ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
אפשר לעשות הרבה השוואות כאלו ובסוף להגיע למסקנה שהונדה NC הוא הקניה הכי טובה.

לא רכבתי על הנורטון אבל בסגמנט הזה אנשים מחפשים רגש ותחושות שאין באופנועי תקציב...(זה הדבר היחיד שבחורות רואות)
אני לא מדבר על אופנועי תקציב מסין אלא על מיטב התוצרת היפנית והאירופאית. לגבי רגש ותחושות - כל אופנוע מספק אותם. אני משער שיש שוני גדול בחוויית המשתמש . אם היינו מורידים את הסמל של נורטון מהמיכל ושמים עליו סמל של חברה סינית כנראה שחלק גדול מאותן תחושות היה נעלם גם אם נשים בצד תחושות שאופנוענים אוהבים (התנהגות, כוח, נוחות וכו').

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
זאת בדיוק הסיבה שעד עכשיו, לא היה נורטונים בארץ...
אנחנו כחברה לא בשלים למוצרי בוטיק (ואני מתכוון לבוטיק אמיתי, לא ל"רהיטי יוסי" שהבוטיק בהם מסתכם בזה שהם יותר עקומים מאיקאה). אנחנו פרקטיים מכדי לזרוק כסף על התאמת הסביבה לטעם האישי שלנו. לכן רובינו המוחלט נוסע ברכבים סטנדרטיים, רוכב על אופנועים סטנדרטיים, לובש בגדים סטנדרטיים וגר בבתים סטנדרטיים ומכוערים להחריד.
אנחנו בשלים- ועוד איך בשלים. הבעיה שיש כאן חסמים ועיוותי שוק שגומרים לכך שההיצע הוא סחורה בינונית במחיר גבוה. הרי בוטיק זה טייטל חסר כיסוי. גם אני כביכול מספק שירותי בוטיק אבל בתכלס נמדד בתוצאות. הטייטל בוטיק מציע אקסיומה שמודבר בהקפדה על עיצוב איכות או בקרה אבל בפועל זה רק ייצור מוגבל.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
בישראל אתה בראש ובראשונה מחפש תמורה למחיר. יש סיבה למה האופנועים הנפוצים פה הם דווקא אדוונצ'רים עם ארגזים, נייקדים או לרוב - בכלל קטנועים. רוב האנשים לא יכולים או לא רוצים לקנות כמה אופנועים, זה לא כמו באמריקה שאתה יכול להחזיק אופנוע לעיר לסידורים, אופנוע למרחקים, אופנוע לשטח, אופנוע לפעלולים, אופנוע פרוייקט שלא נגמר, אופנוע להיום ואופנוע למחר. בארץ, אופנועים הן בראש ובראשונה כלי תחבורה, כמו במדינות המזרח. במערב, במדינות רבות רואים בהם יותר "צעצועים לילדים גדולים", מותרה ולא דרך התניידות. לכן מי שרוכב שם, פחות חושב על האספקט הפרקטי ויכול לקנות יותר עם הלב.
כשמדינת ישראל תפסיק לנסות בכל דרך להוריד אותנו מדו גלגלי, אז אפשר יהיה לדבק
בכל העולם רוצים תמורה למחיר ובניגוד אלינו -מוכיחים את זה כשהתמורה לא טובה. חוות דעת באמזון ואיביי הם המצאה אמריקאית ומשמשים כגליוטינה. גם רוכב אמריקאי לא יוציא 200$ על קסדה \ כפפות \ פנס כעל קניה חסרת משמעות. הם מתייחסים לכל רכישה מעל 50$ כהשקעה וזה שהכלים שם זולים ב-50% אומר ההיפך. הנורטון לדעתי מציע נייקד עמוס בדאווין רטרו. אם מוציאים לרגע את הרטרו ומוסיפים עגבניות תסכים איתי שבסכום הזה יש נייקדים עדיפים. אני לא פוסל שימוש במותגים או ברגשות נוסטלגיים לשיווק וכולנו מושפעים במידה מסויימת אבל בסוף מדובר במשהו שאתה אמור לעשות איתו משהו- בניגוד לתמונת קיר שעושה את שלה בלעדיך. התפקוד ברמה העקרונית חשוב יותר. אפילו משיכה מינית מבוססת על פונקציונליות.