהיה פיזית (אני דווקא מאמין שכל אחד צריך לעבוד בעבודה פיזית בחייו - אלא אם יש לך בעיה בריאותית שמונעת ממך).

מניסוני...
    לפני צבא ניקיתי חלונות בגובה. העבודה הייתה קשה, הכסף היה טוב (הייתי יוצא עם 50% מעל לשכר מינימום שהיה אז).
    פה ושם עבדתי עם חבר שמתקין דלתות כעצמאי (לא בשביל הכסף, פשוט עניין אותי התחום והוא לעיתים נדירות היה צריך עוד זוג ידיים). באותה תקופה, הוא חיפש עובד חרוץ עם ידיים טובות במשך חודשים ארוכים, והיה מוכן לשלם משמעותית מעל למינימום.
    אתה מנגן? יכול להיות ששיעורי גיטרה פרטיים יכולים להכניס כסף לא רע.

בקיצור - עבודות יש הרבה, ורובן ייתנו לך משהו מועיל לחיים. דווקא לבזבז את זמנך בתחנת דלק או באבטחה נשמע לי לא חכם, עדיף לעבוד בשיפוצים/מוסך/בניין.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual