אני לגמרי חושב שזה ככל הנראה בית הספר לנהיגה שבו אתה לומד שלא מתאים את עצמו לקשיים שלך כתלמיד שקצת מתקשה. אני אישית נתקלתי באותה תופעה. אני בן 30 כרגע. מאפריל האחרון התחלתי שיעורים על אופנוע. נכשלתי בבית ספר שלא אגיד את שמו פעמיים בטסט(אגיד שזה ברחובות) . לאחר הכישלון האחרון שבו התרוששתי חזרתי לרכיבה בבית ספר אחר. הבנתי מהרגע הראשון בבית הספר השני שככל הנראה בית הספר הראשון לא לימד אותי דבר וחצי דבר. המורה בבית הספר הראשון רק נתן הערות לקוניות כשהגעתי למגרש. התעסק הרבה עם הפלאפון שלו. המורה בבית הספר השני עשה לי חיים קשים ואפילו ירד עליי כשהיה צריך אבל הערכתי אותו על זה מאוד. לפני חודש עברתי טסט ונהפכתי לאופנוען !!!אל תאמר נואש.
דרך אגב כל עוד הבעיה שלך היא במגרש, להשתפשף על קטנוע לא היה עוזר לך בכלל כי זה מעיד שהבעיה שלך היא טכנית וטכנית זה ככל הנראה במשחק עם הקלאץ'. גם לי הייתה בעיה של גסות ביד שאוחזת את הקלאץ, האופנוע רעד, רקד, קירטע ומה לא.
המורה אמר לי אבל משפט שפתאום גרם לכמה אסימונים ליפול ברגע ששמעתי אותו (בתור נהג רכב שלמד בעבר ועבר טסט על ידני): הוא אמר לי הרי שאתה בא ועושה סיבוב בחניה עם רכב אתה כמעט באופן אינטואיטיבי בלי לחשוב לוחץ על הקלאץ' ומשחק איתו במהירויות נמוכות אז למה כל כך קשה לך לעשות את זה באופנוע.
בקיצור מפה הכל רק הלך והשתפר. טסט ראשון בבית הספר הזה עם המורה הזה והיה לי רישיון. הכי מצחיק שעברתי את הטסט מול העיניים של המורה מבית הספר הקודם.
שוב אל אמור נואש ואל תתפשר על אוטומט. אתה תפסיד חוויית אופנוענות נכונה ומדהימה ואני אומר את זה רק בתור אחד שהתחיל אותה.
לי אישית היה קשה בA1 בגלל שבהתחלה נתנו לי ללמוד על דיוק 390, פשוט לא היה לי קליק עם האופנוע הזה. אחרי שעברתי לCRF250 של הונדה ולמדתי לגלוש על הילוך 2(!) במסלול, הכל עבר חלק. כמובן שמורה טוב זה חובה ואחד שמלמד מעבר ללעבור טסט...