ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
האופנוע הכי מגניב שיש היום בקטגוריה הוא לאפריליה טואונו 125, לדעתי האישית.
ואני מצטרף להמלצות לשדרג ל-A1. יש כבר כמה שרשורים שבהם פורטו הנימוקים למה זה עדיף.
תחשוב על זה כך:
העלויות בערך אותן עלויות (ביטוח, טיפולים).
הפער במחירי הכלים לא גדול, ואם אתה מסתכל על משומשים - אפשר להגיד שהוא לא קיים, כי יש המון אופנועי A1 בני שנה-שנתיים במחירי רצפה.
אופנועי A1 פחות "נקרעים" בניסעה בין עירונית מתונה. 90-110 קמ"ש זאת מהירות הגיונית לאופנועי 250, אופנוע 125 בתנאים האלה כבר צובר בלאי אינטנסיבי.
ההנחה שלך שלא תעבור את ה-70 קמ"ש נראת לי לא מבוססת. פה ושם, תרצה לקפוץ עם האופנוע לסידורים בשעה פחות עמוסה, או אולי אפילו לצאת לטיול בשבת. על אופנוע 125 זאת קריעה, וזה על גבול הלא בטיחותי. את החוויה הזאת הייתי יכול להקביל את זה לנסיעה בסוזוקי אלטו על האוטובאן הגרמני - רק שהנהגים שמקיפים אותך הם ישראלים חמי מזג, שעוקפים אותך מכל כיוון. על אופנוע 200-250 זה כבר נסבל.

במקומך, הייתי עולה ל-A1 ומחפש אופנוע בנפח 200-250 סמ"ק, במידה ואתה בטוח שהרוב המכריע של הנסיעות יהיו בשעות עומס.
אפילו אומר שכנראה הייתי הולך על דגם ספציפי - ק.ט.מ דיוק 200 משומש עם ק"מ אפסי - שהוא אופנוע נפלא לתנאים עירוניים, וזול מאוד לקניה כמשומש.
הנסיעות יהיו 99 אחוז בשעות העומס, בסופש אני עם הרכב.
האופנוע שציינת לא בתקציב שלי, אני מחפש חדש בגלל התשלומים הנוחים.
אני כמעט סגור על הנינגה 125, איך קוואסקי מבחינת אמינות ומחירי חלפים וטיפולים? (לא במוסך היבואן).