13000 קמ בשנה אני עושה על ה650 שלי בלחץ, בטוח שאתה מעוניין לעבור את העינוי הזה? לא כדאי לשדרג לA1?
אם אתה מתעקש על 125, הייתי מוותר על הkeeway והroadwin.
לך על היפנים נינג'ה ימאהה או סוזוקי.
Sent from my S60 using Tapatalk
אהלן, אני מחפש אופנוע 125 לנסיעות בין עירוניות של בערך 13000 קמ בשנה.
הכי חשוב לי האמינות מחיר הטיפולים ומרווח טיפולים גדול, המהירות פחות מעניינת אותי.
אני מתלבט בין כמה דגמים, אשמח לשמוע ביקורת על הדגמים האלו.
Ninja 125
GSX-R125
keeway RKF 125
roadwin 125
תודה
13000 קמ בשנה אני עושה על ה650 שלי בלחץ, בטוח שאתה מעוניין לעבור את העינוי הזה? לא כדאי לשדרג לA1?
אם אתה מתעקש על 125, הייתי מוותר על הkeeway והroadwin.
לך על היפנים נינג'ה ימאהה או סוזוקי.
Sent from my S60 using Tapatalk
חייב לשאול - למה דווקא 125? לא עדיף להגדיל את הרשיון ולקחת 250 או נפח גדול יותר? יתמודד יותר טוב עם הנסיעות משמעותית.
אם אתה נעול על 125 - הנינג'ה הוא היחיד עם מרווח טיפולים של 12 אלף ככל שידוע לי, ויושב על קצה ההספק של הקטגוריה. לרשיון A2 - הוא ההמלצה הראשונה.
אחי לא רוצה לבאס אותך אבל תחפש תראה שגם אני שאלתי את אותה השאלה ליפני כמה חודשים...ובעזרת כמה חבר'ה כאן הבנתי שכדאי באמת לשדרג לאיי 1 ולא לעבור את הסבל הזה על 125...והינה מחר בשעה טובה טסט איי1 זה הרבה עדיף תאמין לי מנסיון וממה ששמעתי מכל מי שפניתי אליו בשאלה הזאת....
מצטער..
Nasty.
לא עניין של לקרטע ולא להאיץ טוב. בכביש מהיר, אתה בדרך כלל תימצא את עצמך על קצה גבול היכולת של האופנוע. אפשרי? בטח, אבל לא מומלץ. אין לך רזרבת עקיפה, אם משהו קורה - זה רק לחמוק או בלמים.
מנוע בנפח 250 יתאמץ פחות בבין עירוני, ישייט בנוחות (!) על 100-110 קמ"ש עם רזרבה לעקיפה כשצריך. עלות הביטוחים ל-125 ו-250 היא זהה. מנוע עם נפח גדול יותר ישרוד יותר ק"מ, סטטיסטית. במידה ותרצה לשדרג לכלי חזק יותר ויש לך A1 אתה תמיד יכול לעלות ל-400-500 ולסגור פינה, אם אתה על 125 אתה תצטרך לעבור את כל התהליך של הוצאת טפסים, משרד הרישוי וטסטים ושיעורים שוב. אף אחד לא מבטיח לך שתעבור בטסט הראשון, ומה אם תיכשל ותיאלץ לקחת עוד אחד? ועוד אחד? והנה אתה מוציא A2 קליל שנגרר כבר לכמה אלפים שיכלת לבזבז על A1.
אם אתה מעל 18 - רק A1, אל תעשה טעויות.
תודה!!!
לא רק מקרטע ישנם הרבה סיבות למה פשוט לא כדי ומיותר גם ההרגשה כאילו אתה יושב על אופניים (מנסיון) הוצאות שלא שוות את זה בכלל תאמין לי אם אתה לא רוצה לעלות שלב ברשיון תקח לך איזה ג'וירייד 125 שעושה את העבודה פצצה חזק אמין זול...ובהכל! זול
באמת גבר אומר לך את זה כי עברתי כבר את אותו המקרה כמו שלך
Nasty.
כבר עשיתי כמה שיעורים ויש לי טסט עוד שבוע וחצי (רק מבחן שליטה), אם אני אבטל עכשיו אני אפסיד מעל 1000 שקל.
בכל מקרה אני לא מתכוון לעלות על כביש מהיר, אני נוסע רק דרך כבישים של 70-90 ו99 אחוז מהפעמים בפקק (שעתיים בפקקים כל בוקר כל כיוון בגלל זה עובר לאופנוע)
יש לי גם רכב אז אם אני אצטרך לנסוע למקום שמצריך נסיע בכביש מהיר אני אקח את האוטו.
אז אין בעיה אל תשבור תראש תקח בשביל התחלה יד 2 קטנוע וכן אחי קטנוע ולא אופנוע תנסה תראה מה הולך איך הולך ...אחר כך ישעמם לך וימאס עלייך קטנוע תעבור לאופנוע ותתחיל להכין את עצמך לאיי1![]()
בין עירוני/עירוני +פקקים =קטנוע 125 וראש שקט מהר מאוד תוציא מהלקסיקון שלך את המילה "פקקים"
שוב החלטה בסופו של דבר היא שלך ואתה המילה האחרונה לעצמך אבל באמת מכל הלב מאחל לך להקשיב לחברים עם נסיון ובמיוחד כאלה שעברו את אותו התהליך כמו שלך
Nasty.
בדיוק!
בקצרה קצת על המקרה שלי
אני עשיתי איי2 כיוון שהייתי צריך כלי תחבורה דחוף מכיוון שאת הרכב נאלצתי להביא לאישתי...קבוע
גם אני בבוקר נוסע לעבודה בפקקים. אם פעם לקח לי בערך חצי שעה ארבעים דקות כל בוקר וכל ערב הלוך וחזור אז היום זה לא קח בזכות הקטנוע 125 עשר דקות לפה עשר דקות לשם ובבין עירוני (כביש 4)
לאחר כחודש בערך הבנתי שזה יותר מידי פשוט בשבילי ויותר מידי קליל מה שנקרא...
לכן שאלתי כאן חברים מה ממליצים בשבילי הכוונה איי2 אופנוע ...התשובה זה בדיוק מה שעכשיו רשמנו לך כאן..
לכן אחרי ששברתי תראש וניסיתי בכל זאת לשכנע את עצמי כן לקחת אופנוע 125 ולא קטנוע אמרתי נלך נשב נראה באולמות תצוגה...ישבתי על כמה וכמה אופנועים קיי טי אמ ימאהה קוואה סוזוקי..אין אחי הכל הרגשה של אופניים והיעוץ הכי "חם" שקיבלתי חוץ מכאן זה באולמות ימאהה אמרו את אותו הדבר שהחבר'ה אמרו כאן...
Отправлено с моего SM-N950F через Tapatalk