עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 31

אשכול: מחפש רעיונות לעבודה עד הקיץ

Senior Member
    השאלת גוף (הגוף יושב או מבצע פעולה רפטטיבית כמו לפתוח אינטרקומים ולעלות במדרגות, המוח פנוי לקריאה / מוזיקה / פודקאסטים / קורסים בביולוגיה):
    תליית פלאיירים על דלתות
    חובש בחוף (רק בעונה)
    דלפק קבלה כלשהו(משמרות לילה)

level ups, לומדים משהו ומתקדמים מהעבודה עצמה:
    מנעולן (דורש קורס)
    ברמן (סוגשל, ברמנים טובים פשוט יכולים להתקדם יותר ממלצר לצורך העניין)
    עוזר מכונאי

can't be bothered money:
    מפעיל עגורן, דורש קורס, עשו 16 פעם אחרונה שבדקתי (רק אל תגיד לי שזה מסוכן)

כיבוי אש - לידיעתי עובדים משמרות אז יכול להיות רלוונטי גם כשאתה חוזר ללימודים, לא יודע מה השכר כעת, יכול להיות אחלה סידור לטווח בינוני אם אתה נכנס לזה.

בלי קשר, הייתי לומד קצת Python תו"כ מה שזה לא יהיה. יהיה לך שימושי לתואר ומחוצה לו + אתה לא תאמין כמה זה קל למצוא עבודה ברגע שאתה מבין את השפה קצת יותר מהסטודנט הממוצע (ברמה של למשל לפרסם משהו שימושי ב-github)

Senior Member
    לא בדקתי סטטיסטיקה אבל לדעתי שליח רכוב בעיר היא העבודה המסוכנת ביותר בישראל. אפילו מתקיני אנטנות ועובדי כורים נפגעים פחות. לילד שלי לא הייתי מרשה אפילו לחשוב על העניין כי זה מטומטם. הכסף לא שווה את רמת הסיכון. רוב השליחים שהכרתי נפגעו בתאונות. רמת החשיפה לנהג הישראלי, הלחץ הנפשי, העייפות, מזג האוויר-פשוט מתכון בטוח לדהירה באמבולנס.

יש לי מספר חברים וקרובים בעסקי המסעדנות ואני יודע שחסרים מלצרים ובמסעדות טובות מרוויחים טוב. כל כך טוב שאני מתפלא שחסרים מלצרים. אבל שיעורי גיטרה בעיני זה הדבר. אני משלם לשעה כ -100 ש"ח כשהמורה בכלל לא בא אלינו. ייקח לך זמן לצבור מספיק תלמידים אבל תהייה גמיש, חופשי ועצמאי יותר מסוחר סמים, מה רע?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    שיעורי גיטרה בעיני זה הדבר. אני משלם לשעה כ -100 ש"ח כשהמורה בכלל לא בא אלינו. ייקח לך זמן לצבור מספיק תלמידים אבל תהייה גמיש, חופשי ועצמאי יותר מסוחר סמים, מה רע?
    מצטרף ומחזק! כל מורה פרטי זה אחלה כסף בין עם גיטרה/ מתמטיקה לתיכוניסטים/ מקצועות מבוא בתואר שלך לסטודנטים. אני השלמתי ככה הכנסה בתואר והייתי מבסוט. אם אתה מסוגל ללמד תיכוניסט לבגרות 4 יחידות מתמטיקה תוכל למצוא מלא תלמידים ולבקש 100 שקל לשעה בלי להתבייש בכלל. מה שאני ראיתי כיתרון ממש גדול הוא שברגע שיש לך תלמידים רציניים זה ראש קטן לאללה, לא צריך להכין כלום מראש נטו פותחים ספר פותרים ש.ב. החסרון הוא שצריך למצוא תלמידים, צריך קצת להסתובב בין הבתים, ושהחארות האלה נוטים להבריז לך בלי לדפוק חשבון חצי שעה לפני השיעור.

Senior Member
    תודה על כל העצות חברים!
    משלוחים - ככל שאני חושב יותר, כך אני מסכים - זה באמת לא שווה את זה.
    לגבי למידת תכנה - מעבר לפייתון, יש עוד תכנות ששווה ללמוד ויש בזה שכר? גם לאחר כך כפרילאנסר בין סמסטרים.

שיעורים פרטיים - זה רעיון. האישיו היחיד בנושא הוא שאני אעשה רילוקיישן לקראת הקיץ לאזור אחר בארץ, אז עד שאצבור שם/תלמידים זה הכל ילך לפח כי אצטרך להתחיל מההתחלה. מה שכן, רעיון טוב להמשך התואר!

Senior Member
    פייתון, R, גם SQL.
    אבל, ופה אני מדבר מניסיון ספציפי, הסיכוי שמישהו ייתן לך עבודה רק עם קורסים/למידה עצמאית שואף לאפס.
    חבר שלי עשה קורס SQL ולומד תואר שני בתחום והתקשה למצוא עבודה בגלל תואר ראשון לא רלוונטי.
    אז למישהו בלי תואר ובלי ניסיון מעשי? לא רואה את זה קורה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    גם חושב ככה. רק אם יש לך חברים\קרובים בתחום שיכולים להכניס אותך.
    אחרת המינימום זה קורס כלשהוא (וגם להם קשה למצוא עבודות טובות) או שאתה ממש גאון\אובססיבי לתחום עם המון המון ידע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    תודה על כל העצות חברים!
    משלוחים - ככל שאני חושב יותר, כך אני מסכים - זה באמת לא שווה את זה.
    לגבי למידת תכנה - מעבר לפייתון, יש עוד תכנות ששווה ללמוד ויש בזה שכר? גם לאחר כך כפרילאנסר בין סמסטרים.

שיעורים פרטיים - זה רעיון. האישיו היחיד בנושא הוא שאני אעשה רילוקיישן לקראת הקיץ לאזור אחר בארץ, אז עד שאצבור שם/תלמידים זה הכל ילך לפח כי אצטרך להתחיל מההתחלה. מה שכן, רעיון טוב להמשך התואר!
    תכנות דורש ניסיון ויש פרילנסרים ממזרח אירופה ואסיה בחצי מחיר. במתמטיקה זה עובד ככה. ממשרד החינוך מפעילים לחץ על המנהלים לספק תוצאות ויש בעיה עם המורים, השעות ואופן הלימוד ולכן כמעט כל התלמידים נעזרים במורים פרטיים. כשתלמיד חלש מקבל ציון טוב כולם יודעים שהמורה אחראי לתוצאה. תברר לגבי אפשרויות פרסום מוקדם במקום שבו תתגורר ושווה אפילו להגיע ולתת שיעורים לפני המעבר כדי לצבור מוניטין.

Senior Member
    אתה יכול למצוא עבודה בכל שפה, מאסמבלר עד קובול, אם אתה טוב במה שאתה עושה. לכן לטעמי עדיף שפה שכיף לך לעבוד בה, ומביאה לך תועלת מוספת.
    אם אין לך נטיית לב לשפה ספציפית, הייתי הולך על פייתון -

- מחוץ לחיפוש עבודה, היא תביא לך תועלת ברמה אקדמית, לכל מחקר חישובי שתעשה. שימושית גם בבית - אפשר לפרסר את yad2, להקים אתר בסיסי וכו'.

- משומשת החל מפיתוח צד שרת, אבטחת מידע, דרך machine learning, תכנות בקרים (MicroPython) ועוד. לא יודע איזה מס' היא מבחינת ביקוש, אבל כאמור זה פחות מעניין.

- רוב האנשים מתייחסים אליה כשפת סקריפטים, והידע שלהם בהתאם --> יתרון יחסי למי שחופר יותר לעומק, מכיר את מודל העצמים וכו'.

- בצוות QA אצלנו יש 10+ אנשים, לדעתי אף אחד לא ידע פייתון לפני שהגיע. סטודנט + יודע פייתון ברמה + רוצה ללמוד ולהתקדם - בחברה שמחפשים QA שיודעים לעבוד יתקשו לבקש יותר.

- github זה הפורטפוליו שלך - כמו צייר בימי הביניים שמסתובב בין סדנאות ומראה את העבודות שלו. ככה אפשר לדעת משהו יותר מעניין מכישורי השכנוע שלך.

- בעבודת QA אתה נחשף לפרוטוקולי עבודת פיתוח בתעשייה - שימוש בלינוקס, git, bash, עבודה בצוות, איפה יש מרכולים שמקבלים 10ביס ועוד. ביחד עם הידע בפייתון, אתה יכול להתחיל פה כמה קסקדות לפי הדומיין בתעשייה שאתה רוצה להתקדם אליו (אם אתה מכוון לזה).

- אין לי תואר, עובד כמפתח פייתון ~2.5 שנים (לא אומר בגאווה, זה פשוט מה שקרה). מוזמן לשאול (פה / ה"פ).

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    פייתון, R, גם SQL.
    אבל, ופה אני מדבר מניסיון ספציפי, הסיכוי שמישהו ייתן לך עבודה רק עם קורסים/למידה עצמאית שואף לאפס.
    חבר שלי עשה קורס SQL ולומד תואר שני בתחום והתקשה למצוא עבודה בגלל תואר ראשון לא רלוונטי.
    אז למישהו בלי תואר ובלי ניסיון מעשי? לא רואה את זה קורה.
    שוב תיאוריית התארים?

מה שמעניין בתחום הזה - זה ניסיון מעשי, ראש טוב, ומוכנות לקרוע ת'תחת.
    החלק הטריקי הוא למצוא עבודה ראשונה, רצוי כזאת שלא תתקע אותך עם ידע שלא רלוונטי לשאר השוק.
    משם, כל עוד אתה טוב - אתה מתגלגל.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    שוב תיאוריית התארים?

מה שמעניין בתחום הזה - זה ניסיון מעשי, ראש טוב, ומוכנות לקרוע ת'תחת.
    החלק הטריקי הוא למצוא עבודה ראשונה, רצוי כזאת שלא תתקע אותך עם ידע שלא רלוונטי לשאר השוק.
    משם, כל עוד אתה טוב - אתה מתגלגל.
    זה לא תיאוריה, זאת עובדה.
    אני בא מהתחום.
    אף אחד לא ייתן לו עבודה כי הוא סיים קורס/למד באופן עצמאי.
    למה?
    כי יש אנשים בחוץ עם אותה רמת ידע ותואר.
    אני מסכים שתואר זה חרטא, אבל ככה שוק העבודה עובד.

כמובן שאסייג את דברי אם מדובר בבן אדם עילוי בתחומו, אבל (בלי להעליב) זה כנראה לא המצב.
    יותר מזה, הוא מחפש עבודה זמנית שתיתן לו מקסימום רווח.
    איך זה מסתדר עם ללכת לקורס/ללמוד עצמאית כמה חודשים עכשיו?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אני מסכים שתואר זה חרטא, אבל ככה שוק העבודה עובד.
    דבר על תואר שלך בבקשה. שוק העבודה עובד ככה מסיבות מאוד טובות.

וכן, אף אחד לא מוצא עבודה אחרי קורס בפייתון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    שמעתי שמספרים פה שקל למצוא עבודה בתכנות/סיסטם אז באתי.
    מחפש עבודה באיזור המרכז.
    העדפה לדבאופס לינוקס או גו/ראסט. ללא ניסיון לצורך העניין.

אם זה כל כך קל אז שנינו (פות"ש ואני) נמצא את מה שאנחנו מחפשים מבלי להפריע אחד לשני.

במסרים.

תודה.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    שמעתי שמספרים פה שקל למצוא עבודה בתכנות/סיסטם אז באתי.
    מחפש עבודה באיזור המרכז.
    העדפה לדבאופס לינוקס או גו/ראסט. ללא ניסיון לצורך העניין.

אם זה כל כך קל אז שנינו (פות"ש ואני) נמצא את מה שאנחנו מחפשים מבלי להפריע אחד לשני.

במסרים.

תודה.

יש לי חבר שמחפש דוואופס מתחיל (לא ג'וניור מת, אלא איש עם ידע בתשתיות, תקשורת, סקריפטים והיכרות עם סביבות ענן שרוצה לעשות הסבה לדוואופס).
    אם אתה באמת מחפש, שלך את הקו"ח שלך בפרטי.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    לא מרגיש עילוי (אולי עילוי אווירודינמי לפעמים), וגם רוב בעלי התארים הם לא עילויים. לדעת פייתון יותר טוב מהשכן זה עניין של, כמו ש-KKatkov אמר, משמעת עבודה. אותו קונץ כמו בהוצאת תואר.

ההצעה שלי היתה ללמוד פייתון במקביל ל-X Y שאתה עובד בהם, בשבילך. להתחיל לבנות פרויקט מעניין, גם כן בשבילך. אפשר לראות מה יש בגיטהאב של מתכנתים ישראלים אחרים שעובדים בפייתון כדי לראות מה הרמה, לכש/אם תרצה להיות monkey במשרה מלאה. קח בחשבון שעבודה ראשונה בפייתון, רגל בפתח, היא בד"כ QA אוטומציה.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    יש לי חבר שמחפש דוואופס מתחיל (לא ג'וניור מת, אלא איש עם ידע בתשתיות, תקשורת, סקריפטים והיכרות עם סביבות ענן שרוצה לעשות הסבה לדוואופס).
    אם אתה באמת מחפש, שלך את הקו"ח שלך בפרטי.
    תודה.
    אני לא מוצא איך מצרפים מסמך במסרים.
    אשמח לצורת התקשרות אחרת