תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: התייעצות קניה בין SV650מוגבל ל CB500X ועוד.

Junior Member

התייעצות קניה בין SV650מוגבל ל CB500X ועוד.

שלום לכולם,
    אני מחפש כלי ראשון רישיון A1. שוקל 90+- גובה 1.85
    אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על אופנוע ראשון ובטוח שלא בבום ככה שרוב הסיכויים אקנה דרך סוכנות בכל מקרה, רוצה להשאר סביב ה 30אלף לכלי.
    יש לי כרגע רכב, העניין הוא שתמיד רציתי אופנוע אבל אף פעם לא הלכתי על זה ועכשיו בנוסף לרצון לאופנוע יש גם נכונות אני מתחיל לימודים בשנה הבאה ובשילוב עם עבודה זה האפשרות הכי טובה שלי מבחינת חיסכון זמן בדרכים ונוחות חניה וכו'.
    הנסיעה תהיה משולבת כביש מהיר ועיר על בסיס יום יומי ( גר בתל אביב עבודה כוללת הצעות מחיר בכל אזור המרכז והלימודים בתל אביב)
    ואם כבר עוברים לאופנוע אז זה יהיה פשע לא לעשות טיולים בסופש הטיולים יהיו לרוב עם מורכבת שמשקלה כ60.
    עשיתי מחקר באינטרנט כמה שאפשר באמת שראיתי כל סרטון סיקור אפשרי והדעות מאוד חלוקות לגבי כל כלי שבדקתי
    אחרי כל הבדיקות שלי האפשרויות מתאימות לדעתי הם ההונדה 500X או SV650מסורס
    ה500X טיפה יותר יקר (עכשיו יד שניה כ40+- הדגם החדש עם הגלגל 19' מקדימה מאמין שירד בקטנה ממש עוד כמה חודשים שנחליף קידומת ועדיין נהיה בתקופת החורף)
    הSV ניתן למצוא ב32+-
    האם הכוח יספיק ? הבעיה לדעתי בעיקר ברכיבה כזוג, אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם על המצב וכמובן אפשרויות נוספות ודעות נוספות על הכלים הללו או אחרים שפיספסתי.

Senior Member
    לדעתי ה-500X תפור עליך. ה-SV לא באמת בנוי לטיולים בזוג, הסיבי כן בהיותו אדוונצ'ר בנפח בינוני.
    יש פה בחור שהאופנוע הראשון שלו היה SV650 מוגבל והוא מכר אותו לאחר מספר חודשים לטובת CB300R משום שהמנוע מסורס, שאר המכלולים תקציביים והמושב בשיפוע כך שאתה תמיד מחליק לכיוון מיכל הדלק.

אגיד לך כמישהו בגובה דומה (1.88) שכבר שנים רוכב על נייקדים בלבד ולא מזמן עלה על אדוונצ'ר - ההבדל בנוחות מאוד ניכר! אדוונצ'ר הוא הרבה יותר נייטרלי, מרגיש נוח כרוכב גבוהה, ומאוד טבעי. ה-SV הוא בעל מושב קטן וכבעלים של אופנוע עם מימדים דומים (GS500) מצאתי אותו צפוף למדיי בטיולים עם מורכבת, אחת הסיבות שאני עובר לאדוונצ'ר.

קח את ההונדה, לא תצטער.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    יש פה בחור שהאופנוע הראשון שלו היה SV650 מוגבל והוא מכר אותו לאחר מספר חודשים לטובת CB300R משום שהמנוע מסורס, שאר המכלולים תקציביים והמושב בשיפוע כך שאתה תמיד מחליק לכיוון מיכל הדלק.
    אני אני. הכל נכון חוץ מה"בחור"...
    הsv650 יכול להתאים לאנשים נמוכים ודקיקים. המימדים שלי דומים לאלה של פות"ש והוא היה אופנוע עינוי. אני מסכים לחלוטין שההונדה יתאים בהרבה ולא חייבים לקנות את הדגם של 2019, גם זה של 18 צריך להיות אחלה.

Junior Member
    תודה על התגובות.
    כנראה באמת אלך על ה 500,
    העניין היחיד שנשאר לי זה הפחד שלא יספיק לו כוח ברכיבה זוגית, לדעתכם הוא יצליח לשייט ב120/130 עם 2 אנשים במיגון + 2ארגזי צד ?

Senior Member
    כן, יצליח. שיוט במהירות הזו הוא לא בעיה.
    לCB500 אין פחות כח מלSV650 המוגבל (לשניהם יש את המקסימום שמותר בA1) ובמהירות הזו הSV650 כבר נמצא בתוך ההגבלה (גם בהילוך שישי) והמנוע עצל.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DirLabak צפיה בהודעה
    תודה על התגובות.
    כנראה באמת אלך על ה 500,
    העניין היחיד שנשאר לי זה הפחד שלא יספיק לו כוח ברכיבה זוגית, לדעתכם הוא יצליח לשייט ב120/130 עם 2 אנשים במיגון + 2ארגזי צד ?
    ב120-30 בהרכבה לאופנועים האלו אין הרבה רזרבה
    כדי להאיץ כמו שצריך תצטרך להוריד הילוך
    כאחד שהיה לו את ה500x אני ממליץ עליו בחום
    בטח ובטח בתור כלי ראשון
    כלי מאוד סלחני ותקשורתי

בועז

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk